trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.350
- Πόντοι
- 736
αυτος που απαντησε εισαι εσυ, δηλαδη το ιδιο ατομο.Πολύ φαντασία έχεις... πες εγώ είμαι τρελός αλλά αυτός πού απάντησε??
αυτος που απαντησε εισαι εσυ, δηλαδη το ιδιο ατομο.Πολύ φαντασία έχεις... πες εγώ είμαι τρελός αλλά αυτός πού απάντησε??
Μάλλον θες πολύ το τσάμπα γαμησι... μάλλον το κανείς εσύ αυτό για την κορασίδααυτος που απαντησε εισαι εσυ, δηλαδη το ιδιο ατομο.
το προφιλ σου δημιουργηθηκε 16/10/2024 πρωτη αναρτηση 07/11/2024 και ολες σου οι αναρτησεις μονο στο νημα της κοπελας. δηλαδη μεσα σε 2 μηνες που εισαι ενεργο μελος κανενα αλλο νημα κοπελας δεν σε παρακινησε? τριτη αναρτηση σου και σαν μελος αλλα και στο νημα της κοπελας αν κανει ακαποτο. ολα τυχαια παντα !!!!! τουλαχιστον οταν ειναι να γραψεις παπατζα και να δημιουργησεις θεμα απο εκει που δεν υπαρχει οργανωσε το καλυτεραΜάλλον θες πολύ το τσάμπα γαμησι... μάλλον το κανείς εσύ αυτό για την κορασίδα
επειδη ειναι πολυ δυσκολο να φτιαξεις δευτερο λογαριασμο και να χρησιμοποιησεις και τους δυο δεν χρειαζεται να διαλεξω κατι απλα καρφωθηκες απο μονος σου.Διότι τότε μου είπαν για την Κλειώ...εσύ μάλλον πρέπει να είσαι εδώ ο δικηγόρος αλλά κάπου το χάνεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν έχεις κάποια εξήγηση να μου την δώσεις πρίν είπες ότι είμαι ο κλώνος αυτού νου τώρα λες γράφτηκα πρόσφατα διαλέξε
Σίγουρα μετά από τόσα χρόνια βρήκα θέμα να ασχοληθώεπειδη ειναι πολυ δυσκολο να φτιαξεις δευτερο λογαριασμο και να χρησιμοποιησεις και τους δυο δεν χρειαζεται να διαλεξω κατι απλα καρφωθηκες απο μονος σου.
not the first not the lastΣίγουρα μετά από τόσα χρόνια βρήκα θέμα να ασχοληθώ
Μάλλον το κανείς συχνά εσύnot the first not the last
μην κρινεις απο τον εαυτο σου. καρφωθηκες το γιατι το εκανες δικο σου μην προσπαθεις να κρυφτεις πετωντας το μπαλακι αλλου. παραδεξου το σαν αντρας και σιωπησεΜάλλον το κανείς συχνά εσύ
Το πολύ ντοκιμαντέρ με σκεβοριες σε έχει κάνει έτσι κατάλαβενωμην κρινεις απο τον εαυτο σου. καρφωθηκες το γιατι το εκανες δικο σου μην προσπαθεις να κρυφτεις πετωντας το μπαλακι αλλου. παραδεξου το σαν αντρας και σιωπησε
Μας έβγαλες τα μάτια ρε τύπε. Δεν έχεις auto correct? Σκευωρίες. Γράψε το 10 φορές μέχρι να το μάθεις.Το πολύ ντοκιμαντέρ με σκεβοριες σε έχει κάνει έτσι κατάλαβενω
Αυτό σημαίνει ότι γουστάρεις και τις γυναίκες;Αχαχαχαχ είναι το δυνατό μου σημείο εφόσον μεγάλα βυζιά δεν έχω κ Μ αρέσουν τα βυζιά
Πέρα από την κωλαρα, η Κλειώ πρέπει να έχει και εκφυλη φάτσα που προδιαθέτει για γούστα ...
Γεια σααας
Σημερα διαθεσιμη 17:00-00:00
Δεν ξέρει ορθογραφίαΜας έβγαλες τα μάτια ρε τύπε. Δεν έχεις auto correct? Σκευωρίες. Γράψε το 10 φορές μέχρι να το μάθεις.
Κι άποψη κι Κατίνα πώς γίνετεΔεν ξέρει ορθογραφία
Έχει κ άποψη είναι κ Κατίνα
Όλη μέρα με εμένα ασχολείται
Μπορεις να φτιαξεις ομως...Αχαχαχαχ είναι το δυνατό μου σημείο εφόσον μεγάλα βυζιά δεν έχω κ Μ αρέσουν τα βυζιά
ΤούμπανοΚαλησπέρααααααα
Φοβερή!Καλησπέρααααααα