Νέα

Νέο forum

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
O

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Υ.Γ : το φορουμ συνηθως σερνεται απελπιστικα σε σημειο εκνευρισμου ,αλλα τωρα τελευταια παει πολυ καλυτερα , αλλαξε κατι ή συμβαινει λογω διακοπων των περισσοτερων???

Οχι, αυτό συμβαίνει λογω των διαφόρων αναβαθμίσεων που έχουμε κάνει το τελευταίο διάστημα. Η ταχύτητα από εδώ και πέρα μόνο θα βελτιώνεται.

Οσο για τις διακοπές, η κίνηση στο site στη πραγματικότητα έχει ανέβει.

user

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά το forum είναι πολύ δύσκολο να διαβαστεί

έχει ένα κάρο άχρηστες πληροφορίες που πρέπει να ξεχωρίσει κανείς για να διαβάσει τα μηνύματα

πχ δεν είναι και πολύ λογικό να φαίνεται πάνω από κάθε post ο τίτλος του thread, εννοείται ότι τον ξέρουμε

το ίδιο και κάποιες άλλες λεπτομέρειες, δεν ξέρω αν χρειάζεται να τις αναλύσω

πολλά δημοφιλή scripts είναι ευανάγνωστα και ευκολοbrowsed

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Δεν εχω καταλαβει πως δουλευουν τα ενημερωμενα θεματα και οι τελευταιες δημοσιευσεις, με ποια λογικη τα βγαζει. Επισης χρησιμη ηταν η προεπισκοπηση post on mouse over.

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Οχι, αυτό συμβαίνει λογω των διαφόρων αναβαθμίσεων που έχουμε κάνει το τελευταίο διάστημα. Η ταχύτητα από εδώ και πέρα μόνο θα βελτιώνεται.

Οσο για τις διακοπές, η κίνηση στο site στη πραγματικότητα έχει ανέβει.

Γιατί δεν ανεβάζεις το σίτε σε κανένα γρηγορότερο server με μεγαλύτερη ταχύτητα σύνδεσης στο ιντερνετ? Τόσα υπάρχουν.

braveheart_thess

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα Φίλοι μου,
Αν και είχα κάνει την εγγραφή μου στο site πριν 1 μήνα περίπου, λόγω άδειας θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ από σήμερα.
Θα ήθελα να κάνω μία παρατήρηση, καλοπροαίρετη φυσικά!
Ψάχνω για ώρα στο forum να βρω κάτι σχετικό για Θεσσαλονίκη όπως υπήρχε στο παλιό αλλά δεν βρίσκω σχεδόν τίποτα....μήπως θα ήτανε λοιπόν καλό να γίνει μία κατηγορία στο νέο forum που να αφορά την Θεσσαλονίκη;
Ευχαριστώ και καλή μας συνέχεια!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλημέρα και σε εσένα φίλε. Υπάρχουν αρκετά για Θεσσαλονίκη απλά να ψάξεις λίγο στις υποκατηγορίες του φόρουμ.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Θα προσπαθήσω να τα βρω....να'σαι καλά Sonyp900!!

Αν κλικάρεις πάνω στο φόρουμ στην  κεντρική μπάρα πάνω, θα δείς πληροφορίες για Θεσσαλονίκη στα στρπτιζάδικα, οίκους ανοχής κτλ.......
Καλή συνέχεια

OP
OP
O

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Μπήκε καινούρια επιλογή στο προφίλ:

"Λόγος ύπαρξης στο site"

:grin:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Ορισμένα προβληματάκια που παραμένουν: δεν είναι δυνατή η τροποποίηση παλαιότερων post, η προεπισκόπηση δε λειτουργεί και βεβαίως δε μπορείς ακόμα να βάλεις images με χρήση bbcode. ::) :P

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δεν υπάρχει το κουμπί "τροποποίηση" πάνω από τα ποστ?

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
επισης πολλες φορες ενω ειμαι στις τελευταιες δημοσιευσεις και κλικαρω στα μη αναγνωσμενα θεματα μου λεει οτι δεν υπαρχουν ενω δεν ειναι ετσι,ειναι πολλα που δεν εχω διαβασει

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Ναι στο καινούργιο, αλλά παλιότερες δημοσιεύσεις... στο ίδιο θέμα είχε αναφερθεί παραπάνω και ο Tipos.

OP
OP
O

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Ορισμένα προβληματάκια που παραμένουν: δεν είναι δυνατή η τροποποίηση παλαιότερων post, η προεπισκόπηση δε λειτουργεί και βεβαίως δε μπορείς ακόμα να βάλεις images με χρήση bbcode. ::) :P

Για την τροποποίηση, για κάθε post έχεις 30 λεπτά να το τροποποιήσεις. Αν νομίζετε οτι σας βολεύει να το κάνω περισσότερο, να μου πείτε.

Η προεπισκόπηση είναι γνωστό πρόβλημα το οποίο θα λυθεί σύντομα.

Η χρήση bbcode δουλεύει. Δεν δουλεύει όμως αν εικόνα είναι σε ένα από τα free upload hosts.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Έκανα δοκιμή και δούλεψε. Γιούπιιιιιιιι :cheesy: :cheesy:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Το bbcode εννοώ.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Επαναλαμβανω το δικο μου προβλημα: πατωντας παραθεση για να κανω το δικο μου σχολιο διατηρωντας το αρχικο μηνυμα, δεν εμφανιζεται η γνωστη σελιδα, αλλα πηγαινω απ' ευθειας στην επιλογη της γρηγορης απαντησης στην οποια φυσικα το αρχικο κειμενο δεν διατηρειται. Κατι τετοιο συμβαινει απο την ωρα που προστεθηκε η "γρηγορη απαντηση". Αν καποιος φιλος εχει παρομοιο προβλημα ας μας εκθεσει τον τροπο επιλυσης του.

OP
OP
O

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Επαναλαμβανω το δικο μου προβλημα: πατωντας παραθεση για να κανω το δικο μου σχολιο διατηρωντας το αρχικο μηνυμα, δεν εμφανιζεται η γνωστη σελιδα, αλλα πηγαινω απ' ευθειας στην επιλογη της γρηγορης απαντησης στην οποια φυσικα το αρχικο κειμενο δεν διατηρειται. Κατι τετοιο συμβαινει απο την ωρα που προστεθηκε η "γρηγορη απαντηση". Αν καποιος φιλος εχει παρομοιο προβλημα ας μας εκθεσει τον τροπο επιλυσης του.

Φίλε μου νομίζω ότι δεν το έχει κανείς άλλος αυτο το πρόβλημα. Τι browser χρησιμοιποιείς?

θα σου πρότεινα το εξής:

Αντί να πατήσεις παράθεση, πάτησε στο απάντηση.
Στη συνέχεια, θα σου βγάλει από κάτω τα προηγούμενα μηνύματα. Πατάς στο "Εισαγωγή παράθεσης" στο μύνυμα που θες.

Δοκίμασε το έτσι.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom