Συνάντηση νωρίτερα με την Κλειώ. Το ραντεβού κλείστηκε απο χθες για σήμερα το απόγευμα στον Πρίαμο στο Παγκράτι. Επικοινωνία μέσω viber ( απαντάει μετά λίγη ώρα βεβαια, αλλά με λίγη θέληση και υπομονή ολα γίνονται). Απαξ και απαντήσει μια φορά, μετά υπάρχει γρήγορη ροή.
Πρώτη εντύπωση πάνω κάτω αυτό που περίμενα απο τις φωτογραφίες. Στο viber άλλωστε έχει φωτο προφίλ, οπότε βλέπεις ακριβώς τι θα σου έρθει. Απο ύψος οπως έχει ειπωθεί είναι κοντούλα , γύρω στο 1,60. Πρώτη φορά αισθάνθηκα τόσο ψηλός, το χάρηκα , γιατί έιναι κάτι που μου συμβαίνει 1 φορά στα 10 χρόνια..χαχα
. Επίσης είναι πολύ νεαρή 23 ετών και με μαύρο μαλλί (οχι πολύ μακρύ). Ο σωματότυπος της οπως φαίνεται και απο τις φωτογραφίες , αλλά και οπως η ίδια έχει αναφέρει ειναι πιο juicy. Προφανώς απευθύνεται περισσότερο σε όσους αρέσκονται σε τέτοιους σωματότυπους. Αν και εγώ είμαι λάτρης των μοντελέ και των γυμνασμενων κοριτσιών οπως πολλάκις εχω πει, παρόλα αυτά θέλω που και που και κάτι το διαφορετικό και απο την Κλειώ το πήρα. Το πρόσωπο το βρήκα καλό, ενώ πολύ καλή εντύπωση μου έκαναν η κωλάρα της και οι βυζάρες της.
Στο πρόγραμμα της και με βάση αυτά που ήθελα εγώ (εστίασα στο αυταρχικό ) τα πήγαμε πολύ καλά. Δίνει φιλιά με γλώσσα φουλ, σε περιποιείται απο πάνω μέχρι κάτω, παίρνει πρωτοβουλίες , το στοματικό της ήταν αρκετά καλό και βαθύ και με περιποίηση στην ευρύτερη περιοχή , γενικά σε οσα ζητήθηκαν ,ανταποκρίθηκε μια χαρά.
Απο συμπεριφορά πολύ καλή, φιλική, χαμογελαστή, ευγενική (λίγο καθυστέρησε και μου ζήτησε πόσες φορές συγνώμη , δεν τα βλέπεις αυτά συχνά), ενώ ιδιαίτερη μνεία θα κανω στην καθαριότητα της. Πολύ καθαρή κοπέλα , με τα μπάνια της, τα listerine της, ενώ οπως μου είπε κάνει συχνά και εξετάσεις οπότε έχουμε ένα αρκετά υπεύθυνο κορίτσι. Το ίδιο βέβαια καθαροί και περιποιημένοι οφείλουμε να είμαστε και εμείς εννοείται. Για να μαστε όλοι ασφαλείς
Το τέλος ήρθε 2 φορές στο στόμα της, δέχεται cim, cif , δεν έχει άλλες έξτρα χρεώσεις. Το δωράκι της στα 120 ευρώ την ώρα + 40 το αυταρχικό = 160 που έδωσα. Παρέχεται επίσης και η δυνατότητα μονο αυταρχικού με 80 ευρώ για 1 ώρα. Το δωράκι της το πήρε στο τέλος.
Απο ξενοδοχεία οπως μου ειπε πηγαίνει μονο στον πρίαμο στο Παγκράτι καθώς την εξυπηρετεί πολύ , ενώ κάνει λίγα ραντεβού και αυτά απο τις 18.00 και μετά.
Συμπερασματικά , ήταν μια συνάντηση οπως την περίμενα, εστίασα στις υπηρεσίες της κοπέλας και για αυτό και την διάλεξα. Ήθελα μια Ελληνίδα , νεαρή, για να κλείσει ωραία το 2024 και έτσι έγινε.
Η περιοδεία μου για το 2024 έφτασε στο τέλος της λογικά ( ποτέ βέβαια δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με αυτά , καθώς ποτέ δεν ξέρεις απο που θα σου πεταχτεί το καυλάκι. Αν κάτι έμαθα εδώ μέσα τοσο καιρό , είναι οτι πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο εμείς οι επιβήτορες..
Εύχομαι καλά Χριστούγεννα στο κορίτσι και σε ολα τα μέλη.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
Ημερομηνία συνάντησης : Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου
Διάρκεια : 1 ώρα
Κόστος : 160
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης : Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου: Καλή
Τήρηση υπηρεσιών: Τηρήθηκε οτι είχε συμφωνηθεί
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν : Ακριβείς
Φιλί : Με γλώσσα
Πίπα: Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό : Όχι