Νέα

Νέα γνωριμία και προβληματισμοί προσωπικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlas123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Γεια σας μαγκες.Εργαζομαι στον κλάδο του τουρισμου,τα τελευταία 2 χρόνια και ομολογω πως τα μωρα που εχω συναντησει στα ξενοδοχεία, δεν τα έχω δει σε όλη μου την ζωή. Πριν δυο μηνες γνωρισα ενα πολυ σεξυ μωρο απο Πολωνία, ειχε έρθει διακοπές με την οικογένεια της.Την προσεγγισα,την φιλησα αλλά για παραπάνω μου το έκοψε.. .Μου λέει οτι θέλει χρόνο να προχωρήσει.. ..Τεσπα έχουμε κρατήσει επαφές και μιλάμε καθημερινά. Έχει επενδύσει πολυ στην συζήτηση και μου στέλνει πολυ συχνά μήνυμα, ουσιαστικά ανοιγουμε διαλογο κάθε μέρα. Τα μηνύματα με κουραζουν πολύ αλλά το μωρό με τρελαινει και δεν μπορώ να πω οχι και γουσταρει πολύ για ενδεχόμενο σχεσης στο αμεσο μελλον.Θα παω μαλιστα να την βρω σε περίπου ενα μήνα. Το σκέφτεται για σχέση. Μαγκες,εχω κάνει μόνο δυο σχέσεις στην ζωή μου και παντα ενιωθα να φυλακιζομαι σε ενα δεσμό. Και επίσης θα ήθελα να παω και με αλλες γυναίκες γιατί δεν έχω και τρελες εμπειρίες...Τόσες κοπέλες βλέπω κάθε καλοκαίρι....Στα 30 μου δεν είμαι ενας χορτασμενος σεξουαλικά άντρας.. ..εκείνη θέλει σχέση....Και αν κανω ξεχναω ακόμα και να προσεγγιζω αλλες γυναίκες. Πειτε μου την γνωμη σας,ρε παιδιά. Ίσως είναι το κυριακατικο φυσικα που περιμενετε κάποιοι.....Κάποιοι όμως το περνατε και το εχετε περασει και ξερετε.Μια ομορφη σχέση με μια πολυ σεξυ ομολογουμενως πολωνεζα κοπέλα ή ελευθερος χωρις περιορισμους να χτυπαω όπου θέλω; Ή και τα δυο με τροπο;;;;ουφφφφ.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.111
Πόντοι
2.546
Αντιστοιχο με Ελληνιδα που εμενε Πολωνια διοτι δουλευε αεροσυνοδος ενω ηταν Θεσσαλονικια,δεν της μιλησα ποτε κ μαθαινα νεα διοτι ζουσαν 2 φιλες-συνεργατιδες μαζι.Ανοιγονται τελειως αλλοι οριζοντες.Τολμα το.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.169
Πόντοι
506
Όταν λες ρε τύπε διακοπές με οικογένεια εννοείς με γονείς ή με άντρα και παδιά? Και άντε και κάνετε σχέση που δε παίζει, θα πας να μείνεις εσύ Πολωνία ή θα έρθει αυτή να μείνει Ελλάδα?

OP
OP
K

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Όταν λες ρε τύπε διακοπές με οικογένεια εννοείς με γονείς ή με άντρα και παδιά? Και άντε και κάνετε σχέση που δε παίζει, θα πας να μείνεις εσύ Πολωνία ή θα έρθει αυτή να μείνει Ελλάδα?
Οχι ρε συ.Με γονείς και αδελφό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Την γουσταρει την Ελλαδα πολυ.Το δίλημμα μου είναι αλλο.

OP
OP
K

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Αντιστοιχο με Ελληνιδα που εμενε Πολωνια διοτι δουλευε αεροσυνοδος ενω ηταν Θεσσαλονικια,δεν της μιλησα ποτε κ μαθαινα νεα διοτι ζουσαν 2 φιλες-συνεργατιδες μαζι.Ανοιγονται τελειως αλλοι οριζοντες.Τολμα το.
Ευχαριστώ!

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.283
Πόντοι
2.257
Καλημέρα αγαπητέ φίλε,
Το ερώτημα σου είναι πολύ φυσιολογικό, βασιζόμενο σε ένα δίλημμα το οποίο πίστεψέ με μπορεί να απασχολεί ακόμη και κάποιον εξήντα ετών, διαζευγμένο με παιδιά. Οπότε καλό θα ήταν να αποσυνδεθεί το θέμα της ηλικίας από το ζήτημα.
Θα ήθελα να σου πω μόνο το εξής.
Είναι καθαρά θέμα προσωπικής επιλογής, προαίρεσης και διάθεσης το αν θέλεις να μπεις σε σχέση ή όχι. Αν πρόκειται για μια κοπέλα με προσωπικότητα, που μπορεί να σταθεί δίπλα σου και εσύ το ίδιο, γιατί όχι; Θεωρώ ώριμη την επιλογή της να γνωριστείτε πριν προχωρήσετε.
Ελπίζω να βοήθησα.
Να είσαι καλά.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.673
Πόντοι
6.236
Πριν δυο μηνες γνωρισα ενα πολυ σεξυ μωρο απο Πολωνία, ειχε έρθει διακοπές με την οικογένεια της.Την προσεγγισα,την φιλησα αλλά για παραπάνω μου το έκοψε.. .Μου λέει οτι θέλει χρόνο να προχωρήσει.. ..Τεσπα έχουμε κρατήσει επαφές και μιλάμε καθημερινά. Έχει επενδύσει πολυ στην συζήτηση και μου στέλνει πολυ συχνά μήνυμα, ουσιαστικά ανοιγουμε διαλογο κάθε μέρα. Τα μηνύματα με κουραζουν πολύ αλλά το μωρό με τρελαινει και δεν μπορώ να πω οχι και γουσταρει πολύ για ενδεχόμενο σχεσης στο αμεσο μελλον.Θα παω μαλιστα να την βρω σε περίπου ενα μήνα. Το σκέφτεται για σχέση. Μαγκες,εχω κάνει μόνο δυο σχέσεις στην ζωή μου και παντα ενιωθα να φυλακιζομαι σε ενα δεσμό. Και επίσης θα ήθελα να παω και με αλλες γυναίκες γιατί δεν έχω και τρελες εμπειρίες...Τόσες κοπέλες βλέπω κάθε καλοκαίρι....Στα 30 μου δεν είμαι ενας χορτασμενος σεξουαλικά άντρας.. ..εκείνη θέλει σχέση...
Φίλε, κουράστηκα και που το διάβασα. Με αυτές τις συνθήκες και μόνο φιληθήκατε και "τη φίλησα και για παραπάνω μου το έκοψε", "θέλει χρόνο να προχωρήσει" (μόνο αν είναι παρθένα, το καταλαβαίνω) και "γουστάρει πολύ ενδεχόμενο σχέσης στο άμεσο μέλλον" και "το σκέφτεται για σχέση"...θα σε πρήξει αυτή.
Κάνεις το πρόγραμμά σου (ό,τι κάτσει από γκόμενες δηλαδή) και αν τύχει να έρθει ξανά Ελλάδα ή να πας εσύ Πολωνία, το πολύ πολύ, την ξαναφιλάς.
Μόνο και μόνο που αναρωτιέστε και οι δύο (και τόσο καιρό μάλιστα), η απάντηση είναι "όχι".
Thank me later

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.201
Πόντοι
456
Την γουσταρει την Ελλαδα πολυ.Το δίλημμα μου είναι αλλο.

Δηλαδή θα ρθει Ελλάδα και πολύ πιθανό να σου μπαστακωθει για συγκατοίκηση, χωρίς καν να τν ξέρεις καλά καλά;

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.967
Πόντοι
456
Γεια σας μαγκες.Εργαζομαι στον κλάδο του τουρισμου,τα τελευταία 2 χρόνια και ομολογω πως τα μωρα που εχω συναντησει στα ξενοδοχεία, δεν τα έχω δει σε όλη μου την ζωή. Πριν δυο μηνες γνωρισα ενα πολυ σεξυ μωρο απο Πολωνία, ειχε έρθει διακοπές με την οικογένεια της.Την προσεγγισα,την φιλησα αλλά για παραπάνω μου το έκοψε.. .Μου λέει οτι θέλει χρόνο να προχωρήσει.. ..Τεσπα έχουμε κρατήσει επαφές και μιλάμε καθημερινά. Έχει επενδύσει πολυ στην συζήτηση και μου στέλνει πολυ συχνά μήνυμα, ουσιαστικά ανοιγουμε διαλογο κάθε μέρα. Τα μηνύματα με κουραζουν πολύ αλλά το μωρό με τρελαινει και δεν μπορώ να πω οχι και γουσταρει πολύ για ενδεχόμενο σχεσης στο αμεσο μελλον.Θα παω μαλιστα να την βρω σε περίπου ενα μήνα. Το σκέφτεται για σχέση. Μαγκες,εχω κάνει μόνο δυο σχέσεις στην ζωή μου και παντα ενιωθα να φυλακιζομαι σε ενα δεσμό. Και επίσης θα ήθελα να παω και με αλλες γυναίκες γιατί δεν έχω και τρελες εμπειρίες...Τόσες κοπέλες βλέπω κάθε καλοκαίρι....Στα 30 μου δεν είμαι ενας χορτασμενος σεξουαλικά άντρας.. ..εκείνη θέλει σχέση....Και αν κανω ξεχναω ακόμα και να προσεγγιζω αλλες γυναίκες. Πειτε μου την γνωμη σας,ρε παιδιά. Ίσως είναι το κυριακατικο φυσικα που περιμενετε κάποιοι.....Κάποιοι όμως το περνατε και το εχετε περασει και ξερετε.Μια ομορφη σχέση με μια πολυ σεξυ ομολογουμενως πολωνεζα κοπέλα ή ελευθερος χωρις περιορισμους να χτυπαω όπου θέλω; Ή και τα δυο με τροπο;;;;ουφφφφ.
Τύπε είσαι 30.
Ώρα για γάμο και παιδιά.
Και αφού είναι μουνάρα όπως λες έχει καλά γονίδια για να διαιωνίσεις το σπέρμα σου. Δε θα βρεις καλύτερη.
Ότι και άλλο να σου πούνε είναι μαλακίες.
Πουτάνες δε χρειάζεται να τις κόψεις για πάντα, όταν θα τη βαρεθείς εκεί θα είναι και θα σε περιμένουν.
Και τυχερά θα παίζουν πάντα, ίσα ίσα που ένας παντρεμένος είναι και πιο "τυχερός" αφού οι γυναίκες κρίνουν τον άντρα σύμφωνα με τη γυναίκα που έχει δίπλα του.
Με μια μουνάρα θα φας καλά.

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.432
Πόντοι
206
Θα συμφωνήσω με τον τιμωρός(1)
Αν όπως λες δυσκολευόσουν να βρεις κοπέλα για σχέση μην την αφήνεις ανεκμεταύλευτη την ευκαιρία.
Καλύτερα να τρως κάθε μέρα φιλέτο παρά χάμπουργκερ αν με πιάνεις

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.603
Πόντοι
506
Ας γραψω και τι δικια μου κουτουραδα...νομιζω οτι οταν μια γυναικα λεει ναι σημαινει ισως ναι, οταν λεει οχι ειναι οχι , οταν λεει ισως οχι η ισως ναι ειναι οχι. Συμφωνω με Ωριονα

Πολυ το τραβαει, δε νομιζεις; ενα φιλακι ηταν. Μετα το φιλακι για ποσο καιρο βλεποσασταν, δεν παιχτηκε τπτ αλλο; Μιλαμε για Πολωνεζα, ε!
Εχω χασει χρονο με αυτες τις μαλακιες, το προχωρουσα επειδη Ελλαδα ειχε πολυ ξερα, στη θεση σου θα προχωρουσα ετσι για το χαβαλε, χωρις ελπιδα και βλεποντας καμανικα τα δεδομενα. Ισως εαν βολταρεις Πολωνια παρεις τηλεφωνακια απο φιλες τις:D: Αλλα η φαση με τα μυνηματα θα σου απορροφα ενεργεια

Τελευταία τροποποίηση:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.077
Πόντοι
3.556
τύπε δυο πραματα με το μπαρδον.

πρωτο οταν μιλας για πολωνέζες κλπ πρεπει να παρεις συμβουλές απο τους έμπειρους μύστες για να μαθεις μαηντσετ οπερεησον λοτζιστικς πυρομαχικα, βαλκανικους πυραύλους κλπ . αμεσα μπούκαρε νήμα σπονσορινγκ. εσυ κοιμασαι και η τυχη σου δουλευει:coffee:

δευτερο , εσυ δεν εισαι που εγραφες σε μια δοση για τη λαθρο τη γκομενα στη κρήτη ; τι εγινε τελικα με αυτηνε; :coffee:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.761
Πόντοι
3.656
Δηλαδή θα ρθει Ελλάδα και πολύ πιθανό να σου μπαστακωθει για συγκατοίκηση, χωρίς καν να τν ξέρεις καλά καλά;

Ρε τύπε...στο ελλεεινιδισταν-Αγαμισταν,οι πιο πολλοί παίζει και να παρακαλάνε για κάτι τέτοιο

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.328
Πόντοι
6.056
30ρα ειναι και αυτη?

τωρα μαν μου αν ενδιαφερονται σε αρπαζουν μονες τους δεν κανουν τα μα+μου που εκαναν το 1990 ξερω γω

αν δεν πολυ-ενδιαφερονται κανουν κατι τετοια και σε εχουν στο θα δουμε και περιμενε (μαζι με αλλος 5-10 υποψηφιους)

ισως παιζει γκομενακος καπου εκει αλλα πουτσα σου χωσου και οτι γινει ετσι και αλλιως και να κουμπωσει το πραγμα εσυ εδω αυτη πολωνια σαν ελευθερος θα εισαι

εκτος αν σου κουβαληθει εδω με ολο το σοι την ιδια ωρα

αυτα μαλλον :undecided:

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.385
Πόντοι
201
Άρα πάνω απο 18 δεν είναι

Δεν είναι σπάνιο να είσαι 18-21 και να πηγαίνεις διακοπές με τους γονείς σου. Ούτε και απίθανο αν είσαι ακόμα μεγαλύτερος και πηγαίνεις μαζί τους.
Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να μάθουμε την ηλικία για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Προσωπικά δεν θα ασχολούμουν πάντως για δύο λόγους:
1) Δεν υφίσταται σχέση εξ αποστάσεως και ούτε έχω την υπομονή/ενέργεια να στέλνω μηνύματα και να περιμένω.
2) Αν μια γυναίκα σε θέλει πραγματικά στο δίνει στο πιάτο, δεν στο παίζει δύσκολη.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.761
Πόντοι
3.656
Δεν είναι σπάνιο να είσαι 18-21 και να πηγαίνεις διακοπές με τους γονείς σου. Ούτε και απίθανο αν είσαι ακόμα μεγαλύτερος και πηγαίνεις μαζί τους.

Για Ελλάδα μπορεί να μην είναι,για εξωτερικό δε νομίζω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom