pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Τυπε εμενα στο κλάσιμο Δεν εχει βιντεακι σε εμενα :S :S :S
ελα ρε στειλε αμα θες πμ
κανε και ενα ποστ μη μας σνομπαρεις τοσο
Τυπε εμενα στο κλάσιμο Δεν εχει βιντεακι σε εμενα :S :S :S
ελα ρε στειλε αμα θες πμ
κανε και ενα ποστ μη μας σνομπαρεις τοσο
μετα εγω προσωπικα θα σου δωσω καποιες παροχες
....κανενας ανταποκριτης απο Βολο.......?....να μαθουμε τιποτε πικαντικο η φωτο της δαρμενης χωρις μουντζουρα στο προσωπο.....
....κανενας ανταποκριτης απο Βολο.......?....να μαθουμε τιποτε πικαντικο η φωτο της δαρμενης χωρις μουντζουρα στο προσωπο.....
Τι σας ενοχλεί ρε που γαμήθηκε η τύπισσα με τον γύφτο εσείς όλοι δεν έχετε γαμήσει ποτέ γύφτισσα η τσιγγάνα η ρομα η Ρουμανοτσιγγανα η Βουλγαροτσιγγανα η άπλα σας κάνει εντυπώσει, Το γαμήσει που έφαγε το τσούλι από έναν γύφτο ενώ στο site υπάρχουν ενα σορό κοπέλες που είναι μισές μισές και άλλες ειναι και ακριβοπληρωμένες μέχρι και 250 ζήταγε μια που αποχώρισε.
Λες και οι καριολες εξω αμα Θέλουν να γαμηθούν στα προσχήματα θα κολλήσουν εδώ οι Αλβανοί και τα Αραβία στα εξαρχεια δεν έχουν αφήσει σαλβάρι για σαλβάρι που να μην έχουν γαμήσει, τώρα βλέπω ότι είναι στην μόδα στην Αμερική να γαμιούνται λευκές με μαύρους άρα έρχεται και στην Ελλάδα, το στιλακι γαμιόμαστε με όποια φυλή βρούμε και ο Έλληνας με το πουκαμισάκι είναι γύπας και κλαρινογαμπρος και ειναι μονο για γαμο αρκει να εχει λεφτα.
Γυφτογαμημένη πούστρα πάντα οι αριστεροί με την ακαταμάχητη ιδεολογία σας προσελκύατε τους ψηφοφόρους σας!Μαζεύονται από τη ρητορική σας για πολυπολιτισμικότητα μή διακρίσεις και αντιφασισμό ! Δεν είστε ιδιοτελείς σαν τους δεξιούς που αγοράζουν συνειδήσεις ....μπαινεις στο διαγωνισμο μιστερ μαλακας
κανεις ποστ κατω η νοθεια του στουκα
και μετα ψηφιζεις
καταλαβες τωρα??
αντε παιδια μην ρωταμε τα αυτονοητα
μπαινεις στο διαγωνισμο μιστερ μαλακας
κανεις ποστ κατω η νοθεια του στουκα
και μετα ψηφιζεις
καταλαβες τωρα??
αντε παιδια μην ρωταμε τα αυτονοητα
Πάντως στο βίντεο φαίνεται καλό βούρλο το ξεκωλιδι
Πρέπει να παραδεχτούμε τα αντανακλαστικά των μυστών του σάη που επιδόθηκαν σε ενα διαδικτυακό μπουκάκε στην βρωμιάρα που γαμηθηκε με τον γύφτο
Οι αποχαυνωμένοι Σουηδοί θα το περνούσαν έτσι..
Πρέπει να παραδεχτούμε τα αντανακλαστικά των μυστών του σάη που επιδόθηκαν σε ενα διαδικτυακό μπουκάκε στην βρωμιάρα που γαμηθηκε με τον γύφτο
Οι αποχαυνωμένοι Σουηδοί θα το περνούσαν έτσι..
Η παροχή που θελω εγώ ειναι να σε κατουρήσω.
Ψήνεσαι?
ελα ρε νιαμου,οχι 35 σελιδες,ποιος διαβαζει τωρα :S :S :S