Νέα

Να την πάρω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis-23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να σου πω την αληθεια ; Οταν εγραψα το topic εκατσα μεσα και διαβασα πολλές πολλες ωρες, πραγματικα ειναι το χρυσο δισκοποτηρο της γνωσης
για εναν νεο γαμια σαν και εμενα .
τυπε ποιο ειναι το αγαπημενο σου θρεντ απο αυτα που διαβασες?

Επισκέπτης
Να σου πω την αληθεια ; Οταν εγραψα το topic εκατσα μεσα και διαβασα πολλές πολλες ωρες, πραγματικα ειναι το χρυσο δισκοποτηρο της γνωσης
για εναν νεο γαμια σαν και εμενα .
χαιρομαι που το διαπιστωσες

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.370
Πόντοι
606
ρε καραγκιοζόπουλε,

είπες για δικό σου θεώρημα και όχι για κάποιο ήδη υπάρχον
και δεύτερον αν έχεις βγάλει εσύ πανεπιστήμιο ,χωρίς να ξέρεις βασική ορθογραφία
θα σου κάτσω εγώ αντί για την πουτάνα

καραγκιοζοπαικτη παρακαλω...

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
ρε καραγκιοζόπουλε,

είπες για δικό σου θεώρημα και όχι για κάποιο ήδη υπάρχον
και δεύτερον αν έχεις βγάλει εσύ πανεπιστήμιο ,χωρίς να ξέρεις βασική ορθογραφία
θα σου κάτσω εγώ αντί για την πουτάνα

Οταν εγραψα για το θεωρημα δεν εννοουσα καποιο δικο μου ( Made by makis) εννουσα θεωρημα που γνωριζω .
Λυθηκε η παρεξηγιση μαστορα ?? Αντε τραβα να δεις Αλικη Βουγιουκλακη που εχει τωρα στο Star και μετα
ξεψιριζεις οτι γραφω. Δωσε μου μια συμβουλη να πιασει και τοπο . Μην μου ζαλιζεις τα αρχιδια με τα κολοθεωρηματα βραδιατικα .

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Σε ευχαριστω για την απαντηση , Βασικα δεν με ενδιαφερει να σταματησει, εαν την ευχαριστει το να ειναι πουτανα εμενα θα ακουσει ? Παντος δεν νομιζω οτι θα με πληγωσει το μωρο μου , τα αργησει αλλα θα "πεσει" που θα παει.
Ρε τυπε ποιο μωρο σου πουτανα ειναι η τυππισα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Για πες μας βρε αρχηγε, οταν βγηκες πρωτη φορα με γυναικα τι ελεγες , θυμασαι η εχουν περασει 15 δεκαετιες απο τοτε ???
Σιγουρα δεν της ειπες "κατσε να σε γαμησω μωρη " αλλα ουτε "πορτοκαλι τρως, θα σε γαμησω" και αλλες γκουσγκουνεικες cult ατακες
που σε εμας τους εικοσαρηδες φαινονται τουλαχιστον γελιες (ας με συχγωρεσει ο παν μεγιστος καθηγητης Γκουσγκουνης αλλα ετσι ειναι )
Παντος σιγουρα τυπε δεν της ελεγε για μαθηματικα θεωρηματα

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
τυπε ποιο ειναι το αγαπημενο σου θρεντ απο αυτα που διαβασες?

[size=20pt]Του ΛΙΛΑ [/size]  :2funny: :2funny: :2funny:

Αστειευομαι, διαβασα οτι του εχετε κρεμασει κουδουνια του πουστη και ειπα να το γραψω .

Σοβαρα τωρα, μου αρεσαν πολυ τα θρεντ στο Sex Γενικα και γενικα οι αποριες που εκφραζουν καποιοι συναγωνιστες. Επισεις απαιχτα ειναι και αυτα που μιλανε τις ελλεινιδες . Πραγματικα αυτο τα λεει ολα !!! Θα το αφομοιωσω σαν σφουγκαρι και θα το εχω μπουσουλα για τα μελλοντικα γκομενακια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
[size=20pt]Του ΛΙΛΑ [/size]  :2funny: :2funny: :2funny:

Αστειευομαι, διαβασα οτι του εχετε κρεμασει κουδουνια του πουστη και ειπα να το γραψω .

Σοβαρα τωρα, μου αρεσαν πολυ τα θρεντ στο Sex Γενικα και γενικα οι αποριες που εκφραζουν καποιοι συναγωνιστες. Επισεις απαιχτα ειναι και αυτα που μιλανε τις ελλεινιδες . Πραγματικα αυτο τα λεει ολα !!! Θα το αφομοιωσω σαν σφουγκαρι και θα το εχω μπουσουλα για τα μελλοντικα γκομενακια
τυπε ο λιλας ειναι καλτ μορφη του σαιτ εδω και χρονια :rockon:
τυπε να μας ενημερωνεις για τις εξελιξεις με την γκομενα ομως

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
τυπε ο λιλας ειναι καλτ μορφη του σαιτ εδω και χρονια :rockon:
τυπε να μας ενημερωνεις για τις εξελιξεις με την γκομενα ομως

Σαφως και θα ενημερωνω τα φιλαρακια μου , οι αλλοι που με κοροιδευτε δινω ευχη : Να πατε να γαμηθειτε.

Φιλε apolyto_arseniko δεν εχει απαντησει ακομα στα μνμτ και δεν ξερω τι να κανω , αρχιζει να με παιρνει απο κατω  :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σαφως και θα ενημερωνω τα φιλαρακια μου , οι αλλοι που με κοροιδευτε δινω ευχη : Να πατε να γαμηθειτε.

Φιλε apolyto_arseniko δεν εχει απαντησει ακομα στα μνμτ και δεν ξερω τι να κανω , αρχιζει να με παιρνει απο κατω  :S
τυπε τι της εγραψες?

Επισκέπτης
δεν σε κοροιδευει κανενας τυπε χαλαρωσε.

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
τυπε αυτη οταν σου μιλαγε τι σου ελεγε?

Μου ελεγε για την ζωη της γενικα, πως μεγαλωσε στο χωριο, σπουδασε, ηρθε αθηνα , εχασε δουλεια μετα στο στουντιο ( που δεν ειναι στουντιο τελικα αλλα ετσι το αποκαλω) ορθοποδιζει και λεει να σταματησει σε κανενα μηνα.  Νομιζω οτι δεν ειπε καπου ψεματα , εξαλλου μου εδειξε και φωτογραφιες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μου ελεγε για την ζωη της γενικα, πως μεγαλωσε στο χωριο, σπουδασε, ηρθε αθηνα , εχασε δουλεια μετα στο στουντιο ( που δεν ειναι στουντιο τελικα αλλα ετσι το αποκαλω) ορθοποδιζει και λεει να σταματησει σε κανενα μηνα.  Νομιζω οτι δεν ειπε καπου ψεματα , εξαλλου μου εδειξε και φωτογραφιες.
τυπε την κοβεις να μην σταματαει απτο στουντιο?να σου το ειπε αυτο για θολουρα?

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
τυπε την κοβεις να μην σταματαει απτο στουντιο?να σου το ειπε αυτο για θολουρα?

Να την "κοβω" δεν ξερω, δεν εχω εμπειρια με τις γυναικες οποτε οτι και να πω θα ειναι ψεμα.  Απλα μου ειπε οτι μαζεψε οτι χρειαζοταν και εγγυηθικε οτι stop. Αλλα οπως διαβαζω στο φορουμ ειναι να τις πιστευεις τις Ελληνιδες? Δεν κανω συμφωνια με τον Γερο Διαολο καλλιτερα. Αλλα οτι κατι νιωθω για αυτην ειναι αληθεια , καυλα ειναι κατι αλλο ειναι δεν ξερω, αλλα  νιωθω περιεργα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom