Νέα

Νέα ΑΙΣΧΡΗ πρόκληση από Ζαγορίτη-Julia

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 448
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
komotria_2.jpg

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ξέρεις τι είναι ρε παπάρα να προσπαθείς να κάνεις τη σιέστα σου και να ακούς μπάπα-μπούπα απ'τα απάτσια στο πεδίο βολής?
Δράμα..

Άσε τα σάπια ρε, έχεις μπερδέψει τα απάτσι με τα σέσνα τα εκπαιδευτικά.

Επισκέπτης
ξέρεις τι είναι να είσαι υπεύθυνος για τους στόχους στην [size=14pt]dynamic mix [/size] Ιούλιο μήνα, να βλέπεις να βαράει ότι όπλο έχει εφευρεθεί και να ξέρεις οτι πρέπει να τους ξαναστήσεις? Αίμα, δάκτυα και ιδρώτας

Βγαίνει μόνο σε PS3 αυτό ή και σε XBOX??

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μπα...νομίζω αυτό που λέει ο gaba είναι, παπαδοπουλικές μνήμες.

Άλλωστε εάν θυμάμαι καλά, είχαμε μαζέψει γριές από Παπάγου και Ζωγράφου.

:2funny:

οι μαναδες των καραβαναδων μενουνε εκει ρε. αυτες μαζευατε γιαυτο κανανε χαρουλες. εδωσες χαρτακι με το ονομα σε καμια να σε φτιασει?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Βγαίνει μόνο σε PS3 αυτό ή και σε XBOX??
3 τάγματα. Ελληνάρες, Ούγγροι και Αμερικάνοι. Και ότι έχει εφευρεθεί σε αεροπλάνα, ερπυστριοφόρα, ελικόπτερα. Και γω με άλλα 6 παληκάρια να στήνουμε πυραμίδες με βαρέλια και να τα βάφουμε συνεχώς με άλλο χρώμα για να φαίνονται καλά από το παρατηρητήριο. Αθάνατος ΕΣ. Το τι γέλιο έπεσε με τα αμερικανάκια δεν περιγράφεται

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΥΣΜΑ.
Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ.
ρισπέκτ είμαι σκλάβος σου από δω και πέρα....
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχααχα
Ρε αχώνευτε, από σπόντα βρέθηκα μέσα σε τέτοιο.

Η ειδικότητά μου ήταν λογοκρισία στα πολιτικά έντυπα που εισέρχονται στα στρατόπεδα.

Απλά επειδή είμαι επικοινωνιακός με παίρνανε μαζί τους όταν μαζεύανε γριές για να μην φοβούνται.

Ξέρεις τι είναι να φωνάζεις το ΕΚΑΒ και να σου χτυπάνε μαντράχαλοι με όπλα το κουδούνι?

Η να πηγαίνεις να πάρεις ψωμί από τον φούρνο πρωί πρωί με το χιόνι και να σκάει από τη γωνία το ερπυστριοφόρο?

Έπρεπε να είναι και κάποιοι με πολιτισμένες φάτσες στην όλη φάση.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ξέρεις τι είναι να είσαι υπεύθυνος για τους στόχους στην dynamic mix Ιούλιο μήνα, να βλέπεις να βαράει ότι όπλο έχει εφευρεθεί και να ξέρεις οτι πρέπει να τους ξαναστήσεις? Αίμα, δάκτυα και ιδρώτας

λατρεια μου φανταζομαι τον ιδρωτα να τρεχει στα λαγονια σου και ανατσουτσουριαζομαι  :P

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
οι μαναδες των καραβαναδων μενουνε εκει ρε. αυτες μαζευατε γιαυτο κανανε χαρουλες. εδωσες χαρτακι με το ονομα σε καμια να σε φτιασει?

Το είχα κάνει αυτό όταν πηγαίναμε και λέγαμε τα κάλαντα τα χριστούγεννα σε στρατηγούς στου Παπάγου.

Επισκέπτης
3 τάγματα. Ελληνάρες, Ούγγροι και Αμερικάνοι. Και ότι έχει εφευρεθεί σε αεροπλάνα, ερπυστριοφόρα, ελικόπτερα. Και γω με άλλα 6 παληκάρια να στήνουμε πυραμίδες με βαρέλια και να τα βάφουμε συνεχώς με άλλο χρώμα για να φαίνονται καλά από το παρατηρητήριο. Αθάνατος ΕΣ. Το τι γέλιο έπεσε με τα αμερικανάκια δεν περιγράφεται

Πω ρε μαλέα....
Κούραση και μόνο που το διαβάζω.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Παντως Εκτορ,ενα κολπο παλιο που καναμε το καλοκαιρι ηταν να παιρνουμε τα ποδηλατα 5-6
 καγκουρες απο το Μπραχαμι,να πηγαινουμε Παπαγου,με βερμουδες παραλλαγης και να βολταρουμε
 στα φαρδια πεζοδρομια οπου βγαζανε βολτα τα οικοσιτα οι κορασιδες των στρατηλατων...

Ασκουσε γοητεια η παραλλαγης,ΠΑΝΤΑ,σε νιες και γριες
 Ε ο Γιωργος το εκανε με Μ-113

χχχχχχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Επισκέπτης
Άσε τα σάπια ρε, έχεις μπερδέψει τα απάτσι με τα σέσνα τα εκπαιδευτικά.
Άααααααααααααααλλα μπουρδέλα αυτά.
Όταν πέρναγε από πάνω αυτό ή τα ελικοπτεράκια τα Μπρεντανάρντι (με κυλινδροφόρους κινητήρες) πάθαινε το νευρικό σου σύστημα απ'τον ήχο..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πω ρε μαλέα....
Κούραση και μόνο που το διαβάζω.
Πολύ κλάμα. Αλλά όπως προείπα να ναι καλά τα αμερικανάκια που μας διασκέδαζαν. Ξέρεις τι είναι να τρως τις συσκευασμένες αλοιφές που τους δίνουν για μεσημεριανό και οι άλλοι να ψήνουν πανσέτες δίπλα σου? Και το καλύτερο ήταν πως έκαναν και τις δύσκολες και δεν ήθελαν να φάνε από αυτά που τους προσφέραμε

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Πολύ κλάμα. Αλλά όπως προείπα να ναι καλά τα αμερικανάκια που μας διασκέδαζαν. Ξέρεις τι είναι να τρως τις συσκευασμένες αλοιφές που τους δίνουν για μεσημεριανό και οι άλλοι να ψήνουν πανσέτες δίπλα σου? Και το καλύτερο ήταν πως έκαναν και τις δύσκολες και δεν ήθελαν να φάνε από αυτά που τους προσφέραμε

Ναι,το παιζαν μουσουλμανοι και δεν τους αρεσαν τα χοιρινα πανσετακια

χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
 Παντως Εκτορ,ενα κολπο παλιο που καναμε το καλοκαιρι ηταν να παιρνουμε τα ποδηλατα 5-6
 καγκουρες απο το Μπραχαμι,να πηγαινουμε Παπαγου,με βερμουδες παραλλαγης και να βολταρουμε
 στα φαρδια πεζοδρομια οπου βγαζανε βολτα τα οικοσιτα οι κορασιδες των στρατηλατων...

Ασκουσε γοητεια η παραλλαγης,ΠΑΝΤΑ,σε νιες και γριες
 Ε ο Γιωργος το εκανε με Μ-113

χχχχχχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

εγω ξερω οτι τα τεκνα τους μπιμπικιαζανε οταν ακουγανε για στρατα  :think:

ειχα καποτε μια θυγατερα ΑΣΔΕΝαρχη και της φωναζα "ετσι γαμαω και στρατηγους πουτανα" για να κορυφωσει  :P

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
 ειπαμε
 αβυσσος η ψυχη σας,δεν "πολεμιεται το θεριο" που ελεγε και ο παππους μου

Γάμησέ τα gaba....πάω να βγάλω την φωτό μου με την στολή.

Δεν έχω ξαναπάρει περισσότερα PΜs όσο καιρό είμαι μέλος εδώ!

:grin:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
εγω ξερω οτι τα τεκνα τους μπιμπικιαζανε οταν ακουγανε για στρατα  :think:

ειχα καποτε μια θυγατερα ΑΣΔΕΝαρχη και της φωναζα "ετσι γαμαω και στρατηγους πουτανα" για να κορυφωσει  :P

Το ξερω ρε συ,μπραχαμιωτικη αλητεια ημανε τοτε
 απλα η παραλλαγης ηταν για καμουφλαζ,μην τυχον και κανας αποστρατος της Κορεας με κανα γκρα
 κοιτουσε απο το παραθυρο στο παρκακι που καναμε τις βρωμιες μας.....

αχαχαχχαχαχαχαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom