Νέα

Να την πάρω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis-23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
με την τυπισσα ναι

Οπως εγραψα και πριν απο ενα λεπτο με εχει κλασει , δεν ξερω τι να κανω  :( να την φτυσω και εγω και να περιμενώ η να στειλω και 3ο μνμ , διαβαζω οτι οι Ελληνιδες ειναι και περιεργες σε κατι τετοια. Μπορει να θελουν να δουν ποσο τις κυνηγας η μπορει να θελουν καποιον να κυνηγουν . Οτι ναναι δηλαδη .

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Την ειχα γαμησει στο στουντιο ρε συναγωνιστες, διαβαστε το πρωτο ποστ στο θρεαντ , μα για ονομα του θεου !
τυπε καταλαβαμε λαθος
νομιζαμε στο ραντεβου :S

στα μηνυματα στο κινητο τι της εγραφες?

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
τυπε καταλαβαμε λαθος
νομιζαμε στο ραντεβου :S

στα μηνυματα στο κινητο τι της εγραφες?

Ισως εχεις δικιο , δεν το εγραψα σωστα και απο καποιους θα μπορουσε να παρεξηγιθει, δεν την γαμησα χτες , την γαμησα οταν πηγα στο "στουντιο" στην πολυκατοικια.

Τα ξημερωματα της εγραψα "σε σκεφτομαι, εισαι φοβερη" - ημουν ψιλοσουρα παλι καλα που δεν εβαλα τις καποτες πουθενα αλλου
και μετα της εστειλα "ξυπνησες, τι κανεις? "

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ισως εχεις δικιο , δεν το εγραψα σωστα και απο καποιους θα μπορουσε να παρεξηγιθει, δεν την γαμησα χτες , την γαμησα οταν πηγα στο "στουντιο" στην πολυκατοικια.

Τα ξημερωματα της εγραψα "σε σκεφτομαι, εισαι φοβερη" - ημουν ψιλοσουρα παλι καλα που δεν εβαλα τις καποτε πουθενα αλλου
και δεν απαντησε απο τοτε? :S
μαλακια αυτο τυπε :S

Επισκέπτης

Τα ξημερωματα της εγραψα "σε σκεφτομαι, εισαι φοβερη" - ημουν ψιλοσουρα παλι καλα που δεν εβαλα τις καποτες πουθενα αλλου
μηπως να δοκιμαζες το τηλεφωνο κι οχι τα μηνυματακια?μπορει να μην εχει καρτα να σ απαντησει φιλε..καλεσε την οχι αποψε ομως ασε λιγο χρονο να δουμε τι θα σου πει.

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
μηπως να δοκιμαζες το τηλεφωνο κι οχι τα μηνυματακια?μπορει να μην εχει καρτα να σ απαντησει φιλε..καλεσε την οχι αποψε ομως ασε λιγο χρονο να δουμε τι θα σου πει.

Το κανω αποκοπη /  επικοληση στο σημειωματαριο μου με τις συμβουλες , σε ευχαριστω θα το δοκιμασω αυριο  :thumbsup: :thumbsup:

karnezis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2012
Κριτικές
11
Like
639
Πόντοι
531

Πολυκατοικία;

Ελληνίδα,όμορφη,24 χρονών.

Σε ποια περιοχή;

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Πολυκατοικία;

Ελληνίδα,όμορφη,24 χρονών.

Σε ποια περιοχή;

Οπως εγραψα πολυ -πολυ πιο πανω δεν υπαρχει περιπτωση να μοιραστω στοιχεια προσωπικων δεδομενων , το θρεαντ αυτο το εφτιαξα για αλλους λογους ,
συγνωμη συναγωνιστη.

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Εγω σκεφτηκα κατι αλλο!!!

Ο φιλος εσκασε το 350αρι. Αβγαλτος επισης...αυτη τον εκοψε!!λεει αυτον τον καψουρευουμε ευκολα. Ασε να δειξω λιγο ενδιαφερον,οταν ξαναμαζεψει 350αρι να μου ξαναρθει και να μην τα χαρει καμια αλλη

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
ΜΑΑΑΑΑΑΚΑΑΑΑΡΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣ  :rockon: :rockon: :rockon:

Σου απάντησε το μουνάκι μπουρδελιάρη μου;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Εγω σκεφτηκα κατι αλλο!!!

Ο φιλος εσκασε το 350αρι. Αβγαλτος επισης...αυτη τον εκοψε!!λεει αυτον τον καψουρευουμε ευκολα. Ασε να δειξω λιγο ενδιαφερον,οταν ξαναμαζεψει 350αρι να μου ξαναρθει και να μην τα χαρει καμια αλλη

τελικά όπως έλεγε ο πιτσιλιστής , στην ελλάδα δουλεύει το σύστημα : πουλάω έρωτα και καυλάντα και ο πιρφόρος μου τα σπρώχνει χοντρά
σοφές κουβέντες  :woldman: :woldman:

για να καταλάβω , ο τύπος όντως έδωσε για μια φορά 350ευρώ ?  :o :o

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Μακης γιατί δεν ξαναπας στο στούντιο να τη γαμησεις παλι ? δεν χρειαζονται 350 ευρω παρε το απλο προγραμμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom