Νέα

Φάγανε τον Bin Laden

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 178
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.423
Κριτικές
61
Like
42.542
Πόντοι
22.785
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ  :headbang:
 

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Μηνύματα
1.646
Like
2
Πόντοι
16
Ναι ο λαντεν το εκανε στην 9/11 .... Ειναι αυτο που λεμε , ο κοσμος το εχει τουμπανο κ αυτοι....
Τετια κωλοζωα που ειναι , τι να πεις.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Μαλακισμενο Εθνος. :birdman:
 

Επισκέπτης
Διάβασα κάτι φήμες,
ότι ο Λάντεν έδωσε πληροφορίες για τον Καντάφι,
με αποτέλεσμα να φάνε το γιό του Καντάφι,
οπότε ο Καντάφις για να τον εκδικηθεί ,
κελάιδησε και έστειλε τα αμερικανάκια καρφί στο σπιτάκι του Λάντεν.

Λέτε;;
 

vag55

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Μηνύματα
93
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Ευχαριστουμε τους Αμερικανους που μας εσωσαν απο τον Bin landen. :2funny: :2funny: :2funny:[ :2funny: :2funny:
 

Συνημμένα

  • 53UCICAMT46A4CAUARTMTCAD14Z9MCAOJRN91CAYPAGHRCAQ5P5ICCAQ5TGVVCABKEGI6CAZU5UANCALLZ471CA16TAS0CAUZJE0
    53UCICAMT46A4CAUARTMTCAD14Z9MCAOJRN91CAYPAGHRCAQ5P5ICCAQ5TGVVCABKEGI6CAZU5UANCALLZ471CA16TAS0CAUZJE0
    6,7 KB · Εμφανίσεις: 17
Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Μηνύματα
168
Like
0
Πόντοι
1
"Ψεύτικο το βίντεο με τον Μπιν Λάντεν"

Ψεύτικο χαρακτηρίζει το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν η ιστοσελίδα Shoumoukh al-Islam, που συνήθως μεταδίδει τα βίντεο της Αλ Κάιντα.

Συγκρίνοντας σημεία του προσώπου του Οσάμα Μπιν Λάντεν, επισημαίνεται ότι το συγκεκριμένο βίντεο περιέχει αποδείξεις ότι ο γερασμένος άνδρας που διακρίνεται στο βίντεο δεν είναι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν.

www.dailymotion.com/video/ximx3h_us-tape-on-bin-laden-fake-islamist-website-says_news#from=embed]http://www.dailymotion.com/video/ximx3h_us-tape-on-bin-laden-fake-islamist-website-says_news#from=embed[/url]

"Πρέπει να προσέχουμε. Η Αμερική ψεύδεται", υποστηρίζει η ιστοσελίδα στο δεκάλεπτο βίντεο,  όπου παρουσιάζονται οι διαφορές στα αυτιά και τα μάτια του αρχηγού της Αλ Κάιντα και του άνδρα στο βίντεο που μεταδόθηκε λίγες ημέρες μετά το θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Υπενθυμίζεται ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ανακοίνωσαν πως οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις κατάσχεσαν πέντε βίντεο και έγγραφα στην κατοικία του Οσάμα Μπιν Λάντεν στο Αμποταμπάντ του Πακιστάν, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εξόντωσής του στις 2 Μαΐου.

[URL unfurl="true"]http://news247.gr/kosmos/news/pseytiko_to_vinteo_me_ton_osama_mpin_lanten_isxyrizetai_istoselida.858205.html[/url]
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.423
Κριτικές
61
Like
42.542
Πόντοι
22.785
Aπεβίωσε ??
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Η εκτέλεση του Λάντεν ήταν "μαϊμού"
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013, 20:00

του Κώστα Μπετινάκη

Mία νέα διάσταση δίνει, στην πολυδιαφημισμένη επιχείρηση εξουδετέρωσης του Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο δρ Paul Craig Roberts ο οποίος δημοσιοποίησε βίντεο με τις δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα που επιβεβαιώνει ότι επρόκειτο για απάτη.

«Πριν πιστέψετε τα ψέματα της "κυβέρνησής σας" για τη Συρία, θυμηθείτε τα ψέματα για τα "όπλα μαζικής καταστροφής" του Saddam Hussein. Θυμηθείτε τα ψέματα για τον κόλπο του Τονκίνο που υπήρξε αφορμή για τον πόλεμο στο Βιετνάμ. Θυμηθείτε τα ψέματα για τον Καντάφι και τη Λιβύη. Θυμηθείτε τα ψέματα για την 11η Σεπτεμβρίου, τα ψέματα για τις δολοφονίες του Τζον Κένεντι, του Ρόμπερτ Κένεντι και του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ».

Αυτά γράφει ο άνθρωπος που έφερε στο φως της δημοσιότητας τη συνέντευξη ενός γείτονα του «κρησφύγετου» του Οσάμα Μπιν Λάντεν στην εναλλακτική ιστοσελίδα Information Clearing House.

Ο δρ Paul Craig Roberts έχει διατελέσει πρώην βοηθός υπουργός της αμερικανικής κυβέρνησης για θέματα οικονομικής πολιτικής. Αργότερα εργάσθηκε ως αρχισυντάκτης στη «Wall Street Journal». Είναι αρθρογράφος στο «Business Week», στο «Scripps Howard News Service», στο «Creators Syndicate», όπως και στο Information Clearing House, απ' όπου αντλήσαμε τη συνέντευξη.

Πρόκειται για τη μαρτυρία του Πακιστανού πολίτη, Mohammad Bashir, ο οποίος περιγράφει τις πραγματικές εικόνες που είδε ως αυτόπτης μάρτυρας της επιχείρησης «Τζερόνιμο» και όχι όπως μας την είχαν περιγράψει τα ειδησεογραφικά Μέσα του συρμού ή της Μαζικής Αποβλάκωσης.

Τη συνέντευξη αυτή είμαι σίγουρος πως ΔΕΝ πρόκειται να τη δείτε από τα κανάλια. Όπως δεν αναμεταδόθηκε εδώ και τόσο καιρό από τα τηλεοπτικά δίκτυα που προσπάθησαν να μας πείσουν ότι οι ΗΠΑ είχαν σκοτώσει κατά την επιχείρηση εκείνη τον Μπιν Λάντεν, ο οποίος όμως είχε στην πραγματικότητα πεθάνει πέντε χρόνια νωρίτερα.

Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ουδέποτε μας έδειξαν το πτώμα. Μια άλλη εξήγηση περιγράφεται στη συνέντευξη του Mohammad Bashir. Και αυτή διόλου κολακευτική για την επιχείρηση-φιάσκο που θέλησαν να μας κρύψουν οι αυτόκλητοι επικυρίαρχοι.

Ας αφήσουμε κατά μέρος το «ανεξάρτητο κράτος» που λέγεται Πακιστάν και όπου αλωνίζουν τα ελικόπτερα των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων και τα άνευ πιλότου τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη- φονιάδες «ντρόουνς».

Ο Mohammad Bashir, κάτοικος του Abbottabad και γείτονας του φερόμενου ως κρησφύγετου του Μπιν Λάντεν, περιγράφει όσα παρακολούθησε στην αρχή από την ταράτσα του σπιτιού του στις 2 Μαΐου 2011, οπότε - σύμφωνα με την επίσημη μυθιστοριογραφία - ομάδα US Navy SEALs δολοφόνησε τον αρχηγό της Αλ Κάιντα.

Στη συνέντευξή του στο εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο Samaa.tv υποστηρίζει αντίθετα πράγματα από εκείνα που επίσημα έχουν καταχωρηθεί στις ανακοινώσεις που μας μετέδωσαν τα αμερικανικά και τα διασυνδεόμενα μαζί τους παγκόσμια τηλεοπτικά δίκτυα.

Η συνέντευξη είχε δοθεί λίγο καιρό μετά την επιδρομή στην κατοικία εκείνη, αλλά ποιος να δώσει σημασία σε μια συνέντευξη ενός πολίτη του Πακιστάν, που ο ίδιος ο τηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε λίγο πριν από το τέλος των ειδήσεων…

Η αποκάλυψη πως από τους 31 νεκρούς οι 20 ανήκαν στην περίφημη Team 6 των Αμερικανών SEALS, την ομάδα που είχε επιτεθεί στο σπίτι στο Πακιστάν όπου φέρεται πως είχε βρει τον θάνατο ο ηγέτης των Ταλιμπάν Οσάμα μπιν Λάντεν τον Μάιο 2011, είχε δημιουργήσει πολλά ερωτήματα.

 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
36.190
Like
53
Πόντοι
366
ολο μπουρδες ο αυτοπτης. καταρχην οι αμερικανοι ουδεποτε ισχυριστηκαν οτι ανεβασαν τον μπιν λαντεν ζωντανο σε ελικοπτερο. στο δωματιο τον σκοτωσαν και μετεφεραν τη σορο με σακο. μεχρι εκει ειδα το βιντεο και το κλεινω γιατι λεει μαλακιες.
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Όχι, εγώ σκότωσα τον Μπιν Λάντεν. Καυγάς για το ποιος πάτησε τη σκανδάλη

navy1.jpg


Αποκαλύψεις, διαψεύσεις, βιβλία και ψέματα για τον εκτελεστή του Μπιν Λάντεν. Διαξιφισμοί στους κόλπους στους Navy Seals

Κόντρα έχει ξεσπάσει στις τάξεις των Navy Seals, δηλαδή της επίλεκτης δύναμης του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, σχετικά με την ταυτότητα του μέλους τους που σκότωσε τον ηγέτη της Αλ Κάιντα Οσάμα μπιν Λάντεν.
Την Πέμπτη, o 38χρονος πρώην Seal Ρόμπερτ Ο΄Νιλ είπε σε συνέντευξή του στην Washington Post ότι εκείνος σκότωσε τον μπιν Λάντεν. Αυτό, ωστόσο αντιφάσκει με την μαρτυρία του Ματ Μπισονέτ, ενός επίσης πρώην μέλους των Navy Seals, ο οποίος συμμετείχε στην επιχείρηση εξόντωσης του μπιν Λάντεν και το 2012 έγραψε ένα σχετικό βιβλίο.
Ο ηγέτης της Αλ Κάιντα σκοτώθηκε το 2011 σε επιδρομή που πραγματοποίησαν οι Νavy Seals στο κρησφύγετό του στο Αμποταμπάντ του Πακιστάν.
Η επίλεκτη αυτή δύναμη τηρεί τον κώδικα της σιωπής που απαγορεύει στα μέλη της να διεκδικούν δημοσίως τα εύσημα για τις πράξεις τους.
Ο Ο΄Νιλ, ο οποίος αποστρατεύτηκε το 2012, είχε στο παρελθόν αφηγηθεί την δική του πλευρά της ιστορίας στο περιοδικό Esquire κι επρόκειτο να αποκαλύψει την ταυτότητά του σε τηλεοπτική του συνέντευξη αργότερα μέσα στον μήνα, κάτι που προκάλεσε την οργή πρώην συναδέλφων του.
Ωστόσο, μία ιστοσελίδα που διαχειρίζονται πρώην μέλη του Σώματος δημοσίευσε προκαταβολικά το όνομά του, προφανώς σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πρόθεσή του να διεκδικήσει τα εύσημα για την πράξη του.
Ο ίδιος ο Ο΄Νιλ ισχυρίζεται ότι μαζί με έναν συνάδελφό του -η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη- ανέβηκαν με τις σκάλες στον τρίτο όροφο του κτιρίου όπου κρυβόταν ο μπιν Λάντεν και τον είδαν να ξεπροβάλλει το κεφάλι του από την πόρτα ενός εκ των δωματίων.
Ο κομάντο που δεν κατονομάζεται, με το δάκτυλο στη σκανδάλη και ως επικεφαλής της ομάδας, πυροβόλησε τον μπιν Λάντεν, αλλά σύμφωνα με τον Ο΄Νιλ, αστόχησε.
Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Ο΄Νιλ εισήλθε στο δωμάτιο και κατά τα λεγόμενά του σκότωσε τον ηγέτη της αλ Κάιντα πυροβολώντας τον στο κεφάλι.
Αμφισβητεί ο Μπινοσέτ
Ωστόσο, στο βιβλίο του με τον τίτλο No Easy Day, ο Μπισονέτ ισχυρίζεται ότι τον μπιν Λάντεν σκότωσε ο προηγούμενος Seal.
Την Πέμπτη, ο Μπισονέτ δεν αμφισβήτησε ευθέως τον ισχυρισμό του Ο΄Νιλ σε συνέντευξή του στο NBC News.
"Δύο διαφορετικοί άνθρωποι αφηγούνται δύο διαφορετικές ιστορίες για δύο διαφορετικούς λόγους", είπε στο κανάλι.
"Ό,τι λέει, το λέει. Δεν θέλω να το σχολιάσω", πρόσθεσε ο ίδιος.
Ο Μπισονέτ είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί στην εκπομπή του CBS 60 Minutes ενόψει της κυκλοφορίας του δεύτερου βιβλίου του με τίτλο No Hero, το οποίο αναφέρεται στη θητεία του στο Σώμα.
Στο μεταξύ όμως, όπως επισημαίνει σήμερα το BBC, βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας για το ενδεχόμενο να έχει αποκαλύψει διαβαθμισμένες πληροφορίες στο πρώτο του βιβλίο που αφορά την επιχείρηση εξόντωσης του μπιν Λάντεν.
Η επίσημη εκδοχή αναμένεται να δημοσιοποιηθεί από την αμερικανική κυβέρνηση έπειτα από πολλά χρόνια.
Αξιωματούχοι του Πενταγώνου δεν διαψεύδουν, αλλά ούτε επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του Ο΄Νιλ, αλλά ανώτερα στελέχη των επίλεκτων δυνάμεων έστειλαν την περασμένη εβδομάδα επιστολή σε όλα τα μέλη των Navy Seals καλώντας τα να τηρήσουν τον κώδικα σιωπής σχετικά με τις πληροφορίες που αφορούν τις επιχειρήσεις τους, περιλαμβανομένου τού να μην διεκδικούν "δημοσίως τα εύσημα".
Όπως επισημαίνει πάντως το ΒBC, το σκοτάδι και η στενότητα του χώρου μέσα στο κτίριο όπου κρυβόταν ο μπιν Λάντεν κάνουν ορισμένα μέλη των Navy Seals να αμφισβητούν κατά πόσο ήταν δυνατόν να προσδιοριστεί από ποιόν προήλθε η μοιραία σφαίρα που σκότωσε τον ηγέτη της Αλ Κάιντα.



 

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Μηνύματα
1.418
Like
2
Πόντοι
16
το ποιο πιθανο ειναι οτι ο μπιν λαντεν ειναι ζωντανος αποψη μου βεβαια
με τις διασυνδεσεις που εχει απιθανο να τον φαγανε
 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Μηνύματα
44.795
Κριτικές
23
Like
89
Πόντοι
2.357
Τωρα ειναι λιπασμα ...Σιγα μην αφηναν οι Αμερικανοι
 

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Μηνύματα
2.882
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
το ποιο πιθανο ειναι οτι ο μπιν λαντεν ειναι ζωντανος αποψη μου βεβαια
με τις διασυνδεσεις που εχει απιθανο να τον φαγανε

Καλα αν θελουν να φανε 1000 ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ  τους κανουν λιπασμα
 

achtung

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Μηνύματα
692
Like
3.281
Πόντοι
446
Όχι, εγώ σκότωσα τον Μπιν Λάντεν. Καυγάς για το ποιος πάτησε τη σκανδάλη

navy1.jpg


Αποκαλύψεις, διαψεύσεις, βιβλία και ψέματα για τον εκτελεστή του Μπιν Λάντεν. Διαξιφισμοί στους κόλπους στους Navy Seals

Κόντρα έχει ξεσπάσει στις τάξεις των Navy Seals, δηλαδή της επίλεκτης δύναμης του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, σχετικά με την ταυτότητα του μέλους τους που σκότωσε τον ηγέτη της Αλ Κάιντα Οσάμα μπιν Λάντεν.
Την Πέμπτη, o 38χρονος πρώην Seal Ρόμπερτ Ο΄Νιλ είπε σε συνέντευξή του στην Washington Post ότι εκείνος σκότωσε τον μπιν Λάντεν. Αυτό, ωστόσο αντιφάσκει με την μαρτυρία του Ματ Μπισονέτ, ενός επίσης πρώην μέλους των Navy Seals, ο οποίος συμμετείχε στην επιχείρηση εξόντωσης του μπιν Λάντεν και το 2012 έγραψε ένα σχετικό βιβλίο.
Ο ηγέτης της Αλ Κάιντα σκοτώθηκε το 2011 σε επιδρομή που πραγματοποίησαν οι Νavy Seals στο κρησφύγετό του στο Αμποταμπάντ του Πακιστάν.
Η επίλεκτη αυτή δύναμη τηρεί τον κώδικα της σιωπής που απαγορεύει στα μέλη της να διεκδικούν δημοσίως τα εύσημα για τις πράξεις τους.
Ο Ο΄Νιλ, ο οποίος αποστρατεύτηκε το 2012, είχε στο παρελθόν αφηγηθεί την δική του πλευρά της ιστορίας στο περιοδικό Esquire κι επρόκειτο να αποκαλύψει την ταυτότητά του σε τηλεοπτική του συνέντευξη αργότερα μέσα στον μήνα, κάτι που προκάλεσε την οργή πρώην συναδέλφων του.
Ωστόσο, μία ιστοσελίδα που διαχειρίζονται πρώην μέλη του Σώματος δημοσίευσε προκαταβολικά το όνομά του, προφανώς σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πρόθεσή του να διεκδικήσει τα εύσημα για την πράξη του.
Ο ίδιος ο Ο΄Νιλ ισχυρίζεται ότι μαζί με έναν συνάδελφό του -η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη- ανέβηκαν με τις σκάλες στον τρίτο όροφο του κτιρίου όπου κρυβόταν ο μπιν Λάντεν και τον είδαν να ξεπροβάλλει το κεφάλι του από την πόρτα ενός εκ των δωματίων.
Ο κομάντο που δεν κατονομάζεται, με το δάκτυλο στη σκανδάλη και ως επικεφαλής της ομάδας, πυροβόλησε τον μπιν Λάντεν, αλλά σύμφωνα με τον Ο΄Νιλ, αστόχησε.
Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Ο΄Νιλ εισήλθε στο δωμάτιο και κατά τα λεγόμενά του σκότωσε τον ηγέτη της αλ Κάιντα πυροβολώντας τον στο κεφάλι.
Αμφισβητεί ο Μπινοσέτ
Ωστόσο, στο βιβλίο του με τον τίτλο No Easy Day, ο Μπισονέτ ισχυρίζεται ότι τον μπιν Λάντεν σκότωσε ο προηγούμενος Seal.
Την Πέμπτη, ο Μπισονέτ δεν αμφισβήτησε ευθέως τον ισχυρισμό του Ο΄Νιλ σε συνέντευξή του στο NBC News.
"Δύο διαφορετικοί άνθρωποι αφηγούνται δύο διαφορετικές ιστορίες για δύο διαφορετικούς λόγους", είπε στο κανάλι.
"Ό,τι λέει, το λέει. Δεν θέλω να το σχολιάσω", πρόσθεσε ο ίδιος.
Ο Μπισονέτ είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί στην εκπομπή του CBS 60 Minutes ενόψει της κυκλοφορίας του δεύτερου βιβλίου του με τίτλο No Hero, το οποίο αναφέρεται στη θητεία του στο Σώμα.
Στο μεταξύ όμως, όπως επισημαίνει σήμερα το BBC, βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας για το ενδεχόμενο να έχει αποκαλύψει διαβαθμισμένες πληροφορίες στο πρώτο του βιβλίο που αφορά την επιχείρηση εξόντωσης του μπιν Λάντεν.
Η επίσημη εκδοχή αναμένεται να δημοσιοποιηθεί από την αμερικανική κυβέρνηση έπειτα από πολλά χρόνια.
Αξιωματούχοι του Πενταγώνου δεν διαψεύδουν, αλλά ούτε επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του Ο΄Νιλ, αλλά ανώτερα στελέχη των επίλεκτων δυνάμεων έστειλαν την περασμένη εβδομάδα επιστολή σε όλα τα μέλη των Navy Seals καλώντας τα να τηρήσουν τον κώδικα σιωπής σχετικά με τις πληροφορίες που αφορούν τις επιχειρήσεις τους, περιλαμβανομένου τού να μην διεκδικούν "δημοσίως τα εύσημα".
Όπως επισημαίνει πάντως το ΒBC, το σκοτάδι και η στενότητα του χώρου μέσα στο κτίριο όπου κρυβόταν ο μπιν Λάντεν κάνουν ορισμένα μέλη των Navy Seals να αμφισβητούν κατά πόσο ήταν δυνατόν να προσδιοριστεί από ποιόν προήλθε η μοιραία σφαίρα που σκότωσε τον ηγέτη της Αλ Κάιντα.




Τον φάγανε τον Μπινέ ?
 

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.288
Κριτικές
8
Like
2.102
Πόντοι
266
Οχι μονο τον εφαγαν τον ηπιαν κιολας  :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom