james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 17.628
- Πόντοι
- 11.645
Αμα θες να τ’ακούσεις βραδιάτικα…δώσε πόνο!!Να βάλω τα Κατσαμπάκια να κάνουμε κέφι;
Αμα θες να τ’ακούσεις βραδιάτικα…δώσε πόνο!!Να βάλω τα Κατσαμπάκια να κάνουμε κέφι;
Θα μας πεθάνεις ρε μλκ...Ε βάλτε ρε κάνα τραγούδι στο κορίτσι…να της κάνουμε καντάδα…. Τι ξενέρωτοι…
Τωρα αν σε πω οτι εμενα με τραβηξε το νημα σου τοσο πολυ που μπαινω καθε μερα να βλεπω τα σχόλια. Σαν να βλεπουμε σειρα ειναι. Εχει σεξ,δραμα,κωμωδία γελιο,φιλοσοφικα ζητηματα ,κουκλα πρωταγωνιστρια. Ανετα γινεται σειραΝικολ τσιλι καφενειο.. βυζια κωλοι μουσικη μαγειρικη κ καυγαδες
Και μουσικάρες!!!…..Εχει σεξ,δραμα,κωμωδία γελιο,φιλοσοφικα ζητηματα ,κουκλα πρωταγωνιστρια….
Καλά τα 80s αλλά έτσι όπως το πάτε θα ανοίξω λογαριασμό στον πατέρα μουκάτσε να δώ τι έχω σε καντάδα....αυτό μας κάνει?
Όλα για το μεροκάματο φίλε μου...Τωρα αν σε πω οτι εμενα με τραβηξε το νημα σου τοσο πολυ που μπαινω καθε μερα να βλεπω τα σχόλια. Σαν να βλεπουμε σειρα ειναι. Εχει σεξ,δραμα,κωμωδία γελιο,φιλοσοφικα ζητηματα ,κουκλα πρωταγωνιστρια. Ανετα γινεται σειρα
Γιατί όχι; Δεν έχει …Ψ….υχούλα κι αυτός;…θα ανοίξω λογαριασμό στον πατέρα μου
Κάτσε τύπε δεν σε διώχνουμεΚαι κάτι λίγο πιο δυνατό...και αλλάζω νήμα...μη πετάω άσχετα
Οχι ρε αστον να φύγει, μας πήρε τ’αυτιά!!Κάτσε τύπε δεν σε διώχνουμε
Γράφανε μουσικάρες....δε φταίμε εμείς...για τον πατέρα σου δε ξερω....αν το ψήνει, κάντου ενα account....μπορεί και να του αρέσειΚαλά τα 80s αλλά έτσι όπως το πάτε θα ανοίξω λογαριασμό στον πατέρα μου
Δεν είναι εποχές για διαζύγιαΓιατί όχι; Δεν έχει …Ψ….υχούλα κι αυτός;
Άνοιξε του ρε του ανθρώπου να βρει το κέφι του ξανά!!
Η κοπελια εχαι αγγελία;; Τηλεφωνακι ;Και κάτι λίγο πιο δυνατό...και αλλάζω νήμα...μη πετάω άσχετα
Εγω αλλο βλεπω παρασκευη βραδυ και ειμαστε μεσα αντι να μαστε εξω για ποτακι. Κατι εχει γινει. Κατι φταιει. Τα φιλλια μου στη παρέα του νηματος. Νομιζω εχουμε κατι κοινο εδω παντως που μας τραβαει. Απο Νι ξεκιναει και τελειωνει σε κολ... Αντε δε το λεω...Όλα για το μεροκάματο φίλε μου...
Θα θελες/θέλαμε! Δυστυχώς όχι...ο συνδρομητής που καλέσατε είναι εγκαταλελειμμένοςΗ κοπελια εχαι αγγελία;; Τηλεφωνακι ;
συντροφιά λέγεται … στα μοναχικά μελαγχολικά μας βράδια!Εγω αλλο βλεπω παρασκευη βραδυ και ειμαστε μεσα αντι να μαστε εξω για ποτακι. Κατι εχει γινει. Κατι φταιει. Τα φιλλια μου στη παρέα του νηματος. Νομιζω εχουμε κατι κοινο εδω παντως που μας τραβαει. Απο Νι ξεκιναει και τελειωνει σε κολ... Αντε δε το λεω...
Σωστος . Πολυ καλα τα λες απλα κανω λιγο χαβαλε. Πλακα πλακα με εχει τραβηξει η παρεα εδω στο νημα και μαρεσει που ειμαι μελος.συντροφιά λέγεται … στα μοναχικά μελαγχολικά μας βράδια!
Δεν είναι κακό, το έχω σκεφτεί πολλές φορές…το προτιμώ από ανούσιες εξόδους δηθενιές και ανελέητο πιώμα!
Άλλωστε για πολλούς (όπως και στο υποφαινόμενο) η αυριανή μπορεί να είναι εργάσιμη ε;!
Βρε είχαμε πρόγραμμα αλλά ας όψεται η περίοδος. Και αύριο μέρα είναι για να ξεδιπλωθούμε, δεν είμαστε και πάρτυ άνιμαλ.Εγω αλλο βλεπω παρασκευη βραδυ και ειμαστε μεσα αντι να μαστε εξω για ποτακι. Κατι εχει γινει. Κατι φταιει. Τα φιλλια μου στη παρέα του νηματος. Νομιζω εχουμε κατι κοινο εδω παντως που μας τραβαει. Απο Νι ξεκιναει και τελειωνει σε κολ... Αντε δε το λεω...
Συνεχίζουμε το χαβαλέ + τις μουσικές λοιπόν!!Σωστος . Πολυ καλα τα λες απλα κανω λιγο χαβαλε. Πλακα πλακα με εχει τραβηξει η παρεα εδω στο νημα και μαρεσει που ειμαι μελος.