Νέα

Νεα μετρηση γυναικειου κολπου! φωτο-σοκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θα του πηρε φως το αρνητικό ρε φιλε και ξερεις ...........   :2funny:
μπα οχι ειχα σκοτεινο θαλαμο! και σενα ρε τυπε dude σου εχω πει μη το γυαλιζεις αλλο το μπαστουνι  :jerking: εχει  αρχισει και σε πειραζει..δεν το βλεπεις?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
μπα οχι ειχα σκοτεινο θαλαμο! και σενα ρε τυπε dude σου εχω πει μη το γυαλιζεις αλλο το μπαστουνι  :jerking: εχει  αρχισει και σε πειραζει..δεν το βλεπεις?
Αντεχω αρκετα ,μην με φοβασαι!

Επισκέπτης
μια  ερωτηση με ολο το σεβασμο alex ποτε προλαβαινεις και μελετας τις δικογραφιες αφου ολο στο bou.com εισαι? θα τους καψεις βρε τους πελατες σου!  :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.996
Πόντοι
2.606
για να μας πείσεις κάνε το τεστ νούμερο 2. Με νέο dildo 24 πόντους αυτή την φορά. Και μετά αν περάσει και αυτό το τεστ προχωράς στους 26 πόντους για πανελλήνιο ρεκόρ
τυπε τα ρεκόρ τα ανέβαζούμε πόντο πόντο όπως ο μπουμκα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
μια  ερωτηση με ολο το σεβασμο alex ποτε προλαβαινεις και μελετας τις δικογραφιες αφου ολο στο bou.com εισαι? θα τους καψεις βρε τους πελατες σου!   :2funny:
ειναι κλειστα τα δικαστηρια τωρα!!! :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
μια  ερωτηση με ολο το σεβασμο alex ποτε προλαβαινεις και μελετας τις δικογραφιες αφου ολο στο bou.com εισαι? θα τους καψεις βρε τους πελατες σου!   :2funny:
Δεν είναι λιγο παιδικο, όταν στριμώχνεσαι, να το ριχνεις στις προσωπικες επιθεσεις?
Ποιες επιθεσεις δηλαδή κιολας, τελος παντων.
Αυτά δεν τα κανουν ανθρωποι πανω από 16-17 ετων. Ενηλικιώσου.
Εγω ειπα απλως, ότι δεν πιστευω τιποτα, και περιμενω το βιντεακι.
Σαν δικηγόρος ξερω καλα, ότι αυτά τα "μωρε κατι πηγε στραβα, δεν εξαρτάται από μενα, τωρα οπου να΄ ναι θα γινει" είναι ΓΤΠΚ.

Επισκέπτης
Δεν είναι λιγο παιδικο, όταν στριμώχνεσαι, να το ριχνεις στις προσωπικες επιθεσεις?
Ποιες επιθεσεις δηλαδή κιολας, τελος παντων.
Αυτά δεν τα κανουν ανθρωποι πανω από 16-17 ετων. Ενηλικιώσου.
Εγω ειπα απλως, ότι δεν πιστευω τιποτα, και περιμενω το βιντεακι.
Σαν δικηγόρος ξερω καλα, ότι αυτά τα "μωρε κατι πηγε στραβα, δεν εξαρτάται από μενα, τωρα οπου να΄ ναι θα γινει" είναι ΓΤΠΚ.
μηπως τα λες αναποδα..ποιος επιτεθηκε σε ποιον ηθελα να ηξερα..στο κατω κατω αν δεν με πιστευεις μην μπαινεις σε θρεντ που ανοιγω εγω..αλλωστε και το βιντεακι να ανεβασω παλι θα πουν οτι ειναι μουφα οπως και με τις φωτο.. :s&m_3:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
μηπως τα λες αναποδα..ποιος επιτεθηκε σε ποιον ηθελα να ηξερα..στο κατω κατω αν δεν με πιστευεις μην μπαινεις σε θρεντ που ανοιγω εγω..αλλωστε και το βιντεακι να ανεβασω παλι θα πουν οτι ειναι μουφα οπως και με τις φωτο.. :s&m_3:

Γιατι να μην μπαινω? Όπου θελω θα μπαινω. Και δεν καταλαβαινω πού ειδες την "προσωπικη" επιθεση. Εγω δεν αναφερθηκα ουτε στη δουλεια σου, ουτε σε τιποτα προσωπικο.
Απλως ειπα ότι δεν σε πιστευω και περιμενω το βιντεακι για να πειστω.
Τις υπολοιπες κορδελες, τις ακουω βερεσε.

Αρα λοιπον, αφου και το βιντεακι μπορει να το πουμε μούφα, δεν θα το βαλεις τελικα.
Τότε λεβεντη μου να μην υποσχοσουν ότι θα το εβαζες.
Εκτος αν θελεις να δεχθούμε ότι απλα εισαι τρολ και να μην σου δινουμε σημασια. Αυτό θελεις?

Επισκέπτης
Γιατι να μην μπαινω? Όπου θελω θα μπαινω. Και δεν καταλαβαινω πού ειδες την "προσωπικη" επιθεση. Εγω δεν αναφερθηκα ουτε στη δουλεια σου, ουτε σε τιποτα προσωπικο.
Απλως ειπα ότι δεν σε πιστευω και περιμενω το βιντεακι για να πειστω.
Τις υπολοιπες κορδελες, τις ακουω βερεσε.

Αρα λοιπον, αφου και το βιντεακι μπορει να το πουμε μούφα, δεν θα το βαλεις τελικα.
Τότε λεβεντη μου να μην υποσχοσουν ότι θα το εβαζες.
Εκτος αν θελεις να δεχθούμε ότι απλα εισαι τρολ και να μην σου δινουμε σημασια. Αυτό θελεις?
εσυ θα με τρελανεις! εσυ μιλησες για προσωπικη επιθεση οχι εγω..τεσπα δεν θα παιζουμε την κολοκυθια. :argue: .δημοκρατια εχουμε πιστευε οτι γουσταρεις...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
εσυ θα με τρελανεις! εσυ μιλησες για προσωπικη επιθεση οχι εγω..τεσπα δεν θα παιζουμε την κολοκυθια. :argue: .δημοκρατια εχουμε πιστευε οτι γουσταρεις...
Δηλαδη το βιντεακι δεν υπαρχει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
δεν εχω κανει μελετες οσον αφορα τα πεη..κρινοντας απο το δικο μου ειναι 11 εκατοστα σε χααλρωση και 16,5 σε στυση αρα 50 % περιπου
11 εκατοστα σε χαλαρωση. Πλακα μας κανεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom