Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.190
- Πόντοι
- 456
Να την είχαμε Αθήνα καλά θα ήταν!Μουνάρα έτσι όπως διαγράφει στο σκοτάδι ανάμεσα από τις μπουτάρες
Να την είχαμε Αθήνα καλά θα ήταν!Μουνάρα έτσι όπως διαγράφει στο σκοτάδι ανάμεσα από τις μπουτάρες
Δεν της αρέσουν αυτά ρε!
Μια οικογενεια ειμαστεΕντωμεταξύ μπέρδεψα τα νήματα...![]()
Στιγμιαίο λάθος τύπεΕντωμεταξύ μπέρδεψα τα νήματα...![]()
Αχόρταγοι...Να την είχαμε Αθήνα καλά θα ήταν!
Νικολ τσιλι καφενειο.. βυζια κωλοι μουσικη μαγειρικη κ καυγαδες
Και μια κομματαρα, που την αγαπώ, την αφηνω εδώ και πάω στο ράδιο να συνεχίσω!!
Καληνύχτα κορίτσι…και σόρυ αν σε πείραξε αυτό που ειπα! Να σε τσιγκλήσω ήθελα …![]()
Μαγειρική;Νικολ τσιλι καφενειο.. βυζια κωλοι μουσικη μαγειρικη κ καυγαδες![]()
Το ξέρω ρε ιταλακι, τα είδα, αλλά είμαι σε γεμάτο live και μου βγήκε η Παναγία με το κινητό να το βάλω για χάρη της, άστα διαλαΣαν νέος συμπεριφέρεσαι...δες λίγο πιο πάνω...
![]()
Βάλε τζαμάκι στο κινητό να μην μπορούν να δούν οι γύρω σουΤο ξέρω ρε ιταλακι, τα είδα, αλλά είμαι σε γεμάτο live και μου βγήκε η Παναγία με το κινητό να το βάλω για χάρη της, άστα διαλα![]()
Να βάλω τα Κατσαμπάκια να κάνουμε κέφι;Ε βάλτε ρε κάνα τραγούδι στο κορίτσι…να της κάνουμε καντάδα…. Τι ξενέρωτοι…
![]()
κάτσε να δώ τι έχω σε καντάδα....αυτό μας κάνει?Ε βάλτε ρε κάνα τραγούδι στο κορίτσι…να της κάνουμε καντάδα…. Τι ξενέρωτοι…
![]()
Διακριτικά να μην φαίνεται ο γλόμπος και οι κώλοι ( κάποιοι να μην αντιδράσουν)Βάλε τζαμάκι στο κινητό να μην μπορούν να δούν οι γύρω σου
Αμα θες να τ’ακούσεις βραδιάτικα…δώσε πόνο!!Να βάλω τα Κατσαμπάκια να κάνουμε κέφι;