Νέα

Φιλοχουντικα εμβατήρια σε Σχολή Ευελπίδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 797
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν ξερω ρε μικρε, εχω 2-3 ατομα με ελιες και παιρνω απο εκει. Κατα περιεργο(?) τροπο ολοι οι γνωστοι καπως ετσι αγοραζουν το λαδι της χρονιας.
Είπα,με το λάδι δεν ξέρω τι στον πούτσο παίζει....πάντως αποκλείεται να μην μπορεί να οργανωθεί η παραγωγή ώστε να είναι η χώρα αυτάρκης κ να μην χρειάζεται να εισάγουμε.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
για να ερθει ο καλαματιανος και να πουλησει το λαδι στην γειτονισσα μου με 3 ευρω το κιλο το λαδι σαν αρχικη τιμη για τα 60 κιλα που ειναι παραγγελια θα βαλει επιπλεον στην τελικη τιμη το κοστος τις βενζινης και των διοδιων απο καλαματα σε αθηνα...αρα αντι για 180 ευρω θα πληρωσει 300 ευρω συνολικα....διοτι η βενζινη και τα διοδια ανεβαινουν
να τα στειλει με το κτελ ας πουμε δεν παιζει.....πρεπει να ερθει με την κουρσα για 4 τενεκεδες.... :jerking: :jerking: :jerking:

zbutsen

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ,
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ....

ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΔΙ ΦΤΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ. ΑΦΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Είπα,με το λάδι δεν ξέρω τι στον πούτσο παίζει....πάντως αποκλείεται να μην μπορεί να οργανωθεί η παραγωγή ώστε να είναι η χώρα αυτάρκης κ να μην χρειάζεται να εισάγουμε.

Μετα το ειδα... :rolleyes:

Η μονη χωρα αναμεσα στις 3 ευρωπαικες που παραγουν ελαιολαδο και καταναλωνει ποσοτητα μεγαλυτερη απο την παραγωγη ειναι η Ιταλια. Πολλες φορες τα λαδια που εξαγει ειναι μιξεις απο ελληνικα-ισπανικα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
για να ερθει ο καλαματιανος και να πουλησει το λαδι στην γειτονισσα μου με 3 ευρω το κιλο το λαδι σαν αρχικη τιμη για τα 60 κιλα που ειναι παραγγελια θα βαλει επιπλεον στην τελικη τιμη το κοστος τις βενζινης και των διοδιων απο καλαματα σε αθηνα...αρα αντι για 180 ευρω θα πληρωσει 300 ευρω συνολικα....διοτι η βενζινη και τα διοδια ανεβαινουν
Καμια σχεση.
Το λαδι τοσα χρονια το δινουν απο χερι σε χερι, δηλαδη λεω στο φιλο μου τον κωστα που ειναι απο καλαματα και πηγε για χριστουγεννα διακοπες αμα μπορει να μου φερει 2,3 κιλα απο το λαδι του μπαρμπα του, και ετσι γινεται η συναλαγη.
Αυτος ειναι ο κλασικος τροπος που φανταζομαι ισχυει και σε αλλα σπιτια.

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

Συνημμένα

• 6.GIF
    6.GIF
    272,4 KB · Εμφανίσεις: 24
OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Καμια σχεση.
Το λαδι τοσα χρονια το δινουν απο χερι σε χερι, δηλαδη λεω στο φιλο μου τον κωστα που ειναι απο καλαματα και πηγε για χριστουγεννα διακοπες αμα μπορει να μου φερει 2,3 κιλα απο το λαδι του μπαρμπα του, και ετσι γινεται η συναλαγη.
Αυτος ειναι ο κλασικος τροπος που φανταζομαι ισχυει και σε αλλα σπιτια.

2-3 κιλα δεν φτανει για ολο το χειμεωνα...η κουβεντα ξεκινησε οτι οι νοικυρες ψωνιζουν λαδι για ολο το χειμωνα...και ποσα δικιλα θα φερει ο φιλος...ποσες φορες θα παει on-demand στην επαρχια...

και προσεχε η κουβεντα γυριζει γυρω απο το ελαιολαδο αλλα η χωρα καταναλωνει και σπορελαιο και ηλιελαιο που δεν παραγουμε

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
μη το συνεχιζεις, εισαι ασχετος!

η κουβεντα ξεκινησε με την υποθεση οτι μιλαμε για το λαδι ολου του χρονου μιας νοικοκυρα και απο το λαδι ειναι 60 κιλα....και μου λες εχει γιατι δεν στελνουμε το λαδι απο το κτελ για να γλυτωσουμε το καπελο τον 120 ευρω...κια ρωταω εγω 60μινιμουμ λαδι θα δεχτει να το μεταφερει;

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ - ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΤΟΥ ΡΑΟΥΛ ΚΑΣΤΡΟ Ή ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ Ή ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ (DTVRip)

μολις ανεβηκε το παραπανω τορεντ σε τραkερ ..."tsibimeno"

για να δουμε τι λεει ο φιντελ.... :2funny:  :s&m_3:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
2-3 κιλα δεν φτανει για ολο το χειμεωνα...η κουβεντα ξεκινησε οτι οι νοικυρες ψωνιζουν λαδι για ολο το χειμωνα...και ποσα δικιλα θα φερει ο φιλος...ποσες φορες θα παει on-demand στην επαρχια...

και προσεχε η κουβεντα γυριζει γυρω απο το ελαιολαδο αλλα η χωρα καταναλωνει και σπορελαιο και ηλιελαιο που δεν παραγουμε
Ενας τενεκες λαδι ειναι 2,3 κιλα?  :idiot:
Με δυο τενεκες εισαι μια χαρα για ολον τον χρονο.

Σβησε το δευτερο τιμημενος αηδια ειναι.  :birdman:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
η κουβεντα ξεκινησε με την υποθεση οτι μιλαμε για το λαδι ολου του χρονου μιας νοικοκυρα και απο το λαδι ειναι 60 κιλα....και μου λες εχει γιατι δεν στελνουμε το λαδι απο το κτελ για να γλυτωσουμε το καπελο τον 120 ευρω...κια ρωταω εγω 60μινιμουμ λαδι θα δεχτει να το μεταφερει;
εαν προκειται για συγγενη ή γνωστό (οπως γινεται συνηθως), στελνει το λαδι ειτε με το κτελ, ή με καμια μεταφορική ή με καναν αλλο συγγενη που ταξιδευει απο κει....και παλι συνηθως, ενα νοικοκυριο παιρνει 1 αντε 2 τενεκεδες καθε φορα.

Αν μιλας για εμπορια λαδιου, ενα φορτηγο που θα ανεβει απο την καλαματα στην αθηνα δε θα μεταφερει 4 τενεκεδες αλλα μερικους τονους! Ακομη και 300 ευρω να ειναι το μεταφορικο κοστος, αναλογικα μεταφαζεται σε μερικα σεντ ανα κιλο.

συνεχιζεις να επιμενεις ενω εισαι ασχετος με την πραγματικοτητα....

για πες τωρα, τη νεα δανειακη συμβαση θα την ψηφισετε? σημερα διερευσε και το περιεχομενο της.....

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

ο μεμος ειναι ενας παραπλανημενος αδελφος που εχει πεσει θυμα της προπαγανδας του τρελαντωνη πριν αυτος αλλαξει γραμμη...εμεινε παλαιοημερολογητης οπως ο καμενος

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ο μεμος ειναι ενας παραπλανημενος αδελφος που εχει πεσει θυμα της προπαγανδας του τρελαντωνη πριν αυτος αλλαξει γραμμη...εμεινε παλαιοημερολογητης οπως ο καμενος
με προδοτες και δοσιλογους ειμαι εχθρος! δε σου ταπανε καλα....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ - ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΤΟΥ ΡΑΟΥΛ ΚΑΣΤΡΟ Ή ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ Ή ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ (DTVRip)

μολις ανεβηκε το παραπανω τορεντ σε τραkερ ..."tsibimeno"

για να δουμε τι λεει ο φιντελ.... :2funny:  :s&m_3:
Θα τον πεθάνει ο μικρός αδερφός του στα σίγουρα(ντάξει καιρός του είναι),άρχισε τις μαλακίες του ΓΑΠ.

Μόλις τελειώσει ο σοσιαλισμός Κούβα το ΚΚΕ θα πιάσει αυτόν της Β.Κορέας...μόλις τελειώσει κ εκεί θα δούμε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom