Νέα

Νέα ΑΙΣΧΡΗ πρόκληση από Ζαγορίτη-Julia

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 448
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μην γελάς ρε. Κάποιος πρέπει να φυλάει και αυτή την πόλη.

katexaki.jpg
πωωωωωωωωωωωωπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω πολύ χιόνι ο Εβρος ε;
ααααααααααααααααααααααχχααχαχαχχαχαχαχααχχαχαχααχαχα

Επισκέπτης
ααααααααααααααααααααααχχααχαχαχχαχααχχα μαλάκα έπρεπε να είμαστε αδέρφια ρε γιωτόμπαλο όπως με λεει η τραμού.........

γιώτα γιώτα ζωή και κότα......

Ένα φεγγάρι δεν είχαν τι να με κάνουν και μ'έβαλαν στο Στεφανοβίκι βοηθό του βοηθού ΚΨΜτζή.
Σκάει μύτη ένας αντισυνταγματάρχης και φωνάζει μέσα στο ΚΨΜ (γεμάτο) ποιος είναι ο Νάτσο (όπου Νάτσο το επίθετό μου για τους δεξιούς που θα δυσκολευτούν να καταλάβουν).
Βγαίνω μπροστά και μου λέει:
Έξω από το κτίριο σε περιμένει ο υποδιοικητής (συγγενής κι αυτός). Θα παρουσιαστείς μπροστά του και 10 μέρες από μένα (με ψαρωτικό ύφος).
Βγαίνω έξω,ενώ όλο το ΚΨΜ έχει κολήσει στο παράθυρο κι αναρωτιούνται τι μαλακία έκανα και γυρίζει ο υπόδικας και μου λέει: "Ρε μαλακισμένο,που στο διάολο είσαι? Αντί να με ψάξεις εσύ κάθομαι και σε ψάχνω εγώ σα μαλάκας? Έλα απ'το γραφείο το μεσημέρι να σε διώξω να πας να δεις τ'αμπέλια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ένα φεγγάρι δεν είχαν τι να με κάνουν και μ'έβαλαν στο Στεφανοβίκι βοηθό του βοηθού ΚΨΜτζή.
Σκάει μύτη ένας αντισυνταγματάρχης και φωνάζει μέσα στο ΚΨΜ (γεμάτο) ποιος είναι ο Νάτσο (όπου Νάτσο το επίθετό μου για τους δεξιούς που θα δυσκολευτούν να καταλάβουν).
Έξω από το κτίριο σε περιμένει ο υποδιοικητής (συγγενής κι αυτός). Θα παρουσιαστείς μπροστά του και 10 μέρες από μένα (με ψαρωτικό ύφος).
Βγαίνω έξω,ενώ όλο το ΚΨΜ έχει κολήσει στο παράθυρο κι αναρωτιούνται τι μαλακία έκανα και γυρίζει ο υπόδικας και μου λέει: "Ρε μαλακισμένο,που στο διάολο είσαι? Αντί να με ψάξεις εσύ κάθομαι και σε ψάχνω εγώ σα μαλάκας? Έλα απ'το γραφείο το μεσημέρι να σε διώξω να πας να δεις τ'αμπέλια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ πουστάκι δεξέ γόνε ασε τ αναρχικά και πάμε στον Παρμεζανίωνα......

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

ελα παππου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου δηλαδη

ααααχχαχχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Μην γελάς ρε. Κάποιος πρέπει να φυλάει και αυτή την πόλη.

katexaki.jpg

Γιωργο,εχω χεστει πανω μου λεμε
 Πολυ μοβορος φαινεσαι,αμαν....

χαχαχαχαχαχαχαχα

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Κατεχάκη λέμε ρε.

Κάναμε βόλτες με τα ΤΟΜΠ και μαζεύαμε γριές από του Ζωγράφου και τις πηγαίναμε στο νοσοκομείο.

Ωραίες φάσεις να κάνεις βόλτα με ερπυστριοφόρο μέσα στην πόλη. Κρ.κρ.κρ.κρ.κρ.κρ

Αναμνήσεις από άλλες εποχές.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Κατεχάκη λέμε ρε.

Κάναμε βόλτες με τα ΤΟΜΠ και μαζεύαμε γριές από του Ζωγράφου και τις πηγαίναμε στο νοσοκομείο.

Ωραίες φάσεις να κάνεις βόλτα με ερπυστριοφόρο μέσα στην πόλη. Κρ.κρ.κρ.κρ.κρ.κρ

Μ-113 ε;

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
παντως εχουν τα βασανα τους και τα πλουσιοπαιδα, μονο τον δακτυλιο μερα παρα μερα να βαλεις φτανει,χωρια οι πορειες καθε λιγο και λιγακι το κεντρο ειναι κλειστο ,αντε να πας να υπηρετησεις μετα σου λεει ο αλλος. για σκεφτειτε απο το γκλαμουρ μαγαζι να πηγαινεις στον θαλαμο, αυτο και μονο ειναι σοκ.
ο τυπακος τελικα εκανε αυτο που θα καναμε ολοι αν μπορουσαμε, ηταν αξιος
το συστημα που υπηρετει ειναι φαυλο

OP
OP
anatolgami

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.235
Πόντοι
506
Κατεχάκη λέμε ρε.

...Καμια γρια γαμήσατε τουλάχιστον? Ή πήγε τζάμπα το πετρέλαιο?

Επισκέπτης
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ πουστάκι δεξέ γόνε ασε τ αναρχικά και πάμε στον Παρμεζανίωνα......

Ξέρεις τι είναι ρε παπάρα να προσπαθείς να κάνεις τη σιέστα σου και να ακούς μπάπα-μπούπα απ'τα απάτσια στο πεδίο βολής?
Δράμα..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ούτε που θυμάμαι τον κωδικό.

Ένα κουτί ήταν πάντως, κλειστοφοβία σε έπιανε εκεί μέσα αλλά για έναν περίεργο λόγο, οι γριές χαιρόντουσαν όταν έμπαιναν μέσα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ξέρεις τι είναι ρε παπάρα να προσπαθείς να κάνεις τη σιέστα σου και να ακούς μπάπα-μπούπα απ'τα απάτσια στο πεδίο βολής?
Δράμα..
ξέρεις τι είναι να είσαι υπεύθυνος για τους στόχους στην dynamic mix Ιούλιο μήνα, να βλέπεις να βαράει ότι όπλο έχει εφευρεθεί και να ξέρεις οτι πρέπει να τους ξαναστήσεις? Αίμα, δάκτυα και ιδρώτας

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΥΣΜΑ.
Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ.
ρισπέκτ είμαι σκλάβος σου από δω και πέρα....
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχααχα

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Ένα κουτί ήταν πάντως, κλειστοφοβία σε έπιανε εκεί μέσα αλλά για έναν περίεργο λόγο, οι γριές χαιρόντουσαν όταν έμπαιναν μέσα.

Το brand name "Ελληνικα Στρατα" ειχε περαση μεγαλη,τοτε..
 Και λαικο προφιλ
 Και παπαδοπουλικες μνημες

χαχαχαχαχαχαχχαχα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.342
Πόντοι
42.697
αλλά για έναν περίεργο λόγο, οι γριές χαιρόντουσαν όταν έμπαιναν μέσα.

οι γριες ρε συ κανανε χαρούλες μηπως και τους κάτσει κανα "τυχερό' με τα τεκνά μεσα στο κονσερβοκούτι.... :zfuck:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Όρια Ν.Λαρίσης με το Ν.Μαγνησίας δεν είναι ρε παπάρες το Στεφανιβίκειο?
Γιατί να μην είναι παραμεθώριος??

Άλλωστε σύμφωνα με τους θρύλους και τις παραδόσεις της αριστεράς, κάπου εκεί τοποθετούνται και τα σύνορα της Ελλάδας!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μπα...νομίζω αυτό που λέει ο gaba είναι, παπαδοπουλικές μνήμες.

Άλλωστε εάν θυμάμαι καλά, είχαμε μαζέψει γριές από Παπάγου και Ζωγράφου.

:2funny:

OP
OP
anatolgami

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.235
Πόντοι
506
...ΙΣΑ ΡΕ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ...ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΑΜΧ 30...22 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ...

Συνημμένα

• AMX-30V_3.jpg
    AMX-30V_3.jpg
    107,3 KB · Εμφανίσεις: 15

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom