Νέα

Νέο forum

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
γιατι ενω στο προηγουμενο forum πηγαινοντας τον κεσορα πανω αριστερα στις τελευταιες δημοσιευσεις εβλεπες τι δημοσιευοταν και δεν χρειαζοταν αν ηθελες να μπεις μεσα απο τον καταλογο να το δεις,στο καινουριο δεν συμβαινει?νομιζω οτι πρεπει να γινει αυτο για την διευκολυνση ολων μας.Επισης οταν βλεπουμε μια δημοσιευση κανοντας κλικ αριστερα , στις τελευταιες δημοσιευσεις δηλ. δεν σβηνεται απο την μνημη του φορουμ οτι το εχουμε αναγνωσει,αλλα πρεπει να το δουμε μεσα απο το thread του φορουμ για να αναγνωριστει οτι το αναγνωσαμε!νομιζω οτι σιγα σιγα οι admin θα τα διορθωσουν ολα,οποτε γραφτε παιδια ολες τις παρατηρησεις σας για να τους διευκολυνουμε!!!!!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Καλορίζiκο το νέο forum. Λείπω σε διακοπές και μόλις τώρα το είδα από internet cafe. ελπίζω αυτή τη φορά όλα να πάνε πιο ήρεμα.

:)

kavliaris30

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εκτιμω ιδιαιτερα την προσπαθεια που γινεται για βελτιωση του και δινω τα ευσημα στους δημιουργους για την ολη ιδεα!Ομως η τελευταια αλλαγη του και ιδιαιτερα ο τροπος δημοσιευσεις αρθρων δεν ειναι καθολου χρηστικος !κουραζει και δεν βρισκεις ευκολα αυτο που ψαχνεις!συμφωνειτε????

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Συμφωνω με τον <kavliaris 30> το site δεν ειναι οπως η προηγουμενη μορφη του , χρηστικο και ευκολοδιαβατο. Τωρα για να βρεις κατι πρεπει να πας μεσω Θηβων, και οχι μονο αυτο αλλα εκεινη η δυνατοτητα αναζητησης 2-4-8-12 κλπ ωρων ηταν εκπληκτικη. Τωρα βαρατε βιολιτζηδες..Τι να κανουμε ομως? Εδω εχουν λογο αυτοι που εχουν και τα καρπουζια και τα μαχαιρια..

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Συμφωνώ και εγώ με την δυνατότητα αναζήτησης προηγούμενων ωρών. Πολύ καλό εργαλείο.

victor2

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συγχαρητήρια για την αλλαγή. Μια παράκληση. Σε χρήση του site χωρίς εικόνες για λόγους ευνόητους δεν μπορώ να κάνω post ή reply γιατι τα buttons δεν έχουν κείμενο αντίστοιχο. Can you fix it please??

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Το καινούργιο site έχει αρχίσει και μου την βαράει στα νεύρα "μην γράφετε με κεφαλαία" "μην το ένα μην το άλλο" λες και το έφτιαξαν  μυξοπαρθένες γκομενίτσες ...άσε που έχει γίνει δυσχρηστο...εμένα δεν μου αρέσει...προτιμώ το παλιό που ήταν χύμα...για μπουρδέλα και πουτάνες μιλάμε ρε παιδιά...όχι για τον Σωκράτη και τον Πλάτωνα...Έλεος...

OP
OP
O

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Συγχαρητήρια για την αλλαγή. Μια παράκληση. Σε χρήση του site χωρίς εικόνες για λόγους ευνόητους δεν μπορώ να κάνω post ή reply γιατι τα buttons δεν έχουν κείμενο αντίστοιχο. Can you fix it please??

ΟΚ, θα το κοιτάξω.

OP
OP
O

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Το καινούργιο site έχει αρχίσει και μου την βαράει στα νεύρα "μην γράφετε με κεφαλαία" "μην το ένα μην το άλλο" λες και το έφτιαξαν  μυξοπαρθένες γκομενίτσες ...άσε που έχει γίνει δυσχρηστο...εμένα δεν μου αρέσει...προτιμώ το παλιό που ήταν χύμα...για μπουρδέλα και πουτάνες μιλάμε ρε παιδιά...όχι για τον Σωκράτη και τον Πλάτωνα...Έλεος...

Γνώμη σου.
Κανείς δεν σε αναγκάζει να μπαίνεις, αυτοί είναι οι όροι μας.
Υποτίθεται ότι για να χρησιμοποιείς το forum, έχεις διαβάσει τους όρους και συμφωνείς.

Όποιος δεν γουστάρει, δεν μπαίνει.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
κατι άλλο. οταν γραφω απο δουλειά και δεν μπορώ να το εχω φατσα κάρτα και καθυστερώ να πατήσω αποστολή, αποσυνδέομαι με αποτέλεσμα να χάνω οτι πληκτρολόγησα. Μήπως θα ήταν εύκολο (όπως σε άλλα φορουμ που έχω δει), μετα την επανασύνδεση να σε βγάζει πάλι στο παράθυρο που έγραφες?

OP
OP
O

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
kifinas, το έκανα (για όλους) να σε γυρνάει στο post που έκανες.

ακόμα, μπήκε και το quick reply, κάτω κάτω σε κάθε thread

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Τελικα η επιλογη 2-4-12 κλπ Ωρες για τα τελευταια post μπορει να μπει και σε αυτο το Forum? Ειναι μαλλον η μεγαλυτερη ελλειψη.

kokopoco

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
15
Πόντοι
0
ειχατε δεν ειχατε το κανατε μπουρδελο το μπουρδελοσαιτ...γυριστε το στο παλιο να βρουμε καμμια ακρη.....

OP
OP
O

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
andreoug, όχι (δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα σε αυτό το forum)

υπάρχει το "Τελευταίες δημοσιεύσεις" και το "Ενημερωμένα θέματα" τα οποία αν χρησιμοποιηθούνε σωστά, είναι πολύ καλύτερα.

kokopoco

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
15
Πόντοι
0
αλλα λογια ν αγαπιομαστε.....

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
401
Πόντοι
6.060
η προεπισκοπηση στις μπουρδελοδημοσιευσεις και η προς τα πισω αναζητηση 2-4-8..ωρες καλο ειναι να επαναενεργοποιηθουν
επισης στο προφιλ του ο καθενας μπορουσε να διαλεξει καποια θεματα που τον ενδιεφεραν
επισης μην ξεχναμε τον πρωταρχικο σκοπο αυτου του σαιτ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ τωρα τελευταια δεν βλεπω κριτικες για μπ..
επισης ο καταλογος εχει πολυ καιρο να ενημερωθει καποια σπιτια που εχω στειλει ακομα περιμενω να δημοσιευθουν

kiapride

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
παιδια θα προτεινα για μεγαλυτερη λειτουργικοτητα και ταχυτητα να χωριστει η κατηγορια των call girls σε υποκατηγοριες αναλογα με την πολη(οπως ακριβως και με τα στριπτιζαδηκα).

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Γιατι εχει και εκτος Αθηνων??  !!

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Μόλις γύρισα απ' τις διακοπές μου και παρατήρησα πολλές αλλαγές στο site. Καλορίζικο και από μένα το καινούριο forum. To site όντως έχει γίνει πιο γρήγορο και πιο εύχρηστο. Το μόνο ''λάθος'' κατα τη γνώμη μου είναι η αφαίρεση του ''εμφανίση των τελευταίων δημοσιεύσεων 4 ώρες - 8 ώρες κλπ.

Επισκέπτης
Μόλις γύρισα απ' τις διακοπές μου και παρατήρησα πολλές αλλαγές στο site. Καλορίζικο και από μένα το καινούριο forum. To site όντως έχει γίνει πιο γρήγορο και πιο εύχρηστο. Το μόνο ''λάθος'' κατα τη γνώμη μου είναι η αφαίρεση του ''εμφανίση των τελευταίων δημοσιεύσεων 4 ώρες - 8 ώρες κλπ.
Σύμφωνω μαζί σου αλλα δεν ξέρω γιατί δεν έχει πλακα πια.
Ούτε ένα μπινελίκι.
Κανεις που να έχει όρεξη για μπινελίκια? Όλοι welcome

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom