LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Ξέρετε πολύ καλά τι και για ποιο λόγο σας χρεώνω, αλλά ο αυτοσεβασμός είναι προσωπικό θέμα και ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
Ξέρετε πολύ καλά τι και για ποιο λόγο σας χρεώνω, αλλά ο αυτοσεβασμός είναι προσωπικό θέμα και ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
θελω δημοσιως να σου ζητησω συγνωμη, που γινεσαι αντικειμενο μικροψυχων επιθεσεων μονο και μονο επειδή με συμπαθείς.
Αυτό το κρίνει ποιος ακριβώς???Ενδιαφέρον.
Πάντως, αν είσαστε τζέντλεμαν, και σεβόσαστε πραγματικά τις γυναίκες, θα έπρεπε επίσης να της ζητήσετε συγγνώμη για το γεγονός ότι εκμεταλεύεστε την συμπάθεια που σας δείχνει, και αφήνετε υπονοούμενα, προκειμένου να επιδεικνύετε συνεχώς και αδιαλείπτως στον παρόντα την γοητεία που ασκείτε καθώς και τις επιτυχίες που έχετε στό άλλο φύλο ούτως ώστε να αποκομίσετε οφέλη.
Ενας πραγματικός τζεντλεμαν δεν θα προχωρούσε ποτέ σε αυτού του είδους την χυδαιότητα.
Αυτό το κρίνει ποιος ακριβώς???
Ο τζεντλεμαν που υποτιθεται πως αντιλαμβάνεται τα όσα αναφέρετε και προβαίνει σε χαρακτηρισμούς όπως "μετρέσα"???
Με συγχωρείτε πολύ "κύριε", αλλά απέχετε μακράν από το να δίνετε μαθήματα συμπεριφοράς!!!
Για παρτη του γίνεται όλο το πανηγυρι λοιπόν αγαπητε?Δεν απευθύνομαι σε εσάς δεσποινίς μου.
Απευθύνομαι στον Μεγαλειότατο. Αλλά από ότι βλέπω ελλείψει σθένους και παντελονιού, αφήνει να "καθαρίσουν" τα ξώπλατα για πάρτη του.
Αυτό το κρίνει ποιος ακριβώς???
Ο τζεντλεμαν που υποτιθεται πως αντιλαμβάνεται τα όσα αναφέρετε και προβαίνει σε χαρακτηρισμούς όπως "μετρέσα"???
Με συγχωρείτε πολύ "κύριε", αλλά απέχετε μακράν από το να δίνετε μαθήματα συμπεριφοράς!!!
Εσυ εισαι απλως η αφορμή αγαπη μου...Παντα εγω είμαι η αιτια.Για παρτη του γίνεται όλο το πανηγυρι λοιπόν αγαπητε?
Ευτυχώς η πλεοψηφία εδώ μέσα έχει τη δική σου ικανότητα αντίληψης και ορισμένοι πουλάνε μουρή.Τίποτα δεν κατάλαβες απ' ό,τι σου πε ηλίθια.
Για παρτη του γίνεται όλο το πανηγυρι λοιπόν αγαπητε?
Εσυ εισαι απλως η αφορμή αγαπη μου...Παντα εγω είμαι η αιτια.
Δεν εκπροσωπω κανέναν πέρα από τον εαυτό μου, αλλά προφανώς δε σας βολεύει.Έχετε αναλάβει εργολαβία την εκρποσώπησή του; Ή πίσω από τα ψευδώνυμα υπάρχει ταυτοπροσωπία.
Και αναρωτιόμουνα τι λείπει...Δεν μπαινει και η Αλιντισσα να ριξει κανενα μπινελικι για τους πληθυντικούς...
Δεν εκπροσωπω κανέναν πέρα από τον εαυτό μου, αλλά προφανώς δε σας βολεύει.
Αλλά δε μπορείτε να το δεχτείτε, γιατί όμως???Εμένα με βολεύει μια χαρά. Άλλος ήταν αυτός που δεν τον βόλευε να μου απαντά, και βρήκε γελοία αφορμή προκειμένου να δικαιολογήσει την σιωπή του. Μην τα ξαναγράφουμε! Καταντάμε κουραστικοί!
Αλλά δε μπορείτε να το δεχτείτε, γιατί όμως???
Δεν μπαινει και η Αλιντισσα να ριξει κανενα μπινελικι για τους πληθυντικούς...