eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.437
- Πόντοι
- 1.056
σεξυ κι οποιος αντεξειιιι ...
Γεια σααας
Σημερα διαθεσιμη 17:00-00:00
σεξυ κι οποιος αντεξειιιι ...
Γεια σααας
Σημερα διαθεσιμη 17:00-00:00
Αν μπεις στο προφίλ της το έχειΤηλέφωνο της κοπέλας, πως βρισκουμε;
Σε ευχαριστώ πολύσεξυ κι οποιος αντεξειιιι ...
Αχαχαχαχ είναι το δυνατό μου σημείο εφόσον μεγάλα βυζιά δεν έχω κ Μ αρέσουν τα βυζιάΜας μοστραρετε τον ομορφο σας κωλαρινο,μα αμα προσπαθησουμε,μας λετε,δεν τον δινω.Αδικο
Εισαι καυλα ρε κοριτσι...Να δω ποτε θα κατσει να σε ξαναδω εκ του συνεγγυς..
Ρε φίλε έχεις ψυχολογικά;
Η κοπέλα λέει είναι ο πρώην της αλλά δεν το πιστεύω οπότε καλά το είχα ακούσει εγώ κι ρωτούσα εδώ για εσάς τους έξυπνους που μιλάτε με ύφος
πως γινετε πρωτα να ακουσες τη "φημη" και μετα να εμφανιστει το ενεργο μελος να στο επιβεβαιωσει? κι εγω που ειμαι παλιο μελος τοσο καιρο δεν εχω ακουσει τιποτα....εσυ απο που το ακουσες?Βέβαια βλέπετε οι κορασίδες όταν βγαίνουν άπλυτα στην φόρα λένε τέτοια... πως γίνετε εφόσον δεν κανείς ένα ενεργό μέλος από το 2008 να ξέρει ότι κανείς
δηλαδη μεσα σε δυο μηνες που εισαι ενεργο μελος εδω προλαβες να μιλησεις με συναδελφο σου για τη συγκεκριμενη κοπελα κι εμεις που παρακολουθουμε το νημα τοσους μηνες και τοσοι εχουν παει μαζι της κανεις δεν εμφανιστηκε να πει το παραμικρο. αλλα ολα εγιναν τυχαια παντα!!!!!Από έναν συνάδελφο μου
θέλεις να βρεθούμε να μου τα εξηγήσεις από κοντά αυτάΒέβαια βλέπετε οι κορασίδες όταν βγαίνουν άπλυτα στην φόρα λένε τέτοια... πως γίνετε εφόσον δεν κανείς ένα ενεργό μέλος από το 2008 να ξέρει ότι κανείς
Ο συνάδελφος μήπως είναι φιλαράκι σου κ είστε συννενοημενοιΑπό έναν συνάδελφο μου
Αυτός το άκουσε από αυτόν που έβαλε να το γράψει για να μου κάνει εμένα ζημιαπως γινετε πρωτα να ακουσες τη "φημη" και μετα να εμφανιστει το ενεργο μελος να στο επιβεβαιωσει? κι εγω που ειμαι παλιο μελος τοσο καιρο δεν εχω ακουσει τιποτα....εσυ απο που το ακουσες?
κατα τη γνωμη μου την ταπεινη ο "συναδελφος" ειναι ανυπαρκτος και το προφιλ ειναι κλωνος αλλου ατομουΟ συνάδελφος μήπως είναι φιλαράκι σου κ είστε συννενοημενοι
δυσκολο να κανουν διαλογο δυο προφιλ με το ιδιο ατομο απο πισωΔεν ξέρω για ποιον λες αλλά πώς γίνετε μετά την ερώτηση μου κάποιος να μου απαντήσε ναι χωρίς να με γνωρίζει
Κλειώ κανεις ραντεβου μονο Πριαμο Παγκρατι ;;;Ο συνάδελφος μήπως είναι φιλαράκι σου κ είστε συννενοημενοι
προβλημα κατανοησης γραπτου λογου? εσενα λεω κλωνο-προφιλ οχι αυτον που σου "απαντησε"Κλώνο προφίλ μετά από τόσα χρόνια που έχει ο άλλος μάλλον πρέπει να πάτε να σας δώσουν Νόμπελ....
αυτος που απαντησε εισαι εσυ, δηλαδη το ιδιο ατομο.Πολύ φαντασία έχεις... πες εγώ είμαι τρελός αλλά αυτός πού απάντησε??
το προφιλ σου δημιουργηθηκε 16/10/2024 πρωτη αναρτηση 07/11/2024 και ολες σου οι αναρτησεις μονο στο νημα της κοπελας. δηλαδη μεσα σε 2 μηνες που εισαι ενεργο μελος κανενα αλλο νημα κοπελας δεν σε παρακινησε? τριτη αναρτηση σου και σαν μελος αλλα και στο νημα της κοπελας αν κανει ακαποτο. ολα τυχαια παντα !!!!! τουλαχιστον οταν ειναι να γραψεις παπατζα και να δημιουργησεις θεμα απο εκει που δεν υπαρχει οργανωσε το καλυτεραΜάλλον θες πολύ το τσάμπα γαμησι... μάλλον το κανείς εσύ αυτό για την κορασίδα
επειδη ειναι πολυ δυσκολο να φτιαξεις δευτερο λογαριασμο και να χρησιμοποιησεις και τους δυο δεν χρειαζεται να διαλεξω κατι απλα καρφωθηκες απο μονος σου.Διότι τότε μου είπαν για την Κλειώ...εσύ μάλλον πρέπει να είσαι εδώ ο δικηγόρος αλλά κάπου το χάνεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν έχεις κάποια εξήγηση να μου την δώσεις πρίν είπες ότι είμαι ο κλώνος αυτού νου τώρα λες γράφτηκα πρόσφατα διαλέξε