barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 22.966
- Πόντοι
- 5.506
Η παροχή που θελω εγώ ειναι να σε κατουρήσω.
Ψήνεσαι?
Τράβα του το κατούρημα τύπε, το ρωτάς κιόλας; Ψοφάει για τέτοια.
Η παροχή που θελω εγώ ειναι να σε κατουρήσω.
Ψήνεσαι?
Τυπε η προθεση της γύφτισσας ηταν να την ξευτελίσει.
Μανουρα εν ωρα λειτουργιας μεσα στο καταστημα και μετα ανεβασμα του βιντεο στο διαδικτυο.
Την τελειωσαν την τυπισσα. :S :S :S
τοσο που ξεφτιλιστηκε τυπε, θα καταληξει να την πηδανε και οι γυφτοι στο τελος... :S
οκ τυπε.
Τύπε, πες του για τον enduro, να κάνει κάτι, μεγάλος μπαχαλάκιας.
Ευχαριστώ.
με απαξιωσες τυπε :S :S :S
τοσο που ξεφτιλιστηκε τυπε, θα καταληξει να την πηδανε και οι γυφτοι στο τελος... :S
δες μια πμ και πες μου λιγο
παντως τυπε η γυναικα του γυφτου εσκασε μυτη στο μαγαζι σαν αστεγη...καπου δεν κολλαει το πραγμα. :SΟ ΓΥΦΤΟΣ που την εχει γκομενα κυκλοφορει με ΦΕΡΑΡΙ και εχει 7 μαγαζια δικα του στο βολο.
Ειναι 1.90 και ευπαρουσιαστος.
Δεν ειναι βολιωτης αλλα ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ.
Το ονομα του ειναι ΜΠΑΜΠΗΣ.
Την γκομενα την εχει πληρωμενη απο την κορφη εως τα μπουνια.Τις ανοιξε το μαγαζι και της τα χωνει χοντρα.
Την χωρισε και απο τον αντρα της.Εχει και ενα παιδακι 8 χρονων η γκομενα.
Οταν ο ανδρας της καταλαβε οτι η κομενα του τα φοραει την εκανε μαυρη στο ξυλο....Την αλλη μερα εσκασαν μυτη 4 αρκουδογυφτοι τον στριμωξανε και του ειπανε οτι ειναι καλυτερα να βγαλει συνεναιτικο διαζυγιο και να μην την ξαναενοχλησει.....
Ο ΓΥΦΤΟΣ που την εχει γκομενα κυκλοφορει με ΦΕΡΑΡΙ και εχει 7 μαγαζια δικα του στο βολο.
Ειναι 1.90 και ευπαρουσιαστος.
Δεν ειναι βολιωτης αλλα ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ.
Το ονομα του ειναι ΜΠΑΜΠΗΣ.
Την γκομενα την εχει πληρωμενη απο την κορφη εως τα μπουνια.Τις ανοιξε το μαγαζι και της τα χωνει χοντρα.
Την χωρισε και απο τον αντρα της.Εχει και ενα παιδακι 8 χρονων η γκομενα.
Οταν ο ανδρας της καταλαβε οτι η κομενα του τα φοραει την εκανε μαυρη στο ξυλο....Την αλλη μερα εσκασαν μυτη 4 αρκουδογυφτοι τον στριμωξανε και του ειπανε οτι ειναι καλυτερα να βγαλει συνεναιτικο διαζυγιο και να μην την ξαναενοχλησει.....
ferrari gyftarossa se κρισαφι κρωμαΠιο μοντελο φεραρι τυπε :S :S :S
Κανε ρε τυπε λιγο πιο γρηγορα γιατι θα κρυωσει, την εχω τοση ωρα εξω να την βροντηξω για την Βολιωτισσα. :S :S :S
ferrari gyftarossa se κρισαφι κρωμα
τυπε jimy.m εχω χωθει στο θρεντι με την ηλεκτρονικη μουσικη και γουσταρω
νταξει σε φτιαξα
Ξεροχυνω με πιπατζου Βολιωτισσα στο video του βανακια. :S :S :S
παντως τυπε η γυναικα του γυφτου εσκασε μυτη στο μαγαζι σαν αστεγη...καπου δεν κολλαει το πραγμα. :S