You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέο forum
- Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 177
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
monimo sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Καλο το νεο site αλλα ειναι λιγο κουραστικο 8)
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Α, πολύ καλύτερα έτσι...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
που πήγε το κουμπί για μετάβαση κάτω (ή πάνω) μέσα στα θέματα του φόρουμ?
ναι ρε παληκαρια, αυτο ηταν πολυ χρησιμο, ειναι μακριεεεεεεεεεεεές οι σελιδες για τη ροδελα....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
2 πραγματα πρεπει να φτιαχτουν και το νεο φορουμ ειναι οκ! 1)να μπορεις πηγαινοντας αριστερα το mouse στα τελευταια δημοσιευθεντα θεματα να βλεπεις τη δημοσιευση του τελευταιου οπως γινοταν και στο παλιο για να μην χρειαζεται καποιος που μπαινει πολυ συχνα καθημερινως(π.χ. καθε 2 ωρες) να μπαινει Forym-κεντρικη κλπ.....και 2)το ξεχασα....
Διορθώθηκαν τα εξής:
1. Η προεπισκόπηση, τώρα δουλέυει
2. Μπορείτε να κάνετε edit στα μηνύματα σας εύκολα και γρήγορα, πατώντας το εικονιδιάκι στα δεξιά του post (αυτό με το μολυβάκι). Edit μπορεί να κάνει κάποιος μέσα σε 1 ώρα από την ώρα που έκανε το post
1. Η προεπισκόπηση, τώρα δουλέυει
2. Μπορείτε να κάνετε edit στα μηνύματα σας εύκολα και γρήγορα, πατώντας το εικονιδιάκι στα δεξιά του post (αυτό με το μολυβάκι). Edit μπορεί να κάνει κάποιος μέσα σε 1 ώρα από την ώρα που έκανε το post
Επισκέπτης
Θέλω νά κάνω στό αλλαγή προφίλ,αλλαγές ρθυμίσεων.
Ζητάει τρέχονται κωδικό.
Δέν θυμάμαι νά έχω βάλει αλλά καί νά έβαλα τόν ξέχασα.
Τί γίνεται?
Ζητάει τρέχονται κωδικό.
Τί γίνεται?
monimo sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Πως μπορω να βαλω κυλιομενο μηνυμα στην υπογραφη μου ;
Θέλω νά κάνω στό αλλαγή προφίλ,αλλαγές ρθυμίσεων.
Ζητάει τρέχονται κωδικό.
Τί γίνεται?
Είναι ο κωδικός σου στο site.
Αν δεν τον θυμάσαι, πάτησε στο "Ξεχάσατε τον κωδικό σας;" για να πάρεις άλλο κωδικό.
Πως μπορω να βαλω κυλιομενο μηνυμα στην υπογραφη μου ;
Αυτό, δεν είναι από το site, πρέπει να ρωτήσεις τον antistheni
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Ή μπορείς να κάνεις upload ένα GIF animation και να το βάλεις στην υπογραφή σου. Πώς να φτιάξεις κυλιόμενο μήνυμα δε σου λέω - είναι μυστικό.
monimo sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Πες το ρε φιλε
Να μου το θυμηθείτε:
Κάποια στιγμή, αργά το βράδυ, θα δούμε κάποιο απελπισμένο μήνυμα που θα λέει: "BOHUEIA!!! Exoun mpei kleftes sto spiti kai me apeiloun me maxairi!!! Fwnaxte thn Astynomia, me skotwnoun!!!"
... και η πρώτη ανταπόκριση σε αυτή την αγωνιώδη έκκληση θα είναι:
Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε ελληνικούς χαρακτήρες και όχι μόνιμα κεφαλαία, όπως αναγράφεται και στους www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=151&topic=2.msg914#new]κανόνες του forum[/url].
Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίησης θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.
Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου στην επόμενη μισή ώρα, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.
Ευχαριστώ
Κάποια στιγμή, αργά το βράδυ, θα δούμε κάποιο απελπισμένο μήνυμα που θα λέει: "BOHUEIA!!! Exoun mpei kleftes sto spiti kai me apeiloun me maxairi!!! Fwnaxte thn Astynomia, me skotwnoun!!!"
Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε ελληνικούς χαρακτήρες και όχι μόνιμα κεφαλαία, όπως αναγράφεται και στους www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=151&topic=2.msg914#new]κανόνες του forum[/url].
Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίησης θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.
Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου στην επόμενη μισή ώρα, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.
Ευχαριστώ
Να μου το θυμηθείτε:
Ευχαριστώ
Από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα εσύ? Σε χαλάει κάτι ο τρόπος που ελέγχονται τα ποστ? Να ζητήσουμε και συγνώμη αν είναι. ;)
Από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα εσύ? Σε χαλάει κάτι ο τρόπος που ελέγχονται τα ποστ? Να ζητήσουμε και συγνώμη αν είναι. ;)
Μην αρπάζεσαι τόσο εύκολα... ;)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 5K