Νέα

Τί μικρός που είναι ο κόσμος;;!! Διαβολικές συμπτώσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Αν την είχες παντρευτεί όμως τυπε τώρα θα είχες διαμέρισμα στα βόρεια προάστια.
Θα είχα παντρευτεί από τα 28 μου και θα είχα καταγαμησει την ζωή μου όμως.....

kingzz19

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2021
Like
92
Πόντοι
0
Πραγματικά η φάση εκείνη την στιγμή θα ήταν πολύ περίεργη πιστεύω ?

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.542
Πόντοι
29.667

panos nikolaou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδες , εγω ειχα συναντηση με γνωστη γιατρο του σιρινακι , που δουλευε στο γκεισα πριν κλεισει , η γνωστη αφροδιτουλα αδαμη συχναζει παραλια κοντα φλοισβο , λεει πως ειναι παντρεμενη πια και με δυο παιδακια μαλιστα , αλα τελευταια την βλεπω να κανει παρεα με κατι ( μουτρα καλα παιδια ) εκει . ..την εχω χασει εντελως ...δεν ξερω αν δουλευει ακομα στο δημοσιο νοσοκομειο που ειναι εδω και δυο χρονια , υποπτευωμαι πολλα ...εχει κανενας καμια πληροφορια πριβε .....

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Ωραιο θρεντ ! Όντως μερικές συμπτώσεις είναι απίστευτες !
Το 2014 είχα γαμησει σε οίκο στο μεταξι μια κορασίδα Ρουμάνα την οποία την γαμουσα συνεχώς γιατί ήταν ωραίο μουνάκι.
Αυτή εντελώς ξαφνικά εξαφανίστηκε από την πιάτσα.
Το 2016 και ενώ είχα πάει επαγγελματικό ταξίδι στη Κοσταντζα την πέτυχα σε είσοδο πορνοξενοδοχειου να κάνει πιάτσα.
Εννοείται με θυμόταν και έπεσε γαμησαρα !

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.892
Πόντοι
2.846
Ωραιο θρεντ ! Όντως μερικές συμπτώσεις είναι απίστευτες !
Το 2014 είχα γαμησει σε οίκο στο μεταξι μια κορασίδα Ρουμάνα την οποία την γαμουσα συνεχώς γιατί ήταν ωραίο μουνάκι.
Αυτή εντελώς ξαφνικά εξαφανίστηκε από την πιάτσα.
Το 2016 και ενώ είχα πάει επαγγελματικό ταξίδι στη Κοσταντζα την πέτυχα σε είσοδο πορνοξενοδοχειου να κάνει πιάτσα.
Εννοείται με θυμόταν και έπεσε γαμησαρα !
Ποια Κωστατζα και παπατζα ρε Μήτσο , αφού απ το Πικερμι και πέρα δεν έχεις βγει , πάλι κεντησες νέο στορυ ?? Τυπε μου είσαι μεγας ταξιδεύτης και μας ταξιδευεις κι εμας με τις ιστοριες σου ??????

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.344
Πόντοι
27.261
περιπτωση πρωτη
πριν αρκετα χρονια, στην πρωτη μου σοβαρη σχεση. χωριζω με το γκομενακι και ειμαι ενα με το πατωμα.
μιλαμε για πολυ στεναχωρια. εκτοτε ποτε ξανα και για καμια αλλη μεχρι στιγμης.
βγαινω μετα απο καιρο για καφε λοιπον, παραγγελνω και σκαει σερβιτορα με την αποδειξη στο χερι.
παντελως αδειο το μαγαζι, ειχα παει πολυ πρωϊ.
ενω εχω κανει μασουρι την αποδειξη μετα απο παρλοκαβλαντα γενικου και αοριστου περιεχομενου, την ανοιγω εντελως τυχαια και βλεπω οτι το ονομα της σερβιτορας ηταν το ιδιο με της πρωην και ονομα ενα ασχετο και μη συνηθισμενο... ΝΕΝΑ :confused::cussing::headbang:
οσες αποδειξεις εχω ανοιξει παλι τυχαια απο τοτε, ποτε καμια με τετοιο ονομα.

περιπτωση δευτερη
μεχρι και προσφατα, καβλαντιζομουνα με ενα γκομενακι με ονομα ΕΥΑ.
επειδη λογω δουλειας ειμαι καθε μερα στους δρομους και απο τοτε που το κοψαμε, βλεπω συνεχεια μπροστα μου πινακιδες με το ονομα της... ΕΥΑ 5826, ΕΥΑ 8598 π.χ.
μιλαμε ομως για καθε μερα... ακομα και σημερα πριν λιγο που ημουν σε παραγγελια.
πριν απο αυτη ποτε δεν ειχα δει :confused:

mkp

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2021
Like
37
Πόντοι
0
όταν ήμουν στο στρατό ήρθε ένα τυπάκι σειρά μας που είχε αργήσει η μετάθεσή του. Συζητώντας με έναν άλλο από τη σειρά μας ο άλλος ανακάλυψε ότι ένας φίλος του γαμάει την κοπέλα του άτυχο που άργησε η μετάθεσή του. Δεν του το είπαμε ποτέ και βγάλαμε 5 μήνες όπου το ήξερε όλος ο λόχος εκτός από τον κερατά.
Εσσο και όπλο?
Θυμάμαι είχε αργήσει η μετάθεση μου...

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.749
Πόντοι
2.816
Πριν κάποια χρόνια παίρνω φοιτητική σιμ για να δω φτηνό ίντερνετ. Το πιν της 0000
Μετά από λίγο καιρό σε ταξίδι στη Σερβία παίρνω ντόπια σιμ για να έχω φτηνό ίντερνετ. Το πιν της 0000
Δύο συνεχόμενες κάρτες που πήρα για τον ίδιο λόγο είχαν τον ίδιο αριθμό κ τι αριθμό μάλιστα..

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.326
Πόντοι
5.595
Πιστεύετε στις συγκυρίες - συμπτώσεις?

Πιστεύετε ότι όταν πιστεύουμε κάτι πολύ & το σκεπτόμαστε ότι το σύμπαν συνωμοτεί?

Σας έχουν συμβεί ανάλογα γεγονότα?

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.525
Πόντοι
456
θα αναφερω αυριο περιστατικο