JuicyKlei0
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2024
- Like
- 2.394
- Πόντοι
- 441
Σε ευχαριστώ πολύσεξυ κι οποιος αντεξειιιι ...
Σε ευχαριστώ πολύσεξυ κι οποιος αντεξειιιι ...
Αχαχαχαχ είναι το δυνατό μου σημείο εφόσον μεγάλα βυζιά δεν έχω κ Μ αρέσουν τα βυζιάΜας μοστραρετε τον ομορφο σας κωλαρινο,μα αμα προσπαθησουμε,μας λετε,δεν τον δινω.Αδικο
Εισαι καυλα ρε κοριτσι...Να δω ποτε θα κατσει να σε ξαναδω εκ του συνεγγυς..
Ρε φίλε έχεις ψυχολογικά;
Η κοπέλα λέει είναι ο πρώην της αλλά δεν το πιστεύω οπότε καλά το είχα ακούσει εγώ κι ρωτούσα εδώ για εσάς τους έξυπνους που μιλάτε με ύφος
Βέβαια βλέπετε οι κορασίδες όταν βγαίνουν άπλυτα στην φόρα λένε τέτοια... πως γίνετε εφόσον δεν κανείς ένα ενεργό μέλος από το 2008 να ξέρει ότι κανείςΡε παιδιά ασ μου εξηγήσει κάποιος πωσ τον μπλοκάρουμε αυτόν @AntriouSmith8
Από συνομιλία κ το νήμα μου
Με έχει τρελάνει
πως γινετε πρωτα να ακουσες τη "φημη" και μετα να εμφανιστει το ενεργο μελος να στο επιβεβαιωσει? κι εγω που ειμαι παλιο μελος τοσο καιρο δεν εχω ακουσει τιποτα....εσυ απο που το ακουσες?Βέβαια βλέπετε οι κορασίδες όταν βγαίνουν άπλυτα στην φόρα λένε τέτοια... πως γίνετε εφόσον δεν κανείς ένα ενεργό μέλος από το 2008 να ξέρει ότι κανείς
Από έναν συνάδελφο μουπως γινετε πρωτα να ακουσες τη "φημη" και μετα να εμφανιστει το ενεργο μελος να στο επιβεβαιωσει? κι εγω που ειμαι παλιο μελος τοσο καιρο δεν εχω ακουσει τιποτα....εσυ απο που το ακουσες?
δηλαδη μεσα σε δυο μηνες που εισαι ενεργο μελος εδω προλαβες να μιλησεις με συναδελφο σου για τη συγκεκριμενη κοπελα κι εμεις που παρακολουθουμε το νημα τοσους μηνες και τοσοι εχουν παει μαζι της κανεις δεν εμφανιστηκε να πει το παραμικρο. αλλα ολα εγιναν τυχαια παντα!!!!!Από έναν συνάδελφο μου
θέλεις να βρεθούμε να μου τα εξηγήσεις από κοντά αυτάΒέβαια βλέπετε οι κορασίδες όταν βγαίνουν άπλυτα στην φόρα λένε τέτοια... πως γίνετε εφόσον δεν κανείς ένα ενεργό μέλος από το 2008 να ξέρει ότι κανείς
Ο συνάδελφος μήπως είναι φιλαράκι σου κ είστε συννενοημενοιΑπό έναν συνάδελφο μου
Βέβαια δεν θα είχα ουδέ ένα πρόβλημαθέλεις να βρεθούμε να μου τα εξηγήσεις από κοντά αυτά
Γτ απ' το μπου κελαηδας
Αυτός το άκουσε από αυτόν που έβαλε να το γράψει για να μου κάνει εμένα ζημιαπως γινετε πρωτα να ακουσες τη "φημη" και μετα να εμφανιστει το ενεργο μελος να στο επιβεβαιωσει? κι εγω που ειμαι παλιο μελος τοσο καιρο δεν εχω ακουσει τιποτα....εσυ απο που το ακουσες?
κατα τη γνωμη μου την ταπεινη ο "συναδελφος" ειναι ανυπαρκτος και το προφιλ ειναι κλωνος αλλου ατομουΟ συνάδελφος μήπως είναι φιλαράκι σου κ είστε συννενοημενοι
Δεν ξέρω για ποιον λες αλλά πώς γίνετε μετά την ερώτηση μου κάποιος να μου απαντήσε ναι χωρίς να με γνωρίζειΟ συνάδελφος μήπως είναι φιλαράκι σου κ είστε συννενοημενοι
δυσκολο να κανουν διαλογο δυο προφιλ με το ιδιο ατομο απο πισωΔεν ξέρω για ποιον λες αλλά πώς γίνετε μετά την ερώτηση μου κάποιος να μου απαντήσε ναι χωρίς να με γνωρίζει
Κλειώ κανεις ραντεβου μονο Πριαμο Παγκρατι ;;;Ο συνάδελφος μήπως είναι φιλαράκι σου κ είστε συννενοημενοι
Κλώνο προφίλ μετά από τόσα χρόνια που έχει ο άλλος μάλλον πρέπει να πάτε να σας δώσουν Νόμπελ....δυσκολο να κανουν διαλογο δυο προφιλ με το ιδιο ατομο απο πισω
και ναι σε λεω κλωνο-προφιλ του ατομου που σου "απαντησε"
προβλημα κατανοησης γραπτου λογου? εσενα λεω κλωνο-προφιλ οχι αυτον που σου "απαντησε"Κλώνο προφίλ μετά από τόσα χρόνια που έχει ο άλλος μάλλον πρέπει να πάτε να σας δώσουν Νόμπελ....
Πολύ φαντασία έχεις... πες εγώ είμαι τρελός αλλά αυτός πού απάντησε??προβλημα κατανοησης γραπτου λογου? εσενα λεω κλωνο-προφιλ οχι αυτον που σου "απαντησε"