Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 31.382
- Πόντοι
- 11.146
...βαλε κ ενα κοκκινο φιλτρο, θα δειξουν καλυτερεςΓειααα σαας
Σήμερα διαθέσιμη 18:00-00:00
...βαλε κ ενα κοκκινο φιλτρο, θα δειξουν καλυτερεςΓειααα σαας
Όταν καταφέρω να βρεθούμε θα πέσει πολύ γλειψίμο σε αυτό το μουνάκι.Γειααα σαας
....και ετρεμε ο ανθρωπος κιολαςΤο μάτι έπεσε πανω στη χώνα βέβαια
Γειααα σαας
Το ότι κατάφερες να μας καυλωσεις με θολές φωτογραφιες..... Μπράβο!
....ρε μαγκα μου, ουτε δυο μηνες μελος με 37 μηνυματα (τα 36 για την κοπελα εδω), στα μισα παρακαλας για επικοινωνια μαζι της κ στα υπολοιπα πετας λασπη για ακαποτα κ αρρωστιεςΟ άλλος χωρίς προφυλακτικό κι εσείς μου λέγατε όχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωραία η Κλειώ αλλά ακαποτα καλησπέρα κι καλή βραδιά γεμάτο αρρώστιες σίγουρα
Αφήνω μόνο ένα μικρό παράθυρο ότι ίσως ο άνθρωπος βρίσκεται στο φάσμα, αυτό δικαιολογεί μια τέτοια εμμονή . Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι υγειες όλο αυτό.....ρε μαγκα μου, ουτε δυο μηνες μελος με 37 μηνυματα (τα 36 για την κοπελα εδω), στα μισα παρακαλας για επικοινωνια μαζι της κ στα υπολοιπα πετας λασπη για ακαποτα κ αρρωστιες
Νομιζω το λες κ εμμονη εεεε?!?
Έχει κόκκινο φωτισμό το δωμάτιο κύριε εξυπνε...βαλε κ ενα κοκκινο φιλτρο, θα δειξουν καλυτερες
Χώνα;Το μάτι έπεσε πανω στη χώνα βέβαια
Ρεεε είσαι ηλίθιος;Ο άλλος χωρίς προφυλακτικό κι εσείς μου λέγατε όχι
Ρε συ Οντίν αυτόν πως τον κάνουμε μπλοκ κ να μη γράφει στο νήμα μου;....ρε μαγκα μου, ουτε δυο μηνες μελος με 37 μηνυματα (τα 36 για την κοπελα εδω), στα μισα παρακαλας για επικοινωνια μαζι της κ στα υπολοιπα πετας λασπη για ακαποτα κ αρρωστιες
Νομιζω το λες κ εμμονη εεεε?!?
Ρε μπροΟ άλλος χωρίς προφυλακτικό κι εσείς μου λέγατε όχι
...πηγαινε στο προφιλ του και πατα "αγνοησε" , λογικα δεν θα βλεπεις τα μηνυματα του και δεν θα μπορει να σχολιασει στο νημα σου. ΑΛΛΑ επειδη εχεις το ανοιξει το νημα με αλλο προφιλ σου, διεγραμενο πλεον, δεν ξερω εαν θα εχει αποτελεσμα! Αν οχι στειλε μνμ στον @antisthenis μηπως μπορει να σε βοηθησει!Ρε συ Οντίν αυτόν πως τον κάνουμε μπλοκ κ να μη γράφει στο νήμα μου;
...πηγαινε στο προφιλ του και πατα "αγνοησε" , λογικα δεν θα βλεπεις τα μηνυματα του και δεν θα μπορει να σχολιασει στο νημα σου. ΑΛΛΑ επειδη εχεις το ανοιξει το νημα με αλλο προφιλ σου, διεγραμενο πλεον, δεν ξερω εαν θα εχει αποτελεσμα! Αν οχι στειλε μνμ στον @antisthenis μηπως μπορει να σε βοηθησει!
Σε ευχαριστώ πολύ πάντως...πηγαινε στο προφιλ του και πατα "αγνοησε" , λογικα δεν θα βλεπεις τα μηνυματα του και δεν θα μπορει να σχολιασει στο νημα σου. ΑΛΛΑ επειδη εχεις το ανοιξει το νημα με αλλο προφιλ σου, διεγραμενο πλεον, δεν ξερω εαν θα εχει αποτελεσμα! Αν οχι στειλε μνμ στον @antisthenis μηπως μπορει να σε βοηθησει!
Αν δεν σβηστεί θα συνεχίσει ο τύπος είναι ψυχασθενήςΡε μπρο
Έχεις 37 μνμ
6 μνμ στις ανεξάρτητες που ρωτάς για την κοπέλα στα μισά
1 μνμ στο cga
Και 30 μνμ στο νήμα της κοπέλας στην αρχή να ρωτάς πως θα κλείσεις ραντεβού με την κοπέλα και μετά απλά λες πράγματα για να μειώσεις την κοπέλα.
Ξεκολλα λίγο. Αφού βλέπεις δεν σου κάθεται....για κάποιο λόγο...
Δοκίμασε κάποια άλλη κοπέλα να κλείσεις ραντεβού, φιλιικά στο λέω και σαν συμβουλή.
.....εεεεεεελα, δν το καταλαβα!!!! Παντως λιγο κοκκινακι ηθελε ακομαΈχει κόκκινο φωτισμό το δωμάτιο κύριε εξυπνε
Δεν ήξερα πως αλλάζει ο φωτισμός στο δωμάτιο.....εεεεεεελα, δν το καταλαβα!!!! Παντως λιγο κοκκινακι ηθελε ακομα
...."χωνα" μαναμ' , αυτη που χωνεται!!! Αλλιως καβλι, μαλαπερδα, μαρκουτσι, παλαμαρι, τσουτσουνι, τσαπου, πουλι, ψωλη κτλ-κτλ