Νέα

Να την πάρω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis-23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
καλα ρε τυπε αυτη οταν ειχε κολλησει πανω σου εσυ τι εκανες?
δεν την χουφτωσες?

Οχι διοτι προσπαθουσα να εντυπωσιασω, ασε που ντρεπομουν , τι να εκανα δηλαδη να αφηνα τα μαθηματικα και να της επιανα τον κολο ? Αν και τωρα που το σκεφτομαι ξανα ,ειχε απλωσει το δεξι βυζι πανω στον ωμο μου.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.188
Πόντοι
5.006
ποιος εισαι ρε φιλε, ο good will hunting????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δηλαδη εσυ βγηκες με πουτανα και μιλουσες για μαθηματικα????και το λες σε ενα τετοιο σαιτ ανερυθριαστα... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
ποιος εισαι ρε φιλε, ο good will hunting????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δηλαδη εσυ βγηκες με πουτανα και μιλουσες για μαθηματικα????και το λες σε ενα τετοιο σαιτ ανερυθριαστα... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Που ειναι το κακο;  οταν βγαινουν οι αλλοι τυποι εξω με γκομενες τι τους λενε δηλαδη για γαμησια και ποσο τον εχουν ?

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.986
Πόντοι
4.655
οκ ελιωσα στο γελιο. Φιλε, καλα κανεις και το προσπαθησες, αλλιως θα το μετανιωνες. Ενταξει, η κοπελα σε ειδε αρκετα αβγαλτο και δεν την εφτιαξες και πολυ. Αλλα, αν γινεις φιλος μαζι της, να εισαι σιγουρος οτι θα περασεις γενικα καλα και εκτος κρεββατιου (μαζι της). Αν κατσει, τοτε και εντος. Αλλα μη σκας!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οκ ελιωσα στο γελιο. Φιλε, καλα κανεις και το προσπαθησες, αλλιως θα το μετανιωνες. Ενταξει, η κοπελα σε ειδε αρκετα αβγαλτο και δεν την εφτιαξες και πολυ. Αλλα, αν γινεις φιλος μαζι της, να εισαι σιγουρος οτι θα περασεις γενικα καλα και εκτος κρεββατιου (μαζι της). Αν κατσει, τοτε και εντος. Αλλα μη σκας!
τυπε ο μακης δεν θελει φιλιες
να γαμησει θελει

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.188
Πόντοι
5.006
Που ειναι το κακο;  οταν βγαινουν οι αλλοι τυποι εξω με γκομενες τι τους λενε δηλαδη για γαμησια και ποσο τον εχουν ?
δηλαδη ειναι λογικο η βιζιτα να εχει πεσει επανω σου και εσυ να προσπαθεις να λυσεις θεωρηματα???
τι σκατα πια, δεν υπαρχει κρατος, οικογενεια,κατι τελος παντων.... :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
τυπε ο μακης δεν θελει φιλιες
να γαμησει θελει

Σε ευχαριστώ για την υποστηριξη , εισαι πραγματικος φιλος  :thumbsup:
Ναι, φιλιες με γυναικες δεν θελω, να γαμισω θελω (και ας αργησα)

Να το "παιξω" φιλος δηλαδη μεχρι να χωθω ??

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη ειναι λογικο η βιζιτα να εχει πεσει επανω σου και εσυ να προσπαθεις να λυσεις θεωρηματα???
τι σκατα πια, δεν υπαρχει κρατος, οικογενεια,κατι τελος παντων.... :headbang: :headbang: :headbang:

Δηλαδη οποια γυναικα μας ακουμπα πρεπει να τις πιανουμε τον κολο ? Δηλαδη στο λεωφοριο πρεπει να ειμαι με τα χερια ανοιχτα ?
Συναγωνιστη η εγω δεν καταλαβα καλα η υπερβαλεις λιγο , αν ομως δεν υπερβαλεις καπου εσφαλα.

karnezis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2012
Κριτικές
11
Like
707
Πόντοι
901
Το καλό της υπόθεσης ειναι οτι σταματαει στις γιορτες, θα δουλεψει φουλ με τα δωρα που θα παρει ο κοσμος και μετα Stop.

Ωχ!!! Τη γάμισες!! Κράτα μικρό καλάθι για να μην πληγωθείς  ;)

Φιλικά στο λέω αν δεν είσαι τρολλ  :)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
ουπς , τωρα το ειδα , μαλλον με δουλευει το απολυτο αρσενικο, σε νομιζα φιλο μου και σου απαντησα σοβαρα  >:(
Εγώ είμαι ο μοναδικός σου φίλος στο μπου φίλε.
Και τώρα που σε λένε Μάκη και κάθε φορά που εμφανίζεσαι με ιστορίες για την ξαδέλφη, την κουνιάδα, την γυναίκα του γείτονα ....  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγώ είμαι ο μοναδικός σου φίλος στο μπου φίλε.
και ο νωντας τυπε
99763_1387053274.jpg

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ωχ!!! Τη γάμισες!! Κράτα μικρό καλάθι για να μην πληγωθείς  ;)

Φιλικά στο λέω αν δεν είσαι τρολλ  :)

Δεν κανω τρόλ, σου ορκιζομαι , σε παραπεμπω εδω για να μην γραφω τα ιδια.

Γιατι την γαμισα και μπορει να πληγωθω ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom