Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 32.043
- Πόντοι
- 11.146
....δν εχει λοιπον, αυτη η "τουρλα" πρεπει να τεσταριστει λιαν συντομως!!!Για να μην χαλάσει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λοιπόν;;
....δν εχει λοιπον, αυτη η "τουρλα" πρεπει να τεσταριστει λιαν συντομως!!!Για να μην χαλάσει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λοιπόν;;
Του χρόνου ευχαρίστως....δν εχει λοιπον, αυτη η "τουρλα" πρεπει να τεσταριστει λιαν συντομως!!!
Γιατί βρέθηκαν σε τύπους που γαμάνε σαν ζώα και δεν τους έμεινε καλή εμπειρίαΓιατι οι γυναικες σε μεγαλο ποσοστο που εχουν ωραιο κωλο δεν τον δεινουν , απορρια εχω ξερει κανεις ???
Εγω προσωπικά όχι ευτυχώςΓιατί βρέθηκαν σε τύπους που γαμάνε σαν ζώα και δεν τους έμεινε καλή εμπειρία
....δν εχει λοιπον, αυτη η "τουρλα" πρεπει να τεσταριστει λιαν συντομως!!!
Τον κρατάνε για τονΓιατι οι γυναικες σε μεγαλο ποσοστο που εχουν ωραιο κωλο δεν τον δεινουν , απορρια εχω ξερει κανεις ???
Τι σε καυλωνει για να ξέρουμε;Εγω προσωπικά όχι ευτυχώς
Το έχω δοκιμάσει δεν μου αρέσει
Το παιδί ήταν προσεκτικό κ κύριος
Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου δεν με καυλώνει
Και δεν κάνω ποτέ τίποτα που δεν μου αρέσει ούτε για τα λεφτά
Καλημεραα
Χρόνια πολλά
Καλες γιορτές να έχουμε Διαθέσιμη σήμερα 13:00-17:00
Όχι το παίρνεις και σου λέει τα κάλαντα..........ε τι να ναι βρε τύπε, στείλε μηνυματάκι, μάθε υπηρεσίες και αν σε εξιτάρει δεν θα χάσεις. Όλα βέβαια είναι θέμα γούστου καλό βόλι παίχτη χιουμορ κάνω.Τό κινητό που είχε η κοπέλα ισχύει κανονικά για ραντεβού?
Συμφωνώ και επαυξάνω Κλειώ μου . Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία πάντα!!Καλημέρα μωράκια
Συγνώμη που χάθηκα
Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία κυρίως γιατί χωρίς την υγεία δεν μπορούμε να προχωρήσουμε παρακάτω και καλοσύνη στις ψυχές μας για να νιώθουμε πρώτα εμείς καλά κ ευτυχισμένοι.
Κάνε καλό και θα βρίσκεις μπροστά σου πάντα καλό!!!
το έχεις δοκιμάσει με πελάτη ή κάποιον άκυρο σε σχέση;Εγω προσωπικά όχι ευτυχώς
Το έχω δοκιμάσει δεν μου αρέσει
Το παιδί ήταν προσεκτικό κ κύριος
Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου δεν με καυλώνει
Και δεν κάνω ποτέ τίποτα που δεν μου αρέσει ούτε για τα λεφτά
Με έναν που τραβιομουντο έχεις δοκιμάσει με πελάτη ή κάποιον άκυρο σε σχέση;
καλησπέρα και καλή χρονια. Δλδ αυτή το πολύ δυνατό κορμί δεν έχει απολάυσει dp κτλ?Με έναν που τραβιομουν
Ωραίος.Συντομος και σωστόςΚυριακάτικη συνάντηση με τη δεσποινίδα, συνεννόηση εύκολη από την προηγούμενη μέρα, στην ώρα της στο ραντεβού, είναι ακριβώς ότι βλέπεις στις φώτο ( δε κρύβει ούτε σώμα ούτε πρόσωπο ) , νέα , κοντούλα με juicy σωματοτυπο και ένα πολύ συμπαθητικό χαρακτήρα . Πολύ καθαρή με μπάνιο πριν και κατά τη διάρκεια του ραντεβού . Τώρα στα του αγώνα αρκετά παθιασμένη χωρίς μη το έναν μη το άλλο ! Συνοψίζοντας κατά τη γνώμη μου αξίζει να την συναντήσετε εφόσον είσαι φαν του συγκεκριμένου σωματότυπου .
Σε ευχαριστώ πολύΚυριακάτικη συνάντηση με τη δεσποινίδα, συνεννόηση εύκολη από την προηγούμενη μέρα, στην ώρα της στο ραντεβού, είναι ακριβώς ότι βλέπεις στις φώτο ( δε κρύβει ούτε σώμα ούτε πρόσωπο ) , νέα , κοντούλα με juicy σωματοτυπο και ένα πολύ συμπαθητικό χαρακτήρα . Πολύ καθαρή με μπάνιο πριν και κατά τη διάρκεια του ραντεβού . Τώρα στα του αγώνα αρκετά παθιασμένη χωρίς μη το έναν μη το άλλο ! Συνοψίζοντας κατά τη γνώμη μου αξίζει να την συναντήσετε εφόσον είσαι φαν του συγκεκριμένου σωματότυπου .