You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Να την πάρω ?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα makis-23
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 806
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Μαλάκα για να διαβάζω τις τρολιές σου έχασα το γκολ του Μπεργκapolyto_arseniko δεν ηξερα οτι σε λενε Νωντα, χαρηκα για την γνωριμία
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε δεν με λενε νωνταapolyto_arseniko δεν ηξερα οτι σε λενε Νωντα, χαρηκα για την γνωριμία
ο νωντας ειναι θεοτητα του σαιτ
δεν τον ξερεις γιατι εισαι νεο μελος
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ναι, το να είσαι τρολλ είναι το μυστικό της αιώνιας νεότητος.τυπε δεν με λενε νωντα
ο νωντας ειναι θεοτητα του σαιτ
δεν τον ξερεις γιατι εισαι νεο μελος
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ο μακης δεν ειναι τρολλΝαι, το να είσαι τρολλ είναι το μυστικό της αιώνιας νεότητος.
εχει προβλημα ο ανθρωπος και ζητησε τις πολυτιμες συμβουλες μας
τι πιο λογικο?
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Και πήγε στο σπίτι μιας πουτάνας και της ανέλυσε ένα ...δικό του μαθηματικό θεώρημα.τυπε ο μακης δεν ειναι τρολλ
εχει προβλημα ο ανθρωπος και ζητησε τις πολυτιμες συμβουλες μας
τι πιο λογικο?
Τι πιο συνηθισμένο?
Καθημερινές ιστορίες .....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε οπως εγραψε και ο ιδιος δεν εχει εμπειριες και δεν ξερειΚαι πήγε στο σπίτι μιας πουτάνας και της ανέλυσε ένα ...δικό του μαθηματικό θεώρημα.
Τι πιο συνηθισμένο?
γιαυτο αλλωστε εγραψε και εδω
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
μάκη πες το θεώρημα ρε
αλλιώς δε σε παίρνουμε στα σοβαρά
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Και πήγε στο σπίτι μιας πουτάνας και της ανέλυσε ένα ...δικό του μαθηματικό θεώρημα.
Τι πιο συνηθισμένο?
Συνημμένα
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.372
- Πόντοι
- 606
μάκη πες το θεώρημα ρε
εγω Μακη σ πιστευω
karnezis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 11
- Like
- 639
- Πόντοι
- 531
Δεν κανω τρόλ, σου ορκιζομαι , σε παραπεμπω εδω για να μην γραφω τα ιδια.
Γιατι την γαμισα και μπορει να πληγωθω ?
Λοιπόν αν και πιστεύω ότι είσαι τρολλ και χάνω τον χρόνο μου θα σου απαντήσω.
Οι γυναίκες που κάνουν αυτή τη δουλειά δεν γαμιούνται για το ψωμί τους αλλά για το "παντεσπάνι" τους.Για τα ακριβά ρούχα,αμάξια,τσάντες,παπούτσια κ.τ.λ. ΟΛΕΣ!
Επομένως αν είσαι άφραγκος,όπως είπες,ΔΕΝ θα σταματήσει τη δουλειά.Μην ελπίζεις.
Γι'αυτό θα πληγωθείς.
Επισκέπτης
Μακη πες το θεωρημα σε μας στους φιλους σου να δουμε που ειναι το λαθοςμάκη πες το θεώρημα ρε
Λοιπον εκανα αναλυση το ποιο γνωστο και κλασσικο θεωρημα το "κεντρικο οριακο" και μπορειτε να βρειτε πληροφορίες για αυτο ψαχνωντας για "κεντρικο οριακο θεωρημα ", ειναι απο τα ποιο απλα θεωρηματα και μπορει να το παρακολουθησει και ο ποιο αδαεις. Εγω στο φορουμ τον δασκαλο δεν σας τον κανω .Χαζεψατε ? Εδω μιλαμε μονο για μουνια και γαμισια
Λοιπόν αν και πιστεύω ότι είσαι τρολλ και χάνω τον χρόνο μου θα σου απαντήσω.
Οι γυναίκες που κάνουν αυτή τη δουλειά δεν γαμιούνται για το ψωμί τους αλλά για το "παντεσπάνι" τους.Για τα ακριβά ρούχα,αμάξια,τσάντες,παπούτσια κ.τ.λ. ΟΛΕΣ!
Επομένως αν είσαι άφραγκος,όπως είπες,ΔΕΝ θα σταματήσει τη δουλειά.Μην ελπίζεις.
Γι'αυτό θα πληγωθείς.
Σε ευχαριστω για την απαντηση , Βασικα δεν με ενδιαφερει να σταματησει, εαν την ευχαριστει το να ειναι πουτανα εμενα θα ακουσει ? Παντος δεν νομιζω οτι θα με πληγωσει το μωρο μου , τα αργησει αλλα θα "πεσει" που θα παει.
εγω Μακη σ πιστευω
Σε ευχαριστω , ησουν απο τους πρωτους που μου εδωσες σωστες συμβουλες, ειναι τιμη σε ενα φορουμ οπως αυτο να εισαι μελος εσυ
Επισκέπτης
εδω μιλαμε για τα παντα Μακη..μπηκες στο site των γνωσεων και της επιμορφωσης.Εδω μιλαμε μονο για μουνια και γαμισια
Και πήγε στο σπίτι μιας πουτάνας και της ανέλυσε ένα ...δικό του μαθηματικό θεώρημα.
Τι πιο συνηθισμένο?
Για πες μας βρε αρχηγε, οταν βγηκες πρωτη φορα με γυναικα τι ελεγες , θυμασαι η εχουν περασει 15 δεκαετιες απο τοτε ???
Σιγουρα δεν της ειπες "κατσε να σε γαμησω μωρη " αλλα ουτε "πορτοκαλι τρως, θα σε γαμησω" και αλλες γκουσγκουνεικες cult ατακες
που σε εμας τους εικοσαρηδες φαινονται τουλαχιστον γελιες (ας με συχγωρεσει ο παν μεγιστος καθηγητης Γκουσγκουνης αλλα ετσι ειναι )
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
ρε καραγκιοζόπουλε,Λοιπον εκανα αναλυση το ποιο γνωστο και κλασσικο θεωρημα το "κεντρικο οριακο" και μπορειτε να βρειτε πληροφορίες για αυτο ψαχνωντας για "κεντρικο οριακο θεωρημα ", ειναι απο τα ποιο απλα θεωρηματα και μπορει να το παρακολουθησει και ο ποιο αδαεις. Εγω στο φορουμ τον δασκαλο δεν σας τον κανω .Χαζεψατε ? Εδω μιλαμε μονο για μουνια και γαμισια
είπες για δικό σου θεώρημα και όχι για κάποιο ήδη υπάρχον
και δεύτερον αν έχεις βγάλει εσύ πανεπιστήμιο ,χωρίς να ξέρεις βασική ορθογραφία
θα σου κάτσω εγώ αντί για την πουτάνα
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.372
- Πόντοι
- 606
Σε ευχαριστω , ησουν απο τους πρωτους που μου εδωσες σωστες συμβουλες, ειναι τιμη σε ενα φορουμ οπως αυτο να εισαι μελος εσυ
αλιμονο εγω σε αγαπαω κ θελω τ καλο σου μουτρο
εδω μιλαμε για τα παντα Μακη..μπηκες στο site των γνωσεων και της επιμορφωσης.
Να σου πω την αληθεια ; Οταν εγραψα το topic εκατσα μεσα και διαβασα πολλές πολλες ωρες, πραγματικα ειναι το χρυσο δισκοποτηρο της γνωσης
για εναν νεο γαμια σαν και εμενα .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 14