wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
σωστά!!ξερει κανα καλο παιδακι να μου πει γιατι οταν αποσυνδεομαι με δειχνει για μια ωρα ακομα συνδεδεμενο?
σωστά!!ξερει κανα καλο παιδακι να μου πει γιατι οταν αποσυνδεομαι με δειχνει για μια ωρα ακομα συνδεδεμενο?
Ενας που την εχει οσο την εχεις εσυ πεσμένη
Αποσυνδέεσαι πατωντας απλα το Χ πανω δεξια, ή πατας αποσυνδεση?ξερει κανα καλο παιδακι να μου πει γιατι οταν αποσυνδεομαι με δειχνει για μια ωρα ακομα συνδεδεμενο?
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*σωστά!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Δεν είδα τα συμπεράσματα από τα πειράματα του Μύρωνα, αλλά η επιστήμη λέει 7-10 εκ. σε ηρεμία και μέχρι 12 και κάτι εκ. σε διέγερση.Τελικά μάθαμε σε τι βάθος φτάνει το μουνί?
Σταματα μωρε κι εσυ, 12 σε διεγερση?Δεν είδα τα συμπεράσματα από τα πειράματα του Μύρωνα, αλλά η επιστήμη λέει 7-10 εκ. σε ηρεμία και μέχρι 12 και κάτι εκ. σε διέγερση.
Τώρα ο καθένας πιστεύει ότι τον βολεύει
Ναι, έχει ελαστικότητα βέβαια.Σταματα μωρε κι εσυ, 12 σε διεγερση?
Αυτό που πρέπει να απασχολεί επίσης τις μετρήσεις είναι η επιθειμιτή διάμετρος που πρέπει να έχει κανείς.Γιατί από ότι έχω δει και από ότι έχω ακούσει να λένε οι γυναίκες παίζετε μεγάλο παιχνίδι εκεί.Δεν είδα τα συμπεράσματα από τα πειράματα του Μύρωνα, αλλά η επιστήμη λέει 7-10 εκ. σε ηρεμία και μέχρι 12 και κάτι εκ. σε διέγερση.
Τώρα ο καθένας πιστεύει ότι τον βολεύει
Αν δεν είναι μπάμια, όλα είναι θέμα χειρισμού, όχι μεγέθους!!!Αυτό που πρέπει να απασχολεί επίσης τις μετρήσεις είναι η επιθειμιτή διάμετρος που πρέπει να έχει κανείς.Γιατί από ότι έχω δει και από ότι έχω ακούσει να λένε οι γυναίκες παίζετε μεγάλο παιχνίδι εκεί.
Σταματα μωρε κι εσυ, 12 σε διεγερση?
Αν δεν είναι μπάμια, όλα είναι θέμα χειρισμού, όχι μεγέθους!!!
Νταξ αγαπητέ δε σας είπαμε και μπάμια, μην ζορίζεστε τόσο.Νταξξξ... Ηρεμήστε Μεγαλειότατε. Δεν είναι σοβαρός λόγος για να ανοίξετε καυγαδάκι με την μετρεσα σας.
Νταξ αγαπητέ δε σας είπαμε και μπάμια, μην ζορίζεστε τόσο.
Δεν υπάρχει λόγος ματάκια μου. :-*θελω δημοσιως να σου ζητησω συγνωμη, που γινεσαι αντικειμενο μικροψυχων επιθεσεων μονο και μονο επειδή με συμπαθείς.
Νταξ αγαπητέ δε σας είπαμε και μπάμια, μην ζορίζεστε τόσο.
Υπαρχει, όπως βλέπεις. Μιλαμε για απίστευτες καταστασεις πλεον.Δεν υπάρχει λόγος ματάκια μου. :-*
Ξέρετε πολύ καλά τι και για ποιο λόγο σας χρεώνω, αλλά ο αυτοσεβασμός είναι προσωπικό θέμα και ο καθένας κάνει τις επιλογές του.Εγώ;
Άλλος ήταν αυτός που ζορίστηκε με το μέγεθος και εξανέστη δεσποινίς μου. Μην το χρεώνετε σε εμένα.