batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.348
- Πόντοι
- 606
μακη δεν καταλαβενει τα λεφτα αισθηματα σου ????
Τιποτα καμια απαντηση
τυπε μακη κανα νεο?
έλα ρε μην τον από παίρνετε....ωραια τα γραφει
Τυπε θα πας καθόλου απο το μπουρδέλο με σοκολατάκια νουαζετα ωσονουπω;
φιλε κανα τηλεφωνο τη πηρες?Βασικά σκεφτομαι κατι αντιστοιχο , να παω να παρω σοκολακια και λουλουδια και να της τα αφησω στην πόρτα.
Να βαλω και μια καρτα που να λεει συγνωμη για τα μαθηματικα, λετε να ειναι καλη ιδεα ή
αμα μια γυναικα στραβωσει τοτε τελος ; Τι λενε οι ποιο εμπειροι για αυτο ?
φιλε κανα τηλεφωνο τη πηρες?
παρε οχι τωρα ομως εργαζεται το μωρο..αυριο μετα το μεσημερι.Καλησπερα Takis, οχι δεν εχω παρει ακομα , λες να πάρω ; :-
παρε οχι τωρα ομως εργαζεται το μωρο..αυριο μετα το μεσημερι.
καψουροαγαπουλίτσας είσαι μαγκα!!!!Ειδες πρωτη φορά μουνι και κολλησες.Τραβα στο μπουρδελο που δουλευει και πηδα την με 20€ να στανιαρεις!!!!Βασικά μου ειπε οτι αυτες τις μερες θα είχε πάρει αδεια , ειμαι βεβαιος για αυτο . Ηταν και ενας λογος που ειχαν
παρει τα μυαλα μου αερα και σκεφτομουν αλλα πραγματα ( οτι θα την ελιωνα στο γαμισι 2 -3 μερες και αλλα τετοια).
οχι τυπε,δεν θα πιασει αυτόΒασικά σκεφτομαι κατι αντιστοιχο , να παω να παρω σοκολακια και λουλουδια και να της τα αφησω στην πόρτα.
Να βαλω και μια καρτα που να λεει συγνωμη για τα μαθηματικα, λετε να ειναι καλη ιδεα ή
αμα μια γυναικα στραβωσει τοτε τελος ; Τι λενε οι ποιο εμπειροι για αυτο ?
οχι τυπε,δεν θα πιασει αυτό
Να την συναντησεις και να της μιλησεις ευθέως για τα αισθήματα σου
Μα δεν νιωθω ιδιαιτερα αισθηματα περα οτι θελω να την γαμαω συνεχεια, να ειμαστε μαζι συνεχεια, να χαμουρευομαστε , να πηγαινουμε βολτες,να ξαναπηδιομαστε, να παιζουμε XBOX μαζι κτλ κτλ αμα της τα πω ετσι
θα φαω καμια τσαντία στο κεφαλι
....να παω να παρω σοκολακια και λουλουδια και να της τα αφησω στην πόρτα.
Να βαλω και μια καρτα που να λεει συγνωμη για τα μαθηματικα.....
Τσου ! Δεν έχει συγνώμη για τα μαθηματικά αλλά να μην επαναληφθεί. Τηλεφωνική επαφή τώρα ! Να τελειώνουμε με το θέμα.
τυπε σε εχει στο ψιλοκλασιμο η γκομενα :SΚαλησπερα συναγονιστες και τυποι
Λοιπον , βρηκα το θαρρος και καλεσα 2 φορές :
την πρωτη την καλεσα και χτυπησε μερικες φορες και το εκλεισε,
την δευτερη μετα απο μερικα λεπτα το εκλεισε στο 3 χτυπημα
ΣΚ@ΤΑ !!!! :- :- :- :- Μαλλον να μην ξαναπαρω ε ?