enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.706
- Πόντοι
- 3.656
Τύπε δεν νομίζω ότι είναι η μόνη :S :S :S
αφου δεν μπορουμε να ξερουμε τις αλλες,ας αποφυγουμε τουλαχιστον αυτη τυπε :S :S :S
Τύπε δεν νομίζω ότι είναι η μόνη :S :S :S
τυπε μου στο youtube εχει 200.000 προβολες. οτι κακο ηταν να γινει εγινε
Ρε παιδά. Το μουνι δικότης είναι ,οπου θελει το δινει. Δεν αναιρω ότι είναι πουτανα στην ψυχη και στο σωμα. Λυπάμαι τον αντρα της και τοην οικογενειά της. Μηπως πρεπει να σταματήσουμε το θεμα, μην νοιωθουμε τυψεις, αν πηδηξει από το μπαλκονι?
χαθηκε και ο λιλας
λετε να ειναι στον βολο ;
χαθηκε και ο λιλας
λετε να ειναι στον βολο ;
Το ξυλο η το πιπα??
αφου δεν μπορουμε να ξερουμε τις αλλες,ας αποφυγουμε τουλαχιστον αυτη τυπε :S :S :S
Oι γυφτοι κανουν τα παντα για το χρημα, αρκει να μη δουλευουν. Οποτε ας περιμένουμε και το βιντεο.Τύπε σίγουρα είδε ότι ο γύφτος την έβγαζε βίντεο. Μόνη της την έκανε τη μαλακία.
μαλακια ετοιμαζεις και θα πεσει φατουρο να ξες αμα λες ψεμματασε 5 ανεβαζω το προφιλ της βολιωτισας, βγαλτε τα καυλια σας και οπλιστε
σε 5 ανεβαζω το προφιλ της βολιωτισας, βγαλτε τα καυλια σας και οπλιστε
δε λες από τις τυψεις μην ξαναπηδηξει το γυφτο παλι.Ρε παιδά. Το μουνι δικότης είναι ,οπου θελει το δινει. Δεν αναιρω ότι είναι πουτανα στην ψυχη και στο σωμα. Λυπάμαι τον αντρα της και τοην οικογενειά της. Μηπως πρεπει να σταματήσουμε το θεμα, μην νοιωθουμε τυψεις, αν πηδηξει από το μπαλκονι?
μαλακια ετοιμαζεις και θα πεσει φατουρο να ξες αμα λες ψεμματα
εχει αναρτησει και το βιντεο?σε 5 ανεβαζω το προφιλ της βολιωτισας, βγαλτε τα καυλια σας και οπλιστε
Τύπε δεν ξέρουμε από που να φυλαχτούμε :S :S :S