Νέα

Νέο forum

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (5 μέλη και 39 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Παιδιά το καινούργιο site μου φαίνεται λίγο μπερδεμένο αλλά αυτό που με κουράζει είναι ότι και αυτό είναι αργό!Έχω ADSL 384 με σταθερά 40αρια. Σίγουρα ο Alexxx κουράστηκε για το καινούργιο site αλλά δεν ξέρω αν το αποτέλεσμα τον δικαιώνει!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Δεν θα επαναλαβω το γνωστο ανεκδοτο με τον γεωργο που προσπαθει να παρει τρακτερ να μαζευει ντοματες καο ολο ρωταει "πιπεε παιρνει".
Αναρωτιεμαι αν εχετε δει τι κανει το νεο σαιτ. Το πολυ ωραιο ειναι οτι εισαι μεσα στο θεμα και βλεπεις ποιο το παρακολουθουν και το ακομα ωραιοτερο οτι βλεπεις ενα σχολιο και βλεπεις αν ο συντακτης ειναι online η οχι. Καλυτερα απο chat. Το σαιτ πραγματικα βελτιωθηκε απλα πρεπει να το "μπαλαμουτιασουμε" λιγο.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Επίσης δε δουλεύει το BBC code (π.χ. στην υπογραφή) :(

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
σίγουρα είχαμε βολευτεί μετο παλιό και τώρα μας φαίνετε κάπως το νεο
προσωπικά όταν αντιμετωπίζω κάτι καινούργιο τα παίρνω αφάνταστα αλλά μέχρι να συνηθίσω
το μόνο που θα αναφέρω και δεν ξέρω αν φταίει το Mozilla η το site είναι πως όταν κάνω refresh να δω για καινούρια θέματα μου βγάζει άσχετα! καμμιά φορά βλέπω θέματα που γραφτήκαν πριν 1 ώρα

OP
OP
O

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε ελληνικούς χαρακτήρες και όχι μόνιμα κεφαλαία, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum.

Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου στα ελληνικά

Σε περίπτωση που δεν επεξεργαστείς το μήνυμά σου στις επόμενες ώρες, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.

Ευχαριστώ

nana1970

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
αυτό που ήθελα ήταν να το δεις εσύ:) :-*

OP
OP
O

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Χρωματάκια θα έρθουν.

Όχι όμως gay, callgirls, κτλ, γιατί δημιούργησαν διάφορα προβλήματα

TARADULA

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
0
Χαιρετώ,

Αν θέλει κάποιος βοήθεια με κάτι σχετικό με το νέο forum, μπορείτε να απαντήσετε σε αυτό το thread.

Συγχαρητηρια παιδια!! θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει η επιλογη να βλεπουμε τα θεματα απο την τελευταια μας επισκεψη οπως γινοτανε με το παλιο φορουμ. Ειναι μια δυνατοτηατα που με ειχε βοηθησει παρα πολυ!
Ευχαριστω εκ των προτερων
Taradula

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
παιδια μια ερωτηση,επειδη ελειπα και ειχα καιρο να μπω και μιας και η επιτυχια του site οφειλετε στον κοσμο του,δηλ. σε εμας...μας ρωτησε κανεις(δημοψηφισμα) γι'αυτη την αλλαγη?

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
στο παλιο ειχε την επιλογη να σου εμφανισει τα θεματα που εχουν δημοσιευτει τις τελευταιες 4-8-12... ωρες.το εβρισκα πολυ πρακτικο.αν ειναι ευκολο βαλτε το

ΧΧΧ

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Καλορίζικο το νέο forum! Μόλις γύρισα από διακοπές και μπήκα να το δώ. Πολύ καλό. :grin:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

Καταρχήν καλορίζικο! Φαίνεται σαν major improvement σε σχέση με το παλιό. (ταχύτερο, φιλικότερο, καλύτερα οργανωμένο)

Παρατήρησα όμως ένα μικρό bug (?) ή αν θέλετε μια δυνατότητα που δεν υπάρχει πια. Αυτή του να κάνεις editing παλιότερά σου posts. Η δυνατότητα "τροποποίηση" υπάρχει ΜΟΝΟ στα ποστ μου που έχω κάνει στο παρόν session. Δηλ. πχ αν ποστάρω κάτι, κάνω logout και μετά πάλι login αύριο το πρωι τότε δεν μπορώ να "τροποποιήσω" πια τα ποστ μου....έτσι δείχνει ...
Ισχύει?

Επισκέπτης
Χάθηκε η επεξήγηση των χρωμάτων στα ονόματα των συνδεδεμένων.

OP
OP
O

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Αν πατήσει κάποιος σε ένα username με χρώμα, θα δει γιατί έχει χρώμα.

Κόκκινο: administrator
Μπλέ: global moderator
Πράσινο: limited moderator
Πορτοκαλί (λίγο διαφορετικό από το κανονικό): τιμημένοι

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Κατ' αρχήν καλωρίζικο! Το site φαίνεται να λειτουργεί ταχύτερα... κι εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία... άντε με το καλό να γίνουμε κι ένα εκατομμύριο μέλη !!!
Ομως θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα "αξιώματα"...
Οπως αναφέρθηκε "οι ρυθμίσεις του παλιού forum, όπως το avatar και η υπογραφή, έχουν μεταφερθεί στο νέο forum. Ο αριθμός των post όμως δεν θα μεταφερθεί, όλοι θα αρχίσουν από το 0. Θα φροντίσουμε όμως, μέλη με πολλά post, να πάρουν από την αρχή ανώτερο αξίωμα στο νέο forum".
Πόσα λοιπόν posts χαρακτηρίζονται πολλά;

def

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν εμφανιζει την επιλογη 4-8-12 η απο την προηγουμενη επισκεψη,που βολευε.Κατα τα αλλα ειναι γρηγορο.

bimsalabim

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλορίζικο το νέο site ... μήπως ξέρεται να μου πείτε που έχει μεταφερθεί το θέμα "Μασσατζίδικα" το οποίο στο παλιό site ήταν στην υποκατηγορία "call girls"?

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Εγώ πάλι έχω πρόβλημα με την προεπισκόπηση. Κάνοντας κλικ στο ΟΚ δεν κανει απολύτως τίποτα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom