Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.842
- Πόντοι
- 3.246
εγώ πάντως την έγλυψα και είχε πολύ ωραία γεύσηηηη!
ποσο ειναι το δωρακι βρε παιδια?Καλημεραααα
διαθέσιμη σημερα 18:00-00:00
Σε ευχαριστώ πολύ γλυκέ μουυυεγώ πάντως την έγλυψα και είχε πολύ ωραία γεύσηηηη!
Στείλε στο βαιμπερ να μάθειςποσο ειναι το δωρακι βρε παιδια?
Ασεεε κ εμαθαααΕίσαι με τα καλά σου ρε τύπε; Η λέξη υγιεινή σου λέει κάτι; Αυτές οι κοπέλες που ασκούν το επάγγελμα του αγοραίου έρωτα σκέψου να δέχονταν έστω κι έναν πελάτη για ακάποτο σεξ και αυτός ήταν μέσα στα ΣΜΝ. Εδώ με καπότα και πάλι τρέμει το φυλλοκάρδι τους γι'αυτό και κάνουν εξετάσεις αρκετά συχνά. Κούνα λίγο το μυαλό σου κι εσύ και όλοι όσοι κάνουν τέτοιες ηλίθιες ερωτήσεις. Απλά μπείτε λίγο στη θέση του εκάστοτε call girl και πείτε θα το'κανα εγώ αυτό; Όπως επίσης είχε δίκιο η κοπέλα περί της εχεμύθειας. Ότι θες να ρωτήσεις γι'αυτό υπάρχουν τα μηνύματα όπως και το viber της που αναγράφεται. Όχι ότι και πάλι θα δικαιολογείτο. Δε μπορείς να την ξεφτιλίζεις έτσι χωρίς λόγο. Είσαι τελικά μεγάλο γίδι
....Ασεεε κ εμαθααα
Κοπέλα είναι μαν , όχι αχλαδιά
και τζούσι
Κοπέλα είναι μαν , όχι αχλαδιά
....Πανουλη, εδω εισαι
Μαν , το αριστερό με τα κόκκινα το κουτούπωνα....Πανουλη, εδω εισαι
...δωσε βαση στον στιχο
....η Αρετουλα, η πιτσιρικα σαντουριστρια απο τους ολυμπιακους της Αθηνας μεγαλωσε!!!!Μαν , το αριστερό με τα κόκκινα το κουτούπωνα
Γτ δεν ρωτάς εμένα;
Ειπα να περάσω....Πανουλη, εδω εισαι
...δωσε βαση στον στιχο
ΝτρεπομαιΓτ δεν ρωτάς εμένα;
Τι έμαθες;Ασεεε κ εμαθααα
OMG
Γεια σααας
Σημερα διαθεσιμη 17:00-00:00
.....juicy
Γεια σααας
Και δεν τον δίνεις...και μας τον μοστράρεις συνέχεια......
Γεια σααας
ΩΝΑΣΟΥ
Γεια σααας
Μας μοστραρετε τον ομορφο σας κωλαρινο,μα αμα προσπαθησουμε,μας λετε,δεν τον δινω.Αδικο
Γεια σααας