PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
Θα είχα παντρευτεί από τα 28 μου και θα είχα καταγαμησει την ζωή μου όμως.....Αν την είχες παντρευτεί όμως τυπε τώρα θα είχες διαμέρισμα στα βόρεια προάστια.
Θα είχα παντρευτεί από τα 28 μου και θα είχα καταγαμησει την ζωή μου όμως.....Αν την είχες παντρευτεί όμως τυπε τώρα θα είχες διαμέρισμα στα βόρεια προάστια.
Χαχαχαχαχα σκέψου όμως τι μπορούσε να είχε συμβεί άμα ήταν η ιδιοκτήτρια εκεί ?Θα είχα παντρευτεί από τα 28 μου και θα είχα καταγαμησει την ζωή μου όμως.....
Δεν είμαστε προικοθυρες εδώ μέσα...Αν την είχες παντρευτεί όμως τυπε τώρα θα είχες διαμέρισμα στα βόρεια προάστια.
Μονο μουνοθηρες.Δεν είμαστε προικοθυρες εδώ μέσα...
Ποια Κωστατζα και παπατζα ρε Μήτσο , αφού απ το Πικερμι και πέρα δεν έχεις βγει , πάλι κεντησες νέο στορυ ?? Τυπε μου είσαι μεγας ταξιδεύτης και μας ταξιδευεις κι εμας με τις ιστοριες σου ??????Ωραιο θρεντ ! Όντως μερικές συμπτώσεις είναι απίστευτες !
Το 2014 είχα γαμησει σε οίκο στο μεταξι μια κορασίδα Ρουμάνα την οποία την γαμουσα συνεχώς γιατί ήταν ωραίο μουνάκι.
Αυτή εντελώς ξαφνικά εξαφανίστηκε από την πιάτσα.
Το 2016 και ενώ είχα πάει επαγγελματικό ταξίδι στη Κοσταντζα την πέτυχα σε είσοδο πορνοξενοδοχειου να κάνει πιάτσα.
Εννοείται με θυμόταν και έπεσε γαμησαρα !
Οχι δα.Ελπίζω να μην έγινε κανένα μπέρδεμα στο μαιευτήριο
Εσσο και όπλο?όταν ήμουν στο στρατό ήρθε ένα τυπάκι σειρά μας που είχε αργήσει η μετάθεσή του. Συζητώντας με έναν άλλο από τη σειρά μας ο άλλος ανακάλυψε ότι ένας φίλος του γαμάει την κοπέλα του άτυχο που άργησε η μετάθεσή του. Δεν του το είπαμε ποτέ και βγάλαμε 5 μήνες όπου το ήξερε όλος ο λόχος εκτός από τον κερατά.
περασμένα ξεχασμένα τύπεΕσσο και όπλο?
Θυμάμαι είχε αργήσει η μετάθεση μου...
Υπάρχει ένα τραγούδι που λεει: περασμένα ναι, ξεχασμένα όχιπερασμένα ξεχασμένα τύπε
Υπάρχει ένα τραγούδι που λεει: περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι
Πεζικο / 287Εσσο και όπλο?
Θυμάμαι είχε αργήσει η μετάθεση μου...