Νέα

270.000.000 ευρώ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα politis2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τραμουντάνε,

Διαβάζω το εξής:

"Μαρξισμός-Φασισμός-Αυνανισμός είναι έννοιες ταυτόσημες. Ο Αυνανισμός τουλάχιστον σε αφήνει ευχαριστημένο".

Είναι προφανές ότι εντάσσεσαι στην τρίτη ιδεολογία. Και (λογικά) είσαι ευχαριστημένος με αυτά που συμβαίνουν. Το δηλώνεις ευθαρσώς άλλωστε.
Με πιο απλά λόγια:
Μου είναι αδύνατο να αντιμετωπίσω τόση μαλακία. Παραιτούμαι.

Βρε ανεκδιήγητε, είναι δυνατόν να υποστηρίζεις ότι ο Ν. 4146 του 2013 και η εν αυτώ τροπολογία για απαλλαγή των κομματόσκυλων που υπέγραφαν για τα δάνεια είναι "πολύ σωστή τροπολογία" ????

:headbang:  :headbang:  :headbang:  Έλεος δηλαδή!

Συμβαίνει ένα εκ των δύο, όπως προείπα κάπου νωρίτερα:
Είτε είσαι πράγματι τόσο μαλάκας όσο δηλώνεις στη διαδικτυακή υπογραφή σου,
είτε είσαι κομματόσκυλο (και μάλιστα μπλεγμένο στη συγκεκριμένη ιστορία των δανείων της Αγροτικής), οπότε το κάνεις γιατί έχεις συμφέρον να περνάει αυτή η άποψη, και να μην ανασκαλεύεται το θέμα.
Τρίτη εκδοχή δεν βρίσκω, αν υπάρχει, πες την.

είσαι απλά μαλάκας και αγράμματος στερούμενος κοινής λογικής…

και αυτό είτε γιατί δεν γνωρίζεις ανάγνωση είτε γιατί δεν μπορείς να συλλάβεις απλά νοήματα…

έγραψα

"γιατί όπως είναι διατυπωμένο το άρθρο της απαλλαγής αφορά δάνεια προς τον ευρύτερο δημόσιο τομέα…

χώρια που οι προυποθέσεις για την ισχύ της απαλλαγής είναι αυτές που ισχύουν για όλα τα δάνεια δηλαδή

(1) να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη των οργάνων πιστοδότησης της τράπεζας όπως αυτά προβλέπονται από το καταστατικό της και τον κανονισμό λειτουργίας της που εγκρίθηκε φυσικά από την γενική συνέλευση των μετόχων της
(2) οι δανειακές συμβάσεις να είναι στα πλαίσια των οδηγιών της ΤτΕ

πολύ σωστή τροπολογία με μια μόνο διαφορά…. θα έπρεπε να αφορά τα δάνεια προς τον ιδιωτικό τομέα και όχι προς τον δημόσιο

το τι κατάλαβες εσύ δεν με αφορά … δεν κάνω συζητήσεις με προκατειλημένους ηλιθίους όπως εσύ γιατί δεν θέλω να πέσω στο επίπεδο σου

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Τραμουντάνε,

Διαβάζω το εξής:

"Μαρξισμός-Φασισμός-Αυνανισμός είναι έννοιες ταυτόσημες. Ο Αυνανισμός τουλάχιστον σε αφήνει ευχαριστημένο".

Είναι προφανές ότι εντάσσεσαι στην τρίτη ιδεολογία. Και (λογικά) είσαι ευχαριστημένος με αυτά που συμβαίνουν. Το δηλώνεις ευθαρσώς άλλωστε.
Με πιο απλά λόγια:
Μου είναι αδύνατο να αντιμετωπίσω τόση μαλακία. Παραιτούμαι.

Βρε ανεκδιήγητε, είναι δυνατόν να υποστηρίζεις ότι ο Ν. 4146 του 2013 και η εν αυτώ τροπολογία για απαλλαγή των κομματόσκυλων που υπέγραφαν για τα δάνεια είναι "πολύ σωστή τροπολογία" ????

:headbang:  :headbang:  :headbang:  Έλεος δηλαδή!

Συμβαίνει ένα εκ των δύο, όπως προείπα κάπου νωρίτερα:
Είτε είσαι πράγματι τόσο μαλάκας όσο δηλώνεις στη διαδικτυακή υπογραφή σου,
είτε είσαι κομματόσκυλο (και μάλιστα μπλεγμένο στη συγκεκριμένη ιστορία των δανείων της Αγροτικής), οπότε το κάνεις γιατί έχεις συμφέρον να περνάει αυτή η άποψη, και να μην ανασκαλεύεται το θέμα.
Τρίτη εκδοχή δεν βρίσκω, αν υπάρχει, πες την.

Υπάρχει και η εκδοχή στην οποία ο τραβομούνης δεν έχει θέμα αν μύρια μυρίων έχουν φαγωθεί από λίγα άτομα γιατί αυτοί είναι "μάγκες" και "της πιάτσας". Οι εκατομμυριούχοι είναι οι ιεραπόστολοί του μιας και το χρήμα είναι ο θεός του. Όποτε μια συζήτηση  θίγει τους "γάτους", θα σου βρει χίλιες δυο νομιμοφανείς μαλακίες για να τους υπερασπιστεί. Ειδικά αν αυτοί οι γάτοι ταυτίζονται αρκετά με τη δική του ιδεολογία (?) και αντίληψη των πραγμάτων, σίγουρα τους την έχουν στήσει, δε μπορεί κάποιος που στηρίζει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ή συμπαθεί να είναι σκάρτος.

Από την άλλη πόπολο είναι φτωχό, άρα κατώτερο. Άρα καλά κάνουν και το γαμάνε, ας δουλεύει 20 ώρες την ημέρα για να έχει τα βασικά για την επιβίωση και αν είναι μάγκες ας κάνουν τις ίδιες αρχιδιές με τους άλλους για να ανέβουν πιο ψηλά στην οικονομική πυραμίδα (πάντα νόμιμα και ηθικά όμως έτσι?). Κατά τα άλλα γιατί να μην είναι ευχαριστημένος με τη μπουρδελοποίηση των πάντων? Έχει δηλώσει επανειλημμένα πως γουστάρει τρελά να εξαθλιωθεί η χώρα για να αγοράσει κοψοχρονιά διάφορα ακίνητα και άλλα "φιλέτα" για να κάνει το κομμάτι του. Βέβαια δε θα του είναι ιδιαίτερα χρήσιμα αν τις μαλακίες που λέει εδώ τις δηλώνει ευθαρσώς και στη πραγματική ζωή, μιας και κάποια στιγμή,  στη καλύτερη των περιπτώσεων θα καταλήξει να τρέφεται με καλαμάκι...

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
Ηδη ο υποψήφιος για την αρχηγία Αδωνις Γεωργιάδης ζήτησε διαγραφή του χρέους του κόμματος του.
Απλά και όμορφα.
Αν ο κόσμος εξεγερθεί το Γουδί θα είναι απλώς ένα μικρό ποσοστό εκτελέσεων

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Υπάρχει και η εκδοχή στην οποία ο τραβομούνης δεν έχει θέμα αν μύρια μυρίων έχουν φαγωθεί από λίγα άτομα γιατί αυτοί είναι "μάγκες" και "της πιάτσας". Οι εκατομμυριούχοι είναι οι ιεραπόστολοί του μιας και το χρήμα είναι ο θεός του. Όποτε μια συζήτηση  θίγει τους "γάτους", θα σου βρει χίλιες δυο νομιμοφανείς μαλακίες για να τους υπερασπιστεί. Ειδικά αν αυτοί οι γάτοι ταυτίζονται αρκετά με τη δική του ιδεολογία (?) και αντίληψη των πραγμάτων, σίγουρα τους την έχουν στήσει, δε μπορεί κάποιος που στηρίζει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ή συμπαθεί να είναι σκάρτος.

Από την άλλη πόπολο είναι φτωχό, άρα κατώτερο. Άρα καλά κάνουν και το γαμάνε, ας δουλεύει 20 ώρες την ημέρα για να έχει τα βασικά για την επιβίωση και αν είναι μάγκες ας κάνουν τις ίδιες αρχιδιές με τους άλλους για να ανέβουν πιο ψηλά στην οικονομική πυραμίδα (πάντα νόμιμα και ηθικά όμως έτσι?). Κατά τα άλλα γιατί να μην είναι ευχαριστημένος με τη μπουρδελοποίηση των πάντων? Έχει δηλώσει επανειλημμένα πως γουστάρει τρελά να εξαθλιωθεί η χώρα για να αγοράσει κοψοχρονιά διάφορα ακίνητα και άλλα "φιλέτα" για να κάνει το κομμάτι του. Βέβαια δε θα του είναι ιδιαίτερα χρήσιμα αν τις μαλακίες που λέει εδώ τις δηλώνει ευθαρσώς και στη πραγματική ζωή, μιας και κάποια στιγμή,  στη καλύτερη των περιπτώσεων θα καταλήξει να τρέφεται με καλαμάκι...

Ξεκινώντας από το τελευταίο απαντώ "σιγά μην σκίσεις κανένα καλτσον " κουραδομαγκα

Για τα υπόλοιπα δεν ασχολούμαι καν μίας  και πολλάκις έχω δηλώσει ότι ιδεολογία είναι το συμφέρον (σύμφωνα με την μαρξιστική θεώρηση των πραγματων)

Και που είσαι. . Μην βλέπεις πολλές σειρές στην τηλεόραση

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Ξεκινώντας από το τελευταίο απαντώ "σιγά μην σκίσεις κανένα καλτσον " κουραδομαγκα

Για τα υπόλοιπα δεν ασχολούμαι καν μίας  και πολλάκις έχω δηλώσει ότι ιδεολογία είναι το συμφέρον (σύμφωνα με την μαρξιστική θεώρηση των πραγματων)

Και που είσαι. . Μην βλέπεις πολλές σειρές στην τηλεόραση

Δε θα με χαρακτήριζα "μάγκα". Αν έλεγες τις μαλακίες που λες εδώ μέσα μπροστά μου, μόνο περιφρόνηση και απαξίωση θα σε κερνούσα αφού σου έλεγα βέβαια μέσα στα μούτρα ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ. Κατά τα άλλα τύποι σαν εσένα είναι πολύ πατριώτες, ευχόμενοι να βουλιάξει στα σκατά η χώρα όπου γεννήθηκαν για να καβατζώσουν κανά οικοπεδάκι κοψοχρονιά. Το θέμα είναι ότι στο κόσμο των αφεντικών, όπου το 1% κατέχει το 99% του πλούτου, ο μαλάκας είσαι εσύ και η μαλακία σου στρέφεται εναντίον λάθος ατόμων όσα μύρια και να καμαρώνεις πως έχεις. Η τακτική του διαίρει και βασίλευε σε τύπους σαν εσένα βρίσκει εύφορο έδαφος μονομιάς. Κατά τα άλλα, ΔΕ ΒΛΕΠΩ τηλεόραση.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δε θα με χαρακτήριζα "μάγκα". Αν έλεγες τις μαλακίες που λες εδώ μέσα μπροστά μου, μόνο περιφρόνηση και απαξίωση θα σε κερνούσα αφού σου έλεγα βέβαια μέσα στα μούτρα ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ. Κατά τα άλλα τύποι σαν εσένα είναι πολύ πατριώτες, ευχόμενοι να βουλιάξει στα σκατά η χώρα όπου γεννήθηκαν για να καβατζώσουν κανά οικοπεδάκι κοψοχρονιά. Το θέμα είναι ότι στο κόσμο των αφεντικών, όπου το 1% κατέχει το 99% του πλούτου, ο μαλάκας είσαι εσύ και η μαλακία σου στρέφεται εναντίον λάθος ατόμων όσα μύρια και να καμαρώνεις πως έχεις. Η τακτική του διαίρει και βασίλευε σε τύπους σαν εσένα βρίσκει εύφορο έδαφος μονομιάς. Κατά τα άλλα, ΔΕ ΒΛΕΠΩ τηλεόραση.

η χώρα βουλιάζει στα σκατά επειδή έχει μερικά μύρια σκατά κατοίκους σαν και σένα...

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
η χώρα βουλιάζει στα σκατά επειδή έχει μερικά μύρια σκατά κατοίκους σαν και σένα...

Όρσε σκατόψυχε. Ενώ αν είχαμε μερικά εκατομμύρια διάνοιες σαν εσένα που επιθυμούν να γαμηθούν όλα για να κάνουν μερικές καλές επενδύσεις με γνώμονα το ατομικό τους συμφέρον και ΜΟΝΟ θα πηγαίναμε μπροστά ως κοινωνία ΣΥΝΟΛΙΚΑ. Μπράβο ρε, είσαι υπόδειγμα πολίτη (και η εξαίρεση, γιατί είμαστε μερικά εκατομμύρια οι μαλάκες, ενώ άνθρωποι (?) σαν εσένα σπανίζουν). 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Όρσε σκατόψυχε. Ενώ αν είχαμε μερικά εκατομμύρια διάνοιες σαν εσένα που επιθυμούν να γαμηθούν όλα για να κάνουν μερικές καλές επενδύσεις με γνώμονα το ατομικό τους συμφέρον και ΜΟΝΟ θα πηγαίναμε μπροστά ως κοινωνία ΣΥΝΟΛΙΚΑ. Μπράβο ρε, είσαι υπόδειγμα πολίτη (και η εξαίρεση, γιατί είμαστε μερικά εκατομμύρια οι μαλάκες, ενώ άνθρωποι (?) σαν εσένα σπανίζουν). 

αει σύρε και γαμίσου ρε σαμιαμίδι...

και ναι αφού θέλετε να τα κάνετε σκατά θα επωφεληθώ από την βλακεία σας...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ρε παιδιά, δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει εκπρόσωπος, σε ένα πράμα που κάνει οικονομικές δοσοληψίες.
Πες ότι πάει το πασοκ να νοικιάσει γραφεία. Με ποιον θα υπογράψει το μισθωτήριο ο άνθρωπος που δίνει το γραφείο, με τη φώφη?
Μπορεί το καταστατικό του να λέει ότι υπογράφει η φώφη, και επίσης να λέει ότι η φώφη μπορεί να εξουσιοδοτήσει κάποιον άλλο (κι αυτή στέλνει το λοβέρδο π.χ.) να υπογράφει συμβάσεις.

Αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μην υπάρχει κάποιος που νομικά η υπογραφή του δεσμεύει το νομικό πρόσωπο "κόμμα".

Ε, αυτός που το δεσμεύει, αυτός θα έχει υπογράψει και τις δανειακές συμβάσεις.
Είναι δυνατόν οι τράπεζες να έδωσαν τα λεφτά έτσι, στον αέρα? Στον κανένα? Με την υπογραφή του κυρ Θανάση του καφετζή?

Τύπε μου θα το πω και τριτη φορα.
Εχω ξανακάνει αυτη τη συζητηση, και εχω ξαναπει οτι τα κομματα δεν υποκεινται σε συγκεκριμενο νομικο καθεστως νομικης προσωπικοτητας.
Μια ομορρυθμη εταιρια, ας πουμε, εκπροσωπειται απο ομορρυθμο εταιριο.
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΙΔΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ.
Γιατι δεν με πιστευεις?
Το οτι καποιος προφανως υπεγραψε τη συμβαση για λογαριασμο του κομματος, δεν σημαινει οτι ευθυνεται ο ιδιος για τα χρεη. Αδιανοητο ε? Κι ομως.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
πολύ βρίζετε  :coffee:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.005
Πόντοι
2.606
Εχω ξανακάνει αυτη τη συζητηση, και εχω ξαναπει οτι τα κομματα δεν υποκεινται σε συγκεκριμενο νομικο καθεστως νομικης προσωπικοτητας.
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΙΔΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ.
Γιατι δεν με πιστευεις?
Το οτι καποιος προφανως υπεγραψε τη συμβαση για λογαριασμο του κομματος, δεν σημαινει οτι ευθυνεται ο ιδιος για τα χρεη. Αδιανοητο ε? Κι ομως.
η ομόρρυθμη εταιρία εκπροσωπείται απο ομμορυθμους εταιρους η εταίρορρυθμη εκπροσωπείται απο ομόρρυθμο εταίρο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Γιατι δεν με πιστευεις?

ξέρεις βέβαια ποιός πολιτικός χώρος αντιδρά στο να αποκτήσουν τα κόμματα νομική προσωπικότητα  :grin:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Γιατι δεν με πιστευεις?
Έχεις κολλήσει.
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ότι αυτός που υπέγραψε, αυτός και τα χρωστάει.
Γιατί (όπως και στην Α.Ε., και στην Κοινοπραξία, και στην Ο.Ε.) ο δεσμέυων το πρόσωπο μπορεί να εξουσιοδοτήσει τον κυρ Θανάση τον καφετζή να πάει να υπογράψει. Δε σημαίνει ότι τα χρωστάει ο Θανάσης, ούτε ότι αν ο Θανάσης υπέγραψε για την ΝΔ το συμβόλαιο μίσθωσης της Συγγρού, ο φεσωμένος ιδιοκτήτης (ισχύει) θα κυνηγάει το Θανάση.

ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ, ακόμα κι αν είναι "φλου" το ποιος δεσμεύει ένα κόμμα, υπάρχουν:
1) Η εξουσιοδότηση (ή το πληρεξούσιο) προς το Θανάση. Κι αυτή, ΕΧΕΙ υπογραφές (του δεσμεύοντος το πρόσωπο).
2) Η μαρτυρία (τώρα πια) του Θανάση: "Έλα δω αγόρι μου! Ποιος σε έστειλε εκεί να υπογράψεις το δάνειο? Δεν πήγες από μόνος σου βέβαια?"

Θέληση να υπάρχει alex, και η άκρη θα βγει.
Αλλά:
1) Δεν υπάρχει.
2) Σκεπάστηκαν όλα με το νόμο του 2013.

Δε χάνουμε τίποτα (εμείς, οι απ' έξω) όμως, να ΜΗΝ την ξεχνάμε την υπόθεση, και να τους την κολλάμε στη μούρη κάθε φορά που γίνεται κουβέντα.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
αει σύρε και γαμίσου ρε σαμιαμίδι...

και ναι αφού θέλετε να τα κάνετε σκατά θα επωφεληθώ από την βλακεία σας...

Έχασες τη ψυχραιμία σου χοντρόπουστα? Χαίρομαι που ξεβρακώνεσαι δημοσίως και φαίνεται η αρχιδιά και η πουστιά που ξεχειλίζει το είναι σου. Έλα με το κώλο να επωφεληθείς γιατί σε περίπτωση που δε το ξέρεις στη καλύτερη των περιπτώσεων είσαι μια πλούσια μαρίδα. Το πολύ πολύ να βρίσκεσαι εδώ μέσα στο μπου σε αυτό το υποθετικό τραγικό σενάριο (που για σένα ξαναλέω είναι ΚΑΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ στη σάπια αντίληψη σου των πραγμάτων) και να υπερασπίζεσαι τους ατσίδες που μας την έφεραν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom