Νέα

Να την πάρω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis-23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
186
Like
18.908
Πόντοι
31.558
Μου ελεγε για την ζωη της γενικα, πως μεγαλωσε στο χωριο, σπουδασε, ηρθε αθηνα , εχασε δουλεια μετα στο στουντιο ( που δεν ειναι στουντιο τελικα αλλα ετσι το αποκαλω) ορθοποδιζει και λεει να σταματησει σε κανενα μηνα.  Νομιζω οτι δεν ειπε καπου ψεματα , εξαλλου μου εδειξε και φωτογραφιες.
γνώμη μου ειναι να κρατήσεις αποστάσεις από το κορίτσι, σαν εμπειρία ναι έχει ενδιαφέρων όχι όμως κάτι παραπάνω από φίλη. Αυτά τα κορίτσια σκέφτονται και αντιδρούν διαφορετικά από εμάς, πρόσεχε μην παίζεις με τα συναισθήματα σου διότι εσυ θα χάσεις στο τέλος. Μην παίζεις ένα παιχνίδι που στο τέλος θα χάσεις.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.440
Πόντοι
2.966
Να την "κοβω" δεν ξερω, δεν εχω εμπειρια με τις γυναικες οποτε οτι και να πω θα ειναι ψεμα.  Απλα μου ειπε οτι μαζεψε οτι χρειαζοταν και εγγυηθικε οτι stop. Αλλα οπως διαβαζω στο φορουμ ειναι να τις πιστευεις τις Ελληνιδες? Δεν κανω συμφωνια με τον Γερο Διαολο καλλιτερα. Αλλα οτι κατι νιωθω για αυτην ειναι αληθεια , καυλα ειναι κατι αλλο ειναι δεν ξερω, αλλα  νιωθω περιεργα.
Τυπε τη δαγκωσες τη λαμαρινα με την πουτανα μεγα λαθος

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να την "κοβω" δεν ξερω, δεν εχω εμπειρια με τις γυναικες οποτε οτι και να πω θα ειναι ψεμα.  Απλα μου ειπε οτι μαζεψε οτι χρειαζοταν και εγγυηθικε οτι stop. Αλλα οπως διαβαζω στο φορουμ ειναι να τις πιστευεις τις Ελληνιδες? Δεν κανω συμφωνια με τον Γερο Διαολο καλλιτερα. Αλλα οτι κατι νιωθω για αυτην ειναι αληθεια , καυλα ειναι κατι αλλο ειναι δεν ξερω, αλλα  νιωθω περιεργα.
τυπε οταν και καλα σταματησει τι θα κανει απο θεμα δουλειας?

nohope40

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλα γυναικα και αληθεια ειναι εννοια ασυμβατη

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Η πλοκη αυξανει !!!

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
γνώμη μου ειναι να κρατήσεις αποστάσεις από το κορίτσι, σαν εμπειρία ναι έχει ενδιαφέρων όχι όμως κάτι παραπάνω από φίλη. Αυτά τα κορίτσια σκέφτονται και αντιδρούν διαφορετικά από εμάς, πρόσεχε μην παίζεις με τα συναισθήματα σου διότι εσυ θα χάσεις στο τέλος. Μην παίζεις ένα παιχνίδι που στο τέλος θα χάσεις.

Αυτο θα ηθελα να κάνω αλλα με καυλώνει σαν αυτο το εικονιδιο  :bigdick: αλλα γενικά εχει τυπο και ενα στιλ μοναδικο . Ειναι γυναικα! Οχι σαν τις χαζοβιολες τις συμφοιτητριες μου.

nohope40

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο θα ηθελα να κάνω αλλα με καυλώνει σαν αυτο το εικονιδιο  :bigdick: αλλα γενικά εχει τυπο και ενα στιλ μοναδικο . Ειναι γυναικα! Οχι σαν τις χαζοβιολες τις συμφοιτητριες μου.
κανε πασα μια χαζοβιολα σε μενα την προτιμω :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δηλαδη τι στυλακι εχει τυπε?
κανε μας μια περιγραφη

Επισκέπτης
τι σκεφτεσαι να κανεις τωρα?

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
186
Like
18.908
Πόντοι
31.558
Κάνεις ένα λάθος σκέφτεσαι  συνέχεια με το κάτω κεφάλι, στο τέλος θα βαράς το επάνω κεφάλι στον τοίχο φιλε μου.

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη τι στυλακι εχει τυπε?
κανε μας μια περιγραφη

Βασικά οπως καθεται ερεθιζει, ο τροπος που πίνει , ο τροπος που τα λεει μου φαινονται πολύ ωριμα και ποιο πανω απο εμενα και ας ειναι ενα χρονο μεγαλυτερη μου .
Στο δε κρεβάτι αστα να πανε , μεσα σε 3 ωρες την γάμησα 4 φορές με την 3η και 4η συνεχομενα και χωρις σταση . Σκεψου οτι την εχυσα στα μουτρα και με παρακαλαγε να την γαμησω παλι .Αστα τα να σου λεω. :fuck2: :fuck2: :fuck2:

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εαν ξερει η οχι απο εισαγωγες δεν ξερω. Το θεμα ειναι οτι σημερα με εχει κλασει κανονικα  :badair: :tickedoff:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Βασικά οπως καθεται ερεθιζει, ο τροπος που πίνει , ο τροπος που τα λεει μου φαινονται πολύ ωριμα και ποιο πανω απο εμενα και ας ειναι ενα χρονο μεγαλυτερη μου .
Στο δε κρεβάτι αστα να πανε , μεσα σε 3 ωρες την γάμησα 4 φορές με την 3η και 4η συνεχομενα και χωρις σταση . Σκεψου οτι την εχυσα στα μουτρα και με παρακαλαγε να την γαμησω παλι .Αστα τα να σου λεω. :fuck2: :fuck2: :fuck2:
καλα ρε τυπε εσυ δεν ελεγες πριν οτι δεν την γαμησες? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom