Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 14.198
- Πόντοι
- 2.256
Φιλε το μεσο μελος του bou τρωει γκουρμεδιες στο ιθακηΑν τα φτιάχνει ο @Spiros_73 ορφανα
Φιλε το μεσο μελος του bou τρωει γκουρμεδιες στο ιθακηΑν τα φτιάχνει ο @Spiros_73 ορφανα
Καύλα το τιγρέ σετάκι σου. Τέτοια να φοράς και σε μελλοντικό ραντεβού μας να γίνω ο θηριοδαμαστής σου...Καλημερούδια σήμερα θα είμαι διαθεσιμη 17:00-00:00
Τι κάνω εγώ;;;;;Παιδιά ξέρει κανείς αν ισχύει η φήμη ότι κάνει κι ακαποτο γαμησι
Για στείλε λίγο να μου πεις ποιος έξυπνος το είπε αυτο να του εξηγήσω 2 λογακιαΤι κάνω εγώ;;;;;
Μάλλον επειδή είναι αυτοί οι τύποι που τους τα χώνω όταν ζητάνε ακαπωτοδεν νομιζεις οτι ειναι λιγο τραβηγμενο αυτο που εγραψες?φιλικα κ χωρις διαθεση αντιπαραθεσης
Πρώτα απ' όλα να σου πω ότι αυτό που έγραψες ήταν μεγάλο φάουλΚάπου το είδα για αυτό το λόγο ρωτάω
....αδελφε εισαι λιγο περιπτωσαρα ή η ιδεα μου ειναι?!?!?!? Ουτε μηνα δεν συμπληρωσες κ αρχισες να πετας λασπη για να προσπαθεις να κανεις ζημια στην κοπελα? Απ' οτι βλεπω εχεις 22 μνμ κ στα 21 ρωτας δεξια-αριστερα για την @JuicyKlei0 !! Ελα πες μας, μηπως της ζαλισες τον ερωτα με τις ερωτησεις κ τα μνμ κ εφαγες πορτα κ μπλοκ απ'το κοριτσ' και σου βγηκε η σκατοψυχια???Παιδιά ξέρει κανείς αν ισχύει η φήμη ότι κάνει κι ακαποτο γαμησι
Όχι με τον άνθρωπο έχουμε μιλήσει πολύ όμορφα κ ωραία ειναι ευγενικός απλά τον έχω κ αυτόν στην αναμονή εσύ Οντίν ξέρεις.......αδελφε εισαι λιγο περιπτωσαρα ή η ιδεα μου ειναι?!?!?!? Ουτε μηνα δεν συμπληρωσες κ αρχισες να πετας λασπη για να προσπαθεις να κανεις ζημια στην κοπελα? Απ' οτι βλεπω εχεις 22 μνμ κ στα 21 ρωτας δεξια-αριστερα για την @JuicyKlei0 !! Ελα πες μας, μηπως της ζαλισες τον ερωτα με τις ερωτησεις κ τα μνμ κ εφαγες πορτα κ μπλοκ απ'το κοριτσ' και σου βγηκε η σκατοψυχια???
Παντα σε συμπαθουσα εδω εδωσες ρεστα....αδελφε εισαι λιγο περιπτωσαρα ή η ιδεα μου ειναι?!?!?!? Ουτε μηνα δεν συμπληρωσες κ αρχισες να πετας λασπη για να προσπαθεις να κανεις ζημια στην κοπελα? Απ' οτι βλεπω εχεις 22 μνμ κ στα 21 ρωτας δεξια-αριστερα για την @JuicyKlei0 !! Ελα πες μας, μηπως της ζαλισες τον ερωτα με τις ερωτησεις κ τα μνμ κ εφαγες πορτα κ μπλοκ απ'το κοριτσ' και σου βγηκε η σκατοψυχια???
Αγρίεψαν τα πράγματαΚαλημερούδια σήμερα θα είμαι διαθεσιμη 17:00-00:00
Τουλαχιστον θα φαμε τιποταΜάλλον επειδή είναι αυτοί οι τύποι που τους τα χώνω όταν ζητάνε ακαπωτο
Θα μαζευτούν όλοι θα γίνει μεγάλο μπιφ
....εχει γεμιστα στο ψυγειο, εμειναν απο παραπανωΤουλαχιστον θα φαμε τιποτα
Είσαι με τα καλά σου ρε τύπε; Η λέξη υγιεινή σου λέει κάτι; Αυτές οι κοπέλες που ασκούν το επάγγελμα του αγοραίου έρωτα σκέψου να δέχονταν έστω κι έναν πελάτη για ακάποτο σεξ και αυτός ήταν μέσα στα ΣΜΝ. Εδώ με καπότα και πάλι τρέμει το φυλλοκάρδι τους γι'αυτό και κάνουν εξετάσεις αρκετά συχνά. Κούνα λίγο το μυαλό σου κι εσύ και όλοι όσοι κάνουν τέτοιες ηλίθιες ερωτήσεις. Απλά μπείτε λίγο στη θέση του εκάστοτε call girl και πείτε θα το'κανα εγώ αυτό; Όπως επίσης είχε δίκιο η κοπέλα περί της εχεμύθειας. Ότι θες να ρωτήσεις γι'αυτό υπάρχουν τα μηνύματα όπως και το viber της που αναγράφεται. Όχι ότι και πάλι θα δικαιολογείτο. Δε μπορείς να την ξεφτιλίζεις έτσι χωρίς λόγο. Είσαι τελικά μεγάλο γίδιΠαιδιά ξέρει κανείς αν ισχύει η φήμη ότι κάνει κι ακαποτο γαμησι
Υπέροχη!Καλημερούδια σήμερα θα είμαι διαθεσιμη 17:00-00:00
Ασεχετο!εδω φωτο με κωλο εχω ζητησει....εχει γεμιστα στο ψυγειο, εμειναν απο παραπανω
ΥΓ. αμα πας, φερε κ μια μπυρα
ποσο ειναι το δωρακι βρε παιδια?Καλημεραααα
διαθέσιμη σημερα 18:00-00:00
Σε ευχαριστώ πολύ γλυκέ μουυυεγώ πάντως την έγλυψα και είχε πολύ ωραία γεύσηηηη!
Στείλε στο βαιμπερ να μάθειςποσο ειναι το δωρακι βρε παιδια?
Ασεεε κ εμαθαααΕίσαι με τα καλά σου ρε τύπε; Η λέξη υγιεινή σου λέει κάτι; Αυτές οι κοπέλες που ασκούν το επάγγελμα του αγοραίου έρωτα σκέψου να δέχονταν έστω κι έναν πελάτη για ακάποτο σεξ και αυτός ήταν μέσα στα ΣΜΝ. Εδώ με καπότα και πάλι τρέμει το φυλλοκάρδι τους γι'αυτό και κάνουν εξετάσεις αρκετά συχνά. Κούνα λίγο το μυαλό σου κι εσύ και όλοι όσοι κάνουν τέτοιες ηλίθιες ερωτήσεις. Απλά μπείτε λίγο στη θέση του εκάστοτε call girl και πείτε θα το'κανα εγώ αυτό; Όπως επίσης είχε δίκιο η κοπέλα περί της εχεμύθειας. Ότι θες να ρωτήσεις γι'αυτό υπάρχουν τα μηνύματα όπως και το viber της που αναγράφεται. Όχι ότι και πάλι θα δικαιολογείτο. Δε μπορείς να την ξεφτιλίζεις έτσι χωρίς λόγο. Είσαι τελικά μεγάλο γίδι
....Ασεεε κ εμαθααα