Νέα

Άννα Μαρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Remy_LeBeau#
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

vres1

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
1
Το ότι ανήκει υπάρχει ανάρτηση για αυτήν στο Ελληνίδες διάσημες με ξεπερνάει ούτε ελληνίδα είναι ούτε διάσημη ,έχει πέσει πολύ το επίπεδο...

Gangbanger96

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
572
Πόντοι
81
Πως θα γίνει να την πάρουμε ρε μάγκες?

• Like
Αντιδράσεις: BATMAN

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
18.770
Ιδέα δεν έχει. Μόνο ότι ακούει διαδίδει.
Nαι καλα,εμένα περιμενε ο κοσμος ,λες και δεν είναι πασιγνωστο τι κοπελα είναι,δεν το λεω γ τον αριθμο αντρών π εχει πάει φυσικά,αλλά για το χαρακτήρα της

BATMAN

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Like
166
Πόντοι
1
Όποιος μου κανονίσει ραντεβουδακι θα του βγάλω προμήθεια 200 ευρωπουλακια

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
18.770
Λες μαλακίες και αν το μάθει θα σ ισιώσει την καμπούρα όμως. Να μη διαδίδεις τέτοια πράγματα και δη σε δημόσιο σάιτ χωρίς να ξέρεις. Δουλειά της το τι κάνει και με ποιόν πάει. Εσύ βγάζεις τον κωλο σου μόστρα που είναι σα καρβουνιασμένο τηγάνι, η Άννα σε πείραξε... έλα... σεμνά.
Το θεμα δεν ειναι με ποσους πάει ,αλλά ο χαρακτήρας της. Να είναι και καλή κοπελα και ευγενική και με σεβασμο κάποια,και σαν φίλη να σου σταθεί και στις καλες και στις ασχημες στιγμες

geo197800

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
0
Το θεμα δεν ειναι με ποσους πάει ,αλλά ο χαρακτήρας της. Να είναι και καλή κοπελα και ευγενική και με σεβασμο κάποια,και σαν φίλη να σου σταθεί και στις καλες και στις ασχημες στιγμες

Μη με ζαλίζεις. Φύγε.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.733
Πόντοι
3.506
Όντως αυτό που λες ισχύει κοπελιά. Την είχε πάρει φίλος μου μέσω γνωστού του ο οποίος είναι μεσάζοντας σε κάποιο γραφείο και έκανε κάποια guest η τύπισσα και είχε τραβήξει μυτιά μπροστά του. Εννοείται μακριά
Μπαφιάρα είναι το παρατσούκλι της. Τίγκα στο φουντοαμμωνιαζόλ ο εγκέφαλος.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.733
Πόντοι
3.506
Κρίμα και είναι μικρό παιδί. Φαντάσου σε μερικά χρόνια που θα καταντήσει
Με φάτσα ροφού και κορμί γεμάτο φυλακόβιες μουτζούρες έχει ήδη καταντήσει για τα σκουπίδια.

Jorge1987

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2024
Like
455
Πόντοι
21
Μπαφιάρα είναι το παρατσούκλι της. Τίγκα στο φουντοαμμωνιαζόλ ο εγκέφαλος.
Ποιος εγκέφαλος; Ο ανύπαρκτος; Έχει κάψει ότι κύτταρο υπήρχε διαθέσιμο από δαύτες τις μαλακίες

BATMAN

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Like
166
Πόντοι
1
Καλημέρα αδέλφια διαβάζω εδώ διαφορά άσχετα για Ανναμαρια το μονο που θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει εαν είναι καλή στις σεξουαλικές τις επιδόσεις και όχι εαν κάνει ναρκωτικά είναι καμμένη κλπ δεν θα τη γνωρίσουμε στην οικογένεια μας ουτε θα τη παντρευτούμε ... !!!

Lux84

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
97
Πόντοι
0
Καλημέρα αδέλφια διαβάζω εδώ διαφορά άσχετα για Ανναμαρια το μονο που θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει εαν είναι καλή στις σεξουαλικές τις επιδόσεις και όχι εαν κάνει ναρκωτικά είναι καμμένη κλπ δεν θα τη γνωρίσουμε στην οικογένεια μας ουτε θα τη παντρευτούμε ... !!!
Ετσι ακριβώς θέλουν και μυαλο με τις βίζιτες οι σαλιαρηδες....πλακα κάνεις εδω ζητανε γλωσσοφιλα

• Like

Jorge1987

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2024
Like
455
Πόντοι
21
Αν είστε τόσο ψωμόλυσσες για σεξ που δε σας νοιάζει αν η άλλη είναι μαστουρωμένη και δεν καταλαβαίνει Χριστό που την πηδάτε τότε καλά ξηγιέστε

Gangbanger96

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
572
Πόντοι
81
Αν είστε τόσο ψωμόλυσσες για σεξ που δε σας νοιάζει αν η άλλη είναι μαστουρωμένη και δεν καταλαβαίνει Χριστό που την πηδάτε τότε καλά ξηγιέστε
Όχι, θα μας νοιάζει αν πήρε ή όχι την άσπρη της η onlyfantzou ρε φίλε. Σιγά μην την πάμε στην εκκλησία. Το θέμα είναι να την πετύχουμε εκεί στον Εύοσμο στην πλατεία και να της το δώσουμε στο χέρι.

• Like

BATMAN

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Like
166
Πόντοι
1
Γνωστή playmate θυμαμαι πριν το sex ρουφούσε δύο γραμμές και ήτανε όπως στο αυτόματο κιβώτιο ο διακόπτης sport προγραμμα - καθόλου ψωμολυσσας φίλε μου απλά θέλω να περάσω καλά και μου είναι αδιάφορο να τις βάλω στον ίσιο δρόμο γιατι τότε ουτε βίζιτες θα έπρεπε να κάνανε ... !!!

Jorge1987

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2024
Like
455
Πόντοι
21
Είστε τόσο λάθος και οι 2 σας που δεν καταλαβαίνετε τι λέω. Δεν είπα ούτε να την πας στην εκκλησία εσύ ο 1ος ούτε να τη βάλεις στον ίσιο δρόμο εσύ ο 2ος. Το τι κάνει η καθεμία στη ζωή της δικαίωμά της είναι. Την ορίζει όπως αυτή γουστάρει. Απλά εννοώ ότι δεν είναι λογική αυτή που λέτε και οι 2 σας ότι και καλά τρύπα να'ναι και ότι να'ναι. Ας είναι δηλαδή και μαστουρωμένη η άλλη. Όταν κάνεις σεξ πρέπει και η άλλη να'ναι νηφάλια εκείνη τη στιγμή. Μετά που θα φύγει απ'το ραντεβού ας βαρέσει και ενέσεις. Χέστηκες

BATMAN

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Like
166
Πόντοι
1
Είστε τόσο λάθος και οι 2 σας που δεν καταλαβαίνετε τι λέω. Δεν είπα ούτε να την πας στην εκκλησία εσύ ο 1ος ούτε να τη βάλεις στον ίσιο δρόμο εσύ ο 2ος. Το τι κάνει η καθεμία στη ζωή της δικαίωμά της είναι. Την ορίζει όπως αυτή γουστάρει. Απλά εννοώ ότι δεν είναι λογική αυτή που λέτε και οι 2 σας ότι και καλά τρύπα να'ναι και ότι να'ναι. Ας είναι δηλαδή και μαστουρωμένη η άλλη. Όταν κάνεις σεξ πρέπει και η άλλη να'ναι νηφάλια εκείνη τη στιγμή. Μετά που θα φύγει απ'το ραντεβού ας βαρέσει και ενέσεις. Χέστηκες
Τα ελληνικά είναι δύσκολη γλώσσα φίλε μου και δεν κατάλαβες τίποτα από ότι σου είπα εγω τουλάχιστον ... Πολλές γαμιουντε πολύ καλύτερα εαν είναι κοκαρισμενες σε αυτή τη κατηγορία εχω πληροφοριες ανήκει και η Γεωργιανή ... Εύχομαι να κατάλαβες τώρα τι εννοώ καλό Σαββατόβραδο !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom