Νέα

Νέο forum

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Συναγωνιστές καλημέρα.
Συγχαρητήρια για το καινόύργιο forum. Είναι πολύ καλό.
Είμαι σε διακοπές και αν και έχω σύνδεση COSMOTE (σε σχέση με την adsl στο σπίτι) φαίνεται καλό. Θα το συνηθίσουμε.
Για πιο πολλά ραντεβού το Σεπτέμβρη (τώρα άρχισαν οι διακοπές)!!!!!! :)

nikolito

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά το νέο site είναι ταχύτατο και εκπληκτικό.
Αν δε, πας στο προφίλ μπορείς να το φτιάξεις όπως θες που αυτό είναι ότι καλύτερο.
Μια απορία...
Είχα κάποια προσωπικά μηνύματα με τηλέφωνα κλπ, που δεν τα βλέπω τώρα.
Ιδέα κανείς...Alexxx??

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Μεγάλε Alexxx, πρόταση:

Δώσε τους 'βαθμούς' του παλιού site σε όλους. Μπορεί να είμαι καχύποπτος, απλά μου φαίνεται ότι από χτες κάποιοι συναγωνιστές ποστάρουν με ρυθμούς πολυβόλου για να ανέβουν στην 'ιεραρχία'. ;)  Δώσε, λοιπόν, σε 'στρατηγούς', 'συνταγματάρχες' και 'λοχαγούς' τα αστέρια τους, γιατί εδώ θα γίνει όπως στη Ρεντίνα, όταν έκανα σχολείο διαφυγής και αιχμαλωσίας: διαβολοβδομάδα! 8)

OP
OP
O

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Μεγάλε Alexxx, πρόταση:

Δώσε τους 'βαθμούς' του παλιού site σε όλους. Μπορεί να είμαι καχύποπτος, απλά μου φαίνεται ότι από χτες κάποιοι συναγωνιστές ποστάρουν με ρυθμούς πολυβόλου για να ανέβουν στην 'ιεραρχία'. ;)  Δώσε, λοιπόν, σε 'στρατηγούς', 'συνταγματάρχες' και 'λοχαγούς' τα αστέρια τους, γιατί εδώ θα γίνει όπως στη Ρεντίνα, όταν έκανα σχολείο διαφυγής και αιχμαλωσίας: διαβολοβδομάδα! 8)

Πολύ σύντομα γίνει αυτό.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Καλοριζικο το site και απο εμενα! Ειχα καιρο να μπω γιατι δεν προλαβαινα καθολου, και μολις μπηκα να δω τι παιζει επαθα πλακα :)

Παντα τετοια, να γουσταρουμε :)

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Μεγάλε Alexxx, πρόταση:

Καλό!Διαβολοβδομάδα ε; :) Όντως έχεις δίκιο αν ξεκινήσουμε στραβά με φαινόμενα σαν του τύπου που μέσα σε μία εβδομάδα είχε 1000 post μόνο και μόνο για να βλέπει το όνομα του κάτω αριστερά την κάτσαμε την βάρκα!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αlexxxx 1) γιατι οταν παμε αριστερα στις νεες δημοσιευσεις δεν μας εμφανιζεται η δημοσιευση του καθενος και πρεπει συνεχεια να μπαινουμε στο forum?
            2) γιατι παντα αριστερα στις νεες δημοσιευσεις μενει μονο η τελευταια και εξαφανιζονται οι αμεσως προηγουμενες με συνεπεια να χρειαζεται να μπαινουμε συνεχεια στο forum?νομιζω οτι πρεπει να διορθωθουν αυτα χαριν συντομιας!
            3)ειναι αρκετα δυσλειτουργικο παντως!

OP
OP
O

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Αlexxxx 1) γιατι οταν παμε αριστερα στις νεες δημοσιευσεις δεν μας εμφανιζεται η δημοσιευση του καθενος και πρεπει συνεχεια να μπαινουμε στο forum?
            2) γιατι παντα αριστερα στις νεες δημοσιευσεις μενει μονο η τελευταια και εξαφανιζονται οι αμεσως προηγουμενες με συνεπεια να χρειαζεται να μπαινουμε συνεχεια στο forum?νομιζω οτι πρεπει να διορθωθουν αυτα χαριν συντομιας!
            3)ειναι αρκετα δυσλειτουργικο παντως!

Αυτό γίνεται, σε αντίθεση με το παλιό forum, για να χωράνε περισσότερα θέματα. Δεν έχει νόημα να υπάρχουν 10 ακριβώς ίδια θέματα στις 10 τελευταίες δημοσιεύσεις. Εξάλου, πιο αναλυτικά υπάρχουν τα 20 τελευταία θέματα, στην αρχική σελίδα του forum κάτω.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Alexxx γιατι οταν πας να κανεις copy καποια φωτο απο τους θεικους κωλους,βυζια κλπ. δεν μπορεις να την κανεις paste σε ενα folder ή στο desktop οπως γινοταν μεχρι προχθες?

OP
OP
O

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Alexxx γιατι οταν πας να κανεις copy καποια φωτο απο τους θεικους κωλους,βυζια κλπ. δεν μπορεις να την κανεις paste σε ενα folder ή στο desktop οπως γινοταν μεχρι προχθες?

Χμ,

Εγώ μπορώ.

Κανείς άλλος?

DL650RR

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
0
να δωκημασω[move][/move]

Συνημμένα

• 00021652.jpg
    00021652.jpg
    51,1 KB · Εμφανίσεις: 37

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36
Χρησιμοποιώ το firefox. Με το παλιό forum με save image as (μετά από δεξί click πάνω στην εικόνα) την έσωζε με το όνομά της. Στο καινούριο forum αν κάνεις το ίδιο στις βγάζει όλες με το ίδιο όνομα (index....) και πρέπει κάθε φορά να τις ονομάζεις. Εναλλακτικά μπορείς να τις κατεβάσεις από το κόκκινο link δίπλα στο συνδετήρα κάτω από τη φωτογραφία, όπότε δουλεύει όπως στο παλιό. Είναι δηλ. σαν να κατεβάζεις κάθε φορά συνημμένο αρχείο (attachment). Νομίζω πως είναι πολύ καλύτερα έτσι, αλλοιώς μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις να κατεβεί ολόκληρη η σελίδα ενώ θέλεις μόνο μια εικόνα.

T0my

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλημέρα, ωραίο το νέο λουκ, αλλά τι έγιναν τα παλιά ποστ;
πάει χάθηκαν; ελπίζω πως όχι...

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
:cheesy: ....παιδεία πολλή καλή προσπάθεια με το νέο forum συγχαρητήρια...  :)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
καλημέρα, ωραίο το νέο λουκ, αλλά τι έγιναν τα παλιά ποστ;
πάει χάθηκαν; ελπίζω πως όχι...

Καλημέρα φίλε μου. Φυσικά και δεν χάθηκαν τα παλαιά ποστ. Πάνω στην μπάρα που λέει φόρουμ, έχει και λινκ για το παλιό φόρουμ. Διάβασε και την ανακοίνωση του Άλεξ σχετικά.............  ;)

MIKELLE

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Καλημέρα, συγχαρητήρια κύριοι για το καινούριο forum, ακόμα καλύτερο το bourdela! Μπράβο παιδιά!

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Εγώ πάλι ασχολούμαι με το ιντερνετ παρα πολλά χρόνια
Αλλά αυτό το νέο forum με κουράζει οσο κανένα άλλο....

Δεν βρίσκω άκρη και μου φαίνεται πάρα πολύ κουραστικό.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Οντως και γω πιστευω οτι το παλιο ειναι καλυτερο

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom