james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 17.644
- Πόντοι
- 11.645
κι εγω που νόμισα ότι σε ξενέρωσα με τους Cure κ ημουν έτοιμος ν ...
κι εγω που νόμισα ότι σε ξενέρωσα με τους Cure κ ημουν έτοιμος ν ...
Λες να παρακολουθεί κρυφά?Λείπει το μικρό μας , το Αλεξάκη αλλά εκείνο είναι μέσα στην τρέλα και στην καύλα τώρα. Που 'σαι ρε @Alexia9090 ; Έλα να πεις ένα γεια στον καφενέ.
δεν στο'χα!
παρακαλω μια διευκρίνηση στην τελευταία φράση......... π δε ερχεται ν μ κατουρησει
Σε κόβω για πολύ Residents
Α ρε αγαπη πως μ ξερειςΣε κόβω για πολύ Residents
Τόσες φορές που το είπες ρε τυπε θα μας πάρουν τα ζουμιά σβάρνα...Σωστος . Πολυ καλα τα λες απλα κανω λιγο χαβαλε. Πλακα πλακα με εχει τραβηξει η παρεα εδω στο νημα και μαρεσει που ειμαι μελος.
Μπα σε κάποιο στεκι της πόλης θα διασκεδάζειΛες να παρακολουθεί κρυφά?
έλα ρε....άσε τον κόσμο να εκφραστεί! Μην κάνεις "μπούλινγκ"....Τόσες φορές που το είπες ρε τυπε θα μας πάρουν τα ζουμιά σβάρνα...
Νταξ... το καταλάβαμε πως σε τράβηξε η παρέα...
Η οικοδέσποινα εδώ είναι...αστέρι!
Τυπε ειμαστε ενα βημα πριν την παρτουζα μην τη λες στον τυπο κ ωρα ειχαμε ν τσακωθουμε ολοιΤόσες φορές που το είπες ρε τυπε θα μας πάρουν τα ζουμιά σβάρνα...
Νταξ... το καταλάβαμε πως σε τράβηξε η παρέα...
Η οικοδέσποινα εδώ είναι...αστέρι!
Residents, Λούκυ Λουκ, Αρκ, Λωτός, Φλου, Berlin... τι απέμεινε από αυτά πέρα από το Berlin..Α ρε αγαπη πως μ ξερεις
Που χάθηκε αυτή η ψυχή ο Μιχαλάκης;Κανονιστε ν μ πιασουν τα ψυχολογικα μ βραδιατικα κ ν θυμηθω οποιον γκομενο ηθελα απο το λυκειο η τον @Michael Scott π δε ερχεται ν μ κατουρησει
Rawμαντικη .. τρομερο btw.. και ταινιαραΚαι αφιερωμένο ρε γιατί κατά βάθος είσαι ρομαντική
....!!!!!!Και αφιερωμένο ρε γιατί κατά βάθος είσαι ρομαντική
Τσαμπα τραβηξα τα χαλια στην ακρη.. σιγουρα θ τσακωνεται σε καποιο νημα γ τον μητσοτακηΠου χάθηκε αυτή η ψυχή ο Μιχαλάκης;
Γράψε ξανά ότι ψηφίζεις Μητσοτάκη και θα σου ξανάρθειΤσαμπα τραβηξα τα χαλια στην ακρη.. σιγουρα θ τσακωνεται σε καποιο νημα γ τον μητσοτακη