Νέα

Νέο forum

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Το site αφορά ενημέρωση μπουρδέλων κλπ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να περιλαμβάνει και ευρύτερη θεματολογία. Τι να κάνουμε, δεν είμαστε απλοί μπουρδελιάριδες είμαστε διαλεκτοί μπουρδελιάριδες... :) Και καλά κάνουμε για να δούνε όλοι ότι αυτός που πάει και γαμάει στα μπουρδέλα δεν είναι άτομο παρακμιακό, απολίτιστο, άβουλο, κοινωνικά απομονωμένο που δεν μπορεί να βρει γκόμενα γιατί είναι σαν τον Κουασιμόδο. Αν πας σε οποιοδήποτε άλλο forum (άλλο site) θα δεις ότι καλύπτεται και εκεί ευρύτερη θεματολογία. Π.χ πολύ γνωστό forum πληροφορικής έχει ξεχωριστό section για πολιτική, ανέκδοτα, βιντεάκια κλπ

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Αλλωστε νομίζω ότι εύκολα επιστρέφεται η συνδρομή για το site σε οποιον δεν μενει ευχαριστημένος!!!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Λοιπόν, papazoglou, vasos, ljsilver κλπ:

Οι άλλοι σας τα μασάνε. Ακούστε την ωμή αλήθεια που αποφάσισα να τη βγάλω πρός τα έξω να ξαλαφρώσω:

Κάποτε με πλησίασε ένας τύπος και μου λέει: ?Κοίτα, είμαι αστυνομικός. ʼνοιξε ένα καινούριο site. Θες να γίνεις moderator??
-Πληρώνουν τίποτα? Λέω εγώ.
-Δε θα μείνεις παραπονεμένος! Κάνει ο τύπος.
Δουλειά δεν είχα, σκέφτηκα «γιατί όχι?»
-Και τι site είναι αυτό κύριε? Ρώτησα εγώ.
-Λέγεται , αλλά μη σε ξεγελάει ο τίτλος του, δεν έχει σχέση με πουτάνες, ανταγωνιστικό του yahoo, του in.gr και του google είναι.
-ΟΚ, να το δούμε, απάντησα.
-Χμμμ. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα! Για να σε πάρουν πρέπει να δώσεις και συ κάτι.
-Σαν τί? Κόλο? Φοβήθηκα εγώ.
-Οχι μωρέ, να, κανα φράγκο, έτσι για τα πρώτα έξοδα, ξέρεις.
-Σαν πόσα?
-Θα μου ρώσεις εμένα τώρα 15.000, και μόλις κλείσει η συμφωνία άλλα 25 χηνάρια και καθάρισες.
Τι να κάνω, άνεργος ήμουν, πήγα σε μια Τράπεζα, πήρα ένα διακοποδανειο 20.000, του δίνω τα 15.
Με πήγε λοιπόν σε κάτι μεγάλα γραφεία στην πλατεία συντάγματος, σεκιουριτάδες, χαλιά, ρεσεπσιόν, γκόμενες, και πίσω απο ένα γραφείο 2 x 4 m (το έπιπλο) καθόταν ένας τύπος. Τρεις μουνάρες με μπικίνι του έκαναν αέρα με φτερά στρουθοκαμήλου.
-Εσύ είσαι ο Σταύρος? Μου λέει.
-Μάλιστα κύριε, ψελλίζω εγώ
-Και θες να γίνεις moderator στο site μου? Λέει ο τύπος τραβώντας μια ρουφηξιά απ το πούρο του.
-Αν το νομίζετε κύριε, ψέλλισα εγώ.
Ο τύπος σηκώθηκε, μου έδωσε το χέρι, και μου είπε:
-Εν τάξει, κλείσαμε. Από αύριο θα είσαι moderator. Εγώ είμαι ο Alexxx
-Και.... η αμοιβή μου? Τόλμησα να ρωτήσω.
-Θα κόβεις ένα δελτίο κάθε μήνα και θα περνάς απ το ταμείο να παίρνεις τα λεφτά σου, είπε ο τύπος. Επίσης, θα πάρεις τρεις πιστωτικές κάρτες της εταιρίας να ψωνίζεις ότι θέλεις, πέρνα απ τη Hertz να διαλέξεις αμάξι, και τη Lufthansa να δώσεις τα στοιχεία σου για να σου κλείνουν πάντα πρώτη θέση όταν ταξιδεύεις για το site. Αλλο τίποτα?
-Και... πόσα χρήματα θα παίρνω το μήνα? Ρώτησα εγώ.
-Κοίτα, αρχή είναι, δε θα σε κάνουμε πλούσιο. Αμα είσαι εν τάξει στη δουλειά σου, θα πάρεις αύξηση. Για ξεκίνημα θα κόβεις ένα δελτίο 22 χιλιάρικα το μήνα, μετά την εφορία θα σου μένουν 15 καθαρά. Είσαι εν τάξει?
-Μάλιστα, όπως νομίζετε, είπα εγώ.
-Ωραία, λοιπόν θα τα ξαναπούμε. Πρέπει να φύγω τώρα, έχω ραντεβού εδώ απέναντι στη «Μεγ. Βρετανία» να μου πάρουν κάτι πίπες... Συγνώμη έ?

Ε, από τότε δουλεύω στο site. Σας κάλυψα?

Εσύ ρε Andreoug, γιατί δε λες την αλήθεια στα παιδιά και τους λες ότι δουλεύεις τσάμπα? Η δουλειά δεν είναι ντροπή!

OP
OP
O

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Σταύρο,

Είχαμε πει να μην βγάλουμε προς τα έξω την αληθινή ιστορία.
Πρέπει να μιλήσουμε πάλι.

Θα τα πούμε από κοντά στη συνέλευση της Κυριακής...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Σταύρο,
Είχαμε πει να μην βγάλουμε προς τα έξω την αληθινή ιστορία.
Πρέπει να μιλήσουμε πάλι.
Θα τα πούμε από κοντά στη συνέλευση της Κυριακής...[/size]

Δε μπορούσα, αφεντικό....
Κάτι με έπνιγε!

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Νομιζω το εχω ξαναπει... για ολους αυτους που γκρινιαζουν που το σαιτ εχει ανοιξει πολλα θεματα(πολιτική,ποδοσφαιρο κλπ) πιστευω οτι φταιει
το τρισαθλιο επιπεδο των μπουρδελων στην Ελλαδα. Τί αλλο να γραψεις για τη Σονια κ την Νταρια? Δεν κινειται κατι στην αγορά. Αρα μη εχοντας τί να συζητησουμε το ριχνουμε στις ιδεολογίες..
Ας εσκαγε καθε 2η βδομαδα μια καινουρια Σόνια στα σπίτια θα σου'λεγα εγώ... ;)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

Οι άλλοι σας τα μασάνε. Ακούστε την ωμή αλήθεια που αποφάσισα να τη βγάλω πρός τα έξω να ξαλαφρώσω:

Κάποτε με πλησίασε ένας τύπος και μου λέει: ?Κοίτα, είμαι αστυνομικός. ʼνοιξε ένα καινούριο site. Θες να γίνεις moderator??
-Λέγεται , αλλά μη σε ξεγελάει ο τίτλος του, δεν έχει σχέση με πουτάνες, ανταγωνιστικό του yahoo, του in.gr και του google είναι.
-Χμμμ. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα! Για να σε πάρουν πρέπει να δώσεις και συ κάτι.
-Σαν πόσα?
-Θα μου ρώσεις εμένα τώρα 15.000, και μόλις κλείσει η συμφωνία άλλα 25 χηνάρια και καθάρισες.
Τι να κάνω, άνεργος ήμουν, πήγα σε μια Τράπεζα, πήρα ένα διακοποδανειο 20.000, του δίνω τα 15.
Με πήγε λοιπόν σε κάτι μεγάλα γραφεία στην πλατεία συντάγματος, σεκιουριτάδες, χαλιά, ρεσεπσιόν, γκόμενες, και πίσω απο ένα γραφείο 2 x 4 m (το έπιπλο) καθόταν ένας τύπος. Τρεις μουνάρες με μπικίνι του έκαναν αέρα με φτερά στρουθοκαμήλου.
-Και θες να γίνεις moderator στο site μου? Λέει ο τύπος τραβώντας μια ρουφηξιά απ το πούρο του.
-Θα κόβεις ένα δελτίο κάθε μήνα και θα περνάς απ το ταμείο να παίρνεις τα λεφτά σου, είπε ο τύπος. Επίσης, θα πάρεις τρεις πιστωτικές κάρτες της εταιρίας να ψωνίζεις ότι θέλεις, πέρνα απ τη Hertz να διαλέξεις αμάξι, και τη Lufthansa να δώσεις τα στοιχεία σου για να σου κλείνουν πάντα πρώτη θέση όταν ταξιδεύεις για το site. Αλλο τίποτα?
-Κοίτα, αρχή είναι, δε θα σε κάνουμε πλούσιο. Αμα είσαι εν τάξει στη δουλειά σου, θα πάρεις αύξηση. Για ξεκίνημα θα κόβεις ένα δελτίο 22 χιλιάρικα το μήνα, μετά την εφορία θα σου μένουν 15 καθαρά. Είσαι εν τάξει?
-Ωραία, λοιπόν θα τα ξαναπούμε. Πρέπει να φύγω τώρα, έχω ραντεβού εδώ απέναντι στη «Μεγ. Βρετανία» να μου πάρουν κάτι πίπες... Συγνώμη έ?

Εσύ ρε Andreoug, γιατί δε λες την αλήθεια στα παιδιά και τους λες ότι δουλεύεις τσάμπα? Η δουλειά δεν είναι ντροπή!

δεν μου λες?μηπως δουλευες παλια σεναριογραφος του μαρκου σεφερλη????????????/

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6

-Σαν πόσα?

Αν διαβάζοντας ό,τι έγραψα κατάλαβες ότι υπονοώ ότι τα παίρνεις για τη δουλειά σου στο site... νομίζω ότι το μόνο που μπορείς να κάνεις σωστά είναι να ξεχωρίσεις τα ελληνικά από τα greeklish ;) Και αυτό δουλειά είναι βέβαια - και χρήσιμη μάλιστα - οπότε σου εύχομαι καλή επιτυχία στο administration...  :)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Παντως ο alexx γραμμενους μας εχει..........σε οτι αφορα το πως θα μπορουμε να τροποποιουμε οσες φορες θελουμε ενα post δικο μας......admins κοιτατε να δειτε για να τα πουμε και λιγο εξω απο τα δοντια.......αν το κανετε επιτηδες επειδη σας δημιουργουμε προβλημα mporeite na mas to peite kai emeis tha thn kanoyme thn diagrafoula mas ama laxei.........etsi kai allios ta thlefona oson xreiazomaste apo edo ta exoyme parei hdh....opote giati na postaro kiolas?isa isa tha ksefygo kai apo tin arrostia moy.........

EΚΑΣΤΟΤΕ GLOBAL MODERATOR:

vasos ,οι κανονες του φορουμ αναφερουν ρητα οτι απαγορευονται τα κεφαλαια γραμματα και τα greekenglish επισης.

Αν δεν τροποποιησεις το μυνημα σου σε 30'' το post σου θα εκραγει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: 0:) 0:)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
να πω και εγώ την παπαριά μου?
καταρχάς δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο γίνεται η κόντρα!
πρωτομπήκα στο site απο περιέργεια, είχα απορία ποιοι "μουρλοί" μαζεύουν γνώμες για τα μπουρδέλα!
ποτε δεν είμουν φαν των "σπιτιών". πέρα απο κάποια τηλεφωνάκια για CG που βρήκα ο λόγος που μπαίνω είναι για όλα τα υπόλοιπα! είμαστε μια (πελώρια πλέον) ανδροπαρέα με τις κόντρες μας με τον χαβαλέ μας με τα όλα μας.

και λέω εγώ τώρα! μήπως κάποια πράγματα που ενοχλούν κάποιυς users να μπουν σε ψηφοφορία στην κεντρική σελίδα?
Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι που ενοχλούνται με κάτι, αλλά να μην μπαίνουν στον κοπο να το γράψουν!
ίσως έχουν δίκιο να παραπονιούνται, ίσως έχουν δίκιο οι mod με τον άχαρο ρόλο τους!
απο το να χαλιόμαστε μεταξύ μας για ψιλοπράγματα, μιας και η κουβέντα φαντάζομαι οδηγεί σε αδιέξοδο ίσως είναι μια "λύση".

μια και ανέφερα για ψηφοφορίες, ερώτηση προς τους mod.
Yπάρχει κάτι σαν αρχείο που να μπορώ να δω παλιότερες ερωτήσεις και αποτελέσματα?

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
vasos, με συγχωρεις, αλλα αυτο που λες δεν ειναι σωστο. Δηλαδη μπηκες στο σαιτ, εκανες τα κονε σου, αλλαξατε τηλεφωνα, μας την λες και μετα λες οτι θα φυγεις και θα κρατησεις τις επαφες σου που εκανες απο εδω.
Δεν θελω να χαρακτηρισω πως το λενε αυτο.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
μια και ανέφερα για ψηφοφορίες, ερώτηση προς τους mod.
Yπάρχει κάτι σαν αρχείο που να μπορώ να δω παλιότερες ερωτήσεις και αποτελέσματα?

Αν εννοείς τις ψηφοφορίες-δημοσκοπήσεις, ναι, υπάρχει. Πηγαίνεις στη δημοσκόπηση της εβδομάδας, ψηφίζεις, μετά πατάς "Αποτελέσματα" και εκεί σου βγάζει την επιλογή "Επιλογή ψηφοφορίας". Από 'κεί επιλέγεις την ερώτηση-δημοσκόπηση που θες.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
στις δημοσκοπήσεις αριστερά το βρήκα. στις δεξιά υπάρχει και δεν το βλέπω? κάνω κάτι λάθος?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Γι' αυτές τις ερωτήσεις δεν υπάρχει αρχείο.

OP
OP
O

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
στις δημοσκοπήσεις αριστερά το βρήκα. στις δεξιά υπάρχει και δεν το βλέπω? κάνω κάτι λάθος?

Οι δημοσκοπήσεις που γίνονται δεξιά είναι πάντα σχετικές με το site.

Αυτή τη στιγμή δεν δείχνει τις παλιές, όμως μπορώ να το κάνω να τις δείχνει.

Τσέκαρε πάλι αύριο.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Αν διαβάζοντας ό,τι έγραψα κατάλαβες ότι υπονοώ ότι τα παίρνεις για τη δουλειά σου στο site... νομίζω ότι το μόνο που μπορείς να κάνεις σωστά είναι να ξεχωρίσεις τα ελληνικά από τα greeklish ;) Και αυτό δουλειά είναι βέβαια - και χρήσιμη μάλιστα - οπότε σου εύχομαι καλή επιτυχία στο administration...  [/size]
Ευχαριστώ για τις ευχές σας κύριε χρήστα!
Εχετε δίκιο, ελληνικά απο greeklish τα ξεχωρίζω!
Εκεί που έχω πρόβλημα είναι με τα γράμματα: Τα άσπρα είν' τα γράμματα, ή τα μαύρα είν' τα γράμματα?
Εκεί μπερδεύομαι!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom