1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τσέσνα ρε αγράμματε.Άσε τα σάπια ρε, έχεις μπερδέψει τα απάτσι με τα σέσνα τα εκπαιδευτικά.
τσέσνα ρε αγράμματε.Άσε τα σάπια ρε, έχεις μπερδέψει τα απάτσι με τα σέσνα τα εκπαιδευτικά.
Γάμησέ τα gaba....πάω να βγάλω την φωτό μου με την στολή.
Δεν έχω ξαναπάρει περισσότερα PΜs όσο καιρό είμαι μέλος εδώ!
Γάμησέ τα gaba....πάω να βγάλω την φωτό μου με την στολή.
πάρε σκηνικό να ξεραθείς. Τα αμερικανάκια ανταγωνιστικά του κερατά. Έχουμε αυτό έχουμε εκείνο, μας είχαν ζαλίσει τ'αρχίδια. Κάθε πρωί βγαίναν για τρέξιμο με αθλητικές στολές, σπορτεξάκι nike κλπ κλπ. Βγαίνουμε και μεις μια μέρα με τις παραλαγές γιατί ο μαλάκας ο διοικητής δεν ήθελε να καθόμαστε όσο οι άλλοι κάνουν αθλοπαιδείες. Και μας την πέφτει ο λοχαγός τους σε ένα στυλάκι, πως είστε έτσι δεν έχετε αθλητικές στολές κλπ. Και του πετάει ο λοχαγός μου το ασήληπτο: τρεινινγκ γουιθ σπορτς κλοουθς ις βερυ γκει. Γουι αρ τραινγκ το στρνγκθ αουρσελβς. Περιττό να σου πω πως από την επόμενη μέρα τα αμερικανάκια τρέχαν με πλήρη εξάρτηση στο λιοπύρι και τους κάναμε χάζι με τις φραπεδιές στα χέριαΝαι,το παιζαν μουσουλμανοι και δεν τους αρεσαν τα χοιρινα πανσετακια
χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
με γαλλικα πουστακια δεν παμε
μονο με Μ-48αριδες
ουξωωωωωωωωω
πες τους ότι γυμνός που σε έχω δει είσαι ακόμα καΛΛΙτερος.Γάμησέ τα gaba....πάω να βγάλω την φωτό μου με την στολή.
Ο ίδιος όχι, αλλά κάτι Λιλοειδή στείλανε όντως....Ο Λιλάς έστειλε??
Ο ίδιος όχι, αλλά κάτι Λιλοειδή στείλανε όντως.
Που να νυχτώσει κιόλας που ξυπνάνε τα τέρατα.
πάρε σκηνικό να ξεραθείς. Τα αμερικανάκια ανταγωνιστικά του κερατά. Έχουμε αυτό έχουμε εκείνο, μας είχαν ζαλίσει τ'αρχίδια. Κάθε πρωί βγαίναν για τρέξιμο με αθλητικές στολές, σπορτεξάκι nike κλπ κλπ. Βγαίνουμε και μεις μια μέρα με τις παραλαγές γιατί ο μαλάκας ο διοικητής δεν ήθελε να καθόμαστε όσο οι άλλοι κάνουν αθλοπαιδείες. Και μας την πέφτει ο λοχαγός τους σε ένα στυλάκι, πως είστε έτσι δεν έχετε αθλητικές στολές κλπ. Και του πετάει ο λοχαγός μου το ασήληπτο: τρεινινγκ γουιθ σπορτς κλοουθς ις βερυ γκει. Γουι αρ τραινγκ το στρνγκθ αουρσελβς. Περιττό να σου πω πως από την επόμενη μέρα τα αμερικανάκια τρέχαν με πλήρη εξάρτηση στο λιοπύρι και τους κάναμε χάζι με τις φραπεδιές στα χέρια
Σε όλη μου τη θητεία έχω βγάλει μόνο μία,την κλασσική στο κέντρο με το G3,η οποία έχει μείνει στο πατρικό μου κι έχω ζητήσει να καταχωνιαστεί για να μη με δουν ποτέ τα παιδιά μου σ'αυτό το χάλι..ναι για ενα περιεργο λογο. ενω μισω τις στολες, και το στρατο :S
που έφτιαξες νόμο σε μια νύχτα για να παντρευτείς την γκόμενά σου...Α, ρε Γιώργη Παπαδόπουλε...α, ρε Γιώργη Παπαδόπουλε...
τσέσνα ρε αγράμματε.
Τι λε ρε πανέξυπνε.
Cessna είναι, όχι Chessna.
Πάρε και άκουσε τι λένε στο βίντεο:
Άκου τσέσνα.
Λες και δεν έχουμε πετάξει με σέσνα πάνω από κάτι πόλεις και μέρη που εσύ δεν τα έχεις δει ούτε στον ύπνο σου.
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαδες τον βολταιρο που ειναι αμερικανοτραφης και εχει κολλησει τα κουσουρια τους
χαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχα
Λες και δεν έχουμε πετάξει με σέσνα πάνω από κάτι πόλεις και μέρη που εσύ δεν τα έχεις δει ούτε στον ύπνο σου.
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
tery savras
και σου'κανε ενα μαλλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΣε όλη μου τη θητεία έχω βγάλει μόνο μία,την κλασσική στο κέντρο με το G3,η οποία έχει μείνει στο πατρικό μου κι έχω ζητήσει να καταχωνιαστεί για να μη με δουν ποτέ τα παιδιά μου σ'αυτό το χάλι..
κοντρακιας παιδι μου,κοντρακιας λεμε
και τσιμπαει ο πουτης
κοιτα τι θα μου σουρει εμενανε τωρα...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
και σου'κανε ενα μαλλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ααααααααααααααχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααα