Νέα

Νεα μετρηση γυναικειου κολπου! φωτο-σοκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ξέρετε πολύ καλά τι και για ποιο λόγο σας χρεώνω, αλλά ο αυτοσεβασμός είναι προσωπικό θέμα και ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

images
130px-%CE%A3_Icon.svg.png
130px-%CE%A3_Icon.svg.png

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
θελω δημοσιως να σου ζητησω συγνωμη, που γινεσαι αντικειμενο μικροψυχων επιθεσεων μονο και μονο επειδή με συμπαθείς.

Ενδιαφέρον.

Πάντως, αν είσαστε τζέντλεμαν, και σεβόσαστε πραγματικά τις γυναίκες, θα έπρεπε επίσης να της ζητήσετε συγγνώμη για το γεγονός ότι εκμεταλεύεστε την συμπάθεια που σας δείχνει, και αφήνετε υπονοούμενα,  προκειμένου να επιδεικνύετε συνεχώς και αδιαλείπτως στον παρόντα, την γοητεία που ασκείτε καθώς και τις επιτυχίες που έχετε στό άλλο φύλο, ούτως ώστε να αποκομίσετε οφέλη.

Ενας πραγματικός τζεντλεμαν δεν θα προχωρούσε ποτέ σε αυτού του είδους την χυδαιότητα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Φύσα και την κάνη άγιε όπως έκανε κι ο λούκι λουκ στο τέλος :rockon:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ενδιαφέρον.

Πάντως, αν είσαστε τζέντλεμαν, και σεβόσαστε πραγματικά τις γυναίκες, θα έπρεπε επίσης να της ζητήσετε συγγνώμη για το γεγονός ότι εκμεταλεύεστε την συμπάθεια που σας δείχνει, και αφήνετε υπονοούμενα,  προκειμένου να επιδεικνύετε συνεχώς και αδιαλείπτως στον παρόντα την γοητεία που ασκείτε καθώς και τις επιτυχίες που έχετε στό άλλο φύλο ούτως ώστε να αποκομίσετε οφέλη.

Ενας πραγματικός τζεντλεμαν δεν θα προχωρούσε ποτέ σε αυτού του είδους την χυδαιότητα.
Αυτό το κρίνει ποιος ακριβώς???
Ο τζεντλεμαν που υποτιθεται πως αντιλαμβάνεται τα όσα αναφέρετε και προβαίνει σε χαρακτηρισμούς όπως "μετρέσα"???
Με συγχωρείτε πολύ "κύριε", αλλά απέχετε μακράν από το να δίνετε μαθήματα συμπεριφοράς!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Ξέρετε πολύ καλά τι και για ποιο λόγο σας χρεώνω, αλλά ο αυτοσεβασμός είναι προσωπικό θέμα και ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Ακριβώς.

Και αν εσείς δεν σέβεστε τον δικό σας εαυτό, και αφήνετε κάποιον να καλλιεργεί επιμελώς την εντύπωση ότι είστε μετρέσα του, δείχνει ότι σαφώς έχετε κάνει την επιλογή σας και συνεπώς είναι δικό σας θέμα.    :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Ο τζεντλεμαν που υποτιθεται πως αντιλαμβάνεται τα όσα αναφέρετε και προβαίνει σε χαρακτηρισμούς όπως "μετρέσα"???
Με συγχωρείτε πολύ "κύριε", αλλά απέχετε μακράν από το να δίνετε μαθήματα συμπεριφοράς!!!

Δεν απευθύνομαι σε εσάς δεσποινίς μου.

Απευθύνομαι στον Μεγαλειότατο. Αλλά από ότι βλέπω  ελλείψει σθένους και παντελονιού, αφήνει να "καθαρίσουν" τα ξώπλατα για πάρτη του.  :)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Δεν απευθύνομαι σε εσάς δεσποινίς μου.

Απευθύνομαι στον Μεγαλειότατο. Αλλά από ότι βλέπω  ελλείψει σθένους και παντελονιού, αφήνει να "καθαρίσουν" τα ξώπλατα για πάρτη του.  :)
Για παρτη του γίνεται όλο το πανηγυρι λοιπόν αγαπητε?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Τίποτα δεν κατάλαβες απ' ό,τι σου πε ηλίθια.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Εσυ εισαι απλως η αφορμή αγαπη μου...Παντα εγω είμαι η αιτια.

Τι τραβάνε κι αυτές οι έρμες οι γυναίκες που πέφτουν στον έρωτά σας(!)

Του λιναριού τα πάθη!!!

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Έχετε αναλάβει εργολαβία την εκρποσώπησή του; Ή πίσω από τα ψευδώνυμα υπάρχει ταυτοπροσωπία.
Δεν εκπροσωπω κανέναν πέρα από τον εαυτό μου, αλλά προφανώς δε σας βολεύει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν μπαινει και η Αλιντισσα να ριξει κανενα μπινελικι για τους πληθυντικούς...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Δεν εκπροσωπω κανέναν πέρα από τον εαυτό μου, αλλά προφανώς δε σας βολεύει.

Εμένα με βολεύει μια χαρά. Άλλος ήταν αυτός που δεν τον βόλευε να μου απαντά, και βρήκε γελοία αφορμή προκειμένου να δικαιολογήσει την σιωπή του. Μην τα ξαναγράφουμε!  :) Καταντάμε κουραστικοί!  :)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Εμένα με βολεύει μια χαρά. Άλλος ήταν αυτός που δεν τον βόλευε να μου απαντά, και βρήκε γελοία αφορμή προκειμένου να δικαιολογήσει την σιωπή του. Μην τα ξαναγράφουμε!  :) Καταντάμε κουραστικοί!  :)
Αλλά δε μπορείτε να το δεχτείτε, γιατί όμως???  :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Αλλά δε μπορείτε να το δεχτείτε, γιατί όμως???  :think:

Σας έχω ηδη απαντήσει.

Αναφαίρετο δικαίωμα του να γράφει ό,τι θέλει καθώς και να επιλέγει και να αποκλείει συνομιλητές, αναφαίρετο δικαίωμα μου να σχολιάζω όποιον και ό,τι κρίνω σκόπιμο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Δεν μπαινει και η Αλιντισσα να ριξει κανενα μπινελικι για τους πληθυντικούς...

Αφήστε και βράστε τα, Μεγαλειότατε.

Δεν μπαίνει ούτε και ο κ. Πίκης να ποστάρει κάνα κωλομάγουλο να ξεκουμπιστούμε από δω επιτέλους και να πάμε από εκεί.  

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Να επαναφέρω το θέμα του βάθους?
Ο Μύρωνας λέεις ότι φτιαγμένη η γκόμενα βαθαίνει 30-40%. Εγώ το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι "σφίγγει" γύρω από τον πούτσο. Σε βάθος δεν έχω δει διαφορά.

Επίσης οι μετρήσεις που αναφέρει για το καυλί του δεν μπορούν να στηρίξουν συμπεράσματα για άλλους. Ας διαβάσει λίγο περι showers και growers

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom