Νέα

Να την πάρω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis-23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
494
Πόντοι
306
το άτομο είναι βλαμένο στάνταρ  :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τύπε αν εσύ έχεις πάει πανεπιστήμιο εγώ είμαι ο Νηλ Άρμστρονγκ.

όμως έχει την ικανότητα να δημιουργεί φαντασία , να την καταγράφει
και να  κεντρίζει το ενδιαφέρον απο 10-15 μαλάκες που τον παρακολουθούμε

προσωπικά αναγνωρίζω το ταλέντο του  ;)

Επισκέπτης
όμως έχει την ικανότητα να δημιουργεί φαντασία , να την καταγράφει
και να  κεντρίζει το ενδιαφέρον απο 10-15 μαλάκες που τον παρακολουθούμε

προσωπικά αναγνωρίζω το ταλέντο του  ;)

εγω αναγνωριζω τη μαλακια των αλλων

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Το Ιδανικό φανταστικό ψευτικο σεναριο ( αυτο για τους συναγωνιστές που συνεχιζουν να με κράζουν )

Λοιπον πηγα στο καφέ και για καλή μου τυχη δεν ειχε ουτε πελάτες ουτε γκαρσόνια,
όταν με ειδε με αρχισε στα γλωσοφυλα και αρχισε να μου ρουφα την πουτσα σαν ηλεκτρική
τρομπα 3φασικού ρευματος, μετα την βαζω πανω στο τραπέζι στα τεσσερα και της γαμουσα τον κολο 2 ώρες.
Ενω αλλαξαμε οσες στασεις εχω δει στις τσοντες τα τελευταια 5 χρόνια ,την εχυσα στην μαπα, μου
ειπε μια ζεστη καληνυχτα σκουπιζοντας τα χυσια απο το προσωπο της και μου υποσχέθηκε να τα ξαναπουμε
βυθιζοντας τα δαχτυλά της μεσα στο μουνι της.

.
.
.
.
.
.

. Διαβασε ποιο κάτω την πραγματικότητα

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστές και τύποι

Εμεινα με το πουλι στο χέρι , σχεδον χωρις υπνο και hangover πονοκέφαλο. Τι συνέβει :

Χτες λοιπόν παω με τα λουλουδια στο χέρι στο καφέ, η τυπισά αγνώριστη φορουσε ενα απλο τζιν ,γυαλια και χαλαρό βαψιμο.
Εμφανισιακά δεν ειχε καμία σχεση με την εντυπωσιακη καρακάβλα 5 μεγατόνων και 8 ρίχτερ που είδα στο πορνείο.Ηταν μια απλη κοπέλα
που βλέπουμε στον δρόμο και χάρηκε πολύ για τα λουλουδια - Ηταν καλή ιδέα τελικά .

Αφου ειπαμε μια δυο βλακείες για να σπάσει ο πάγος , (καθοτι πολύ τρακ ) την αφησα να μιλα συνέχεια διοτι διαβασα
στο φορουμ οτι ,για να σε γουσταρουν οι γυναικες πρεπει να τις αφηνεις να μιλάνε. Τελος παντών ο καφές εγινε μετα
2 - 3 ποτά . Μου ειπε ποια ειναι , απο που ειναι, οι στοχοι της ζωης της κλτ κλτ κλτ.

Κατά τις 1 μου είπε να πάμε στο σπίτι της για να συνεχίσουμε εκει, διοτι το καφέ εκλεινε (σημειώστε οτι τα πληρωσε ολα αυτη). Ειπα απο μεσα μου
να ρισκάρω, διοτι ο πουτσος μου απο την καβλα κοντεψε να βγει εξω ,να αρχισει να βαράει τα τραπέζια, τις καρέκλες, την τζαμαρία,
μεχρι να βγει εξω στην λεωφορο βουλιαγμενης και να τον πατανε φορτηγα κορνάροντας.
Οταν φτασαμε με το αμαξι της , εξω απο την  εισοδο κανω και ενα checking στο facebook , για κάθε ενδεχομενο. Εχω 20 - 30
ατομα γνωστους εκει οποτε εαν γινει κάτι τουλαχιστον ηθελα να ηξεραν που ημουν .

Στο σπίτι της μιλουσα συνεχεια για εμενα, διοτι με ρωτουσε, τις ειπα οτι δεν υπαρχει φραγκο και μου
ειπε οτι δεν ειχε κανενα προβλημα σε αυτο, μετα μου εδειξε κατι φωτογραφίες απο το χωρίο της κλτ .
Αφου κατεβάσαμε 3 - 4 ποτά ακομα κατα τις 4 μου ειπε
οτι νυσταζει και με συνοδευσε μεχρι την πόρτα αφου μου εδωσε ενα φιλι στο μαγουλο !?!? και συμπλήρωσε οτι
θα γινουμε καλά φιλαράκια .
Μου δωσε την υποσχεση οτι θα με παρει τηλεφωνο αλλα την ειδα γενικά χλιαρή* .

Πηρα ενα ταξι , γυρισα σπιτι μισομεθυσμενος σχεδον , πανω στην ζαλη μου θεωρησα σωστο να βαλω τις
καποτες στο ψυγειο διοτι καπου διαβασα οτι για να μη χαλάσουν και σπάσουν ηθελαν δροσερο μερος.
Τις εβαλα κατω απο ενα ταπερ με κάτι φασολάκια. Και τρελαμένος απο την καυλα τον επαιξα 2 - 3 φορές
και τα εκανα ολα σκ@τα, αλλα φλοκια στην κουβέρτα , αλλα στο καλοριφερ μεχρι και ο τοιχος την πλήρωσε .
Μετα απο αυτο της εστειλα μνμ οτι την σκεφτομαι αλλα ουτε φωνη ουτε ακρόαση.

Το ευτράπελο της υποθεσης ειναι οτι η μανα μου βρηκε τις καποτες στο ψυγείο το πρωι και εγινε της πουτάνας, αρχισε
να τσακώνεται με τον πατερα μου και με ξυπνησαν οι στριγκλιες της . Στην αρχη δεν ειπα κουβεντα διοτι ντρεπόμουν.
Οταν ομως ειδα οτι αρχιζε να του μαζευει τα πραγματα σε βαλίτσα της ειπα οτι εγω τις εβαλα εκει διοτι εκανα
ενα πειραμα και ηθελα ειδικα λαστιχενια σακουλάκια για τα δάκτυλα (εκει τους ειδα ηρεμους).

* Ισως αρχίζω να καταλαβαίνω γιατι αρκετοι τύποι και συναγωνιστες λενε οτι καλλίτερα να γαμανε πουτάνες
παρα να μπλεκουν με γυναικες καφεδες ραντευου κλτ. Φαινεται οτι αυτο το παιχνιδι τραβαει καιρο μεχρι να
γαμησεις και θελεις και ενα κουβα λεφτα ,με το ενδεχομενο να μην γαμησεις στο τέλος και να στο πηδιξει
καποιος αλλος αγωνιστης απο χαρακώματα και απο το πουθενά.

Εκανα καπου καμια μαλακια και δεν έκατσε η φάση ;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Συναγωνιστές και τύποι

Εμεινα με το πουλι στο χέρι , σχεδον χωρις υπνο και hangover πονοκέφαλο. Τι συνέβει :

Χτες λοιπόν παω με τα λουλουδια στο χέρι στο καφέ, η τυπισά αγνώριστη φορουσε ενα απλο τζιν ,γυαλια και χαλαρό βαψιμο.
Εμφανισιακά δεν ειχε καμία σχεση με την εντυπωσιακη καρακάβλα 5 μεγατόνων και 8 ρίχτερ που είδα στο πορνείο.Ηταν μια απλη κοπέλα
που βλέπουμε στον δρόμο και χάρηκε πολύ για τα λουλουδια - Ηταν καλή ιδέα τελικά .

Αφου ειπαμε μια δυο βλακείες για να σπάσει ο πάγος , (καθοτι πολύ τρακ ) την αφησα να μιλα συνέχεια διοτι διαβασα
στο φορουμ οτι ,για να σε γουσταρουν οι γυναικες πρεπει να τις αφηνεις να μιλάνε. Τελος παντών ο καφές εγινε μετα
2 - 3 ποτά . Μου ειπε ποια ειναι , απο που ειναι, οι στοχοι της ζωης της κλτ κλτ κλτ.

Κατά τις 1 μου είπε να πάμε στο σπίτι της για να συνεχίσουμε εκει, διοτι το καφέ εκλεινε (σημειώστε οτι τα πληρωσε ολα αυτη). Ειπα απο μεσα μου
να ρισκάρω, διοτι ο πουτσος μου απο την καβλα κοντεψε να βγει εξω ,να αρχισει να βαράει τα τραπέζια, τις καρέκλες, την τζαμαρία,
μεχρι να βγει εξω στην λεωφορο βουλιαγμενης και να τον πατανε φορτηγα κορνάροντας.
Οταν φτασαμε με το αμαξι της , εξω απο την  εισοδο κανω και ενα checking στο facebook , για κάθε ενδεχομενο. Εχω 20 - 30
ατομα γνωστους εκει οποτε εαν γινει κάτι τουλαχιστον ηθελα να ηξεραν που ημουν .

Στο σπίτι της μιλουσα συνεχεια για εμενα, διοτι με ρωτουσε, τις ειπα οτι δεν υπαρχει φραγκο και μου
ειπε οτι δεν ειχε κανενα προβλημα σε αυτο, μετα μου εδειξε κατι φωτογραφίες απο το χωρίο της κλτ .
οτι νυσταζει και με συνοδευσε μεχρι την πόρτα αφου μου εδωσε ενα φιλι στο μαγουλο !?!? και συμπλήρωσε οτι

Πηρα ενα ταξι , γυρισα σπιτι μισομεθυσμενος σχεδον , πανω στην ζαλη μου θεωρησα σωστο να βαλω τις
καποτες στο ψυγειο διοτι καπου διαβασα οτι για να μη χαλάσουν και σπάσουν ηθελαν δροσερο μερος.

Τις εβαλα κατω απο ενα ταπερ με κάτι φασολάκια. Και τρελαμένος απο την καυλα τον επαιξα 2 - 3 φορές
και τα εκανα ολα σκ@τα, αλλα φλοκια στην κουβέρτα , αλλα στο καλοριφερ μεχρι και ο τοιχος την πλήρωσε .

Το ευτράπελο της υποθεσης ειναι οτι η μανα μου βρηκε τις καποτες στο ψυγείο το πρωι και εγινε της πουτάνας, αρχισε
να τσακώνεται με τον πατερα μου και με ξυπνησαν οι στριγκλιες της . Στην αρχη δεν ειπα κουβεντα διοτι ντρεπόμουν.
Οταν ομως ειδα οτι αρχιζε να του μαζευει τα πραγματα σε βαλίτσα της ειπα οτι εγω τις εβαλα εκει διοτι εκανα
ενα πειραμα και ηθελα ειδικα λαστιχενια σακουλάκια για τα δάκτυλα (εκει τους ειδα ηρεμους).

* Ισως αρχίζω να καταλαβαίνω γιατι αρκετοι τύποι και συναγωνιστες λενε οτι καλλίτερα να γαμανε πουτάνες
παρα να μπλεκουν με γυναικες καφεδες ραντευου κλτ. Φαινεται οτι αυτο το παιχνιδι τραβαει καιρο μεχρι να
γαμησεις και θελεις και ενα κουβα λεφτα ,με το ενδεχομενο να μην γαμησεις στο τέλος και να στο πηδιξει

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :)

Επισκέπτης
τυπε το ειδες συναισθηματικα το θεμα..

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
τυπε το ειδες συναισθηματικα το θεμα..

Για τις καπότες το ψυγειο και τα φασολακια το ξερω οτι ηταν μαλακια αλλα ημουν μεθυσμενος.

Απο που φαινεται το ειδα συναισθηματικα ? Να πηδηξω πηγαινα αλλα που ηταν το λαθος ?

Επισκέπτης
Για τις καπότες το ψυγειο και τα φασολακια το ξερω οτι ηταν μαλακια αλλα ημουν μεθυσμενος.

Απο που φαινεται το ειδα συναισθηματικα ? Να πηδηξω πηγαινα αλλα που ηταν το λαθος ?
σε πηρε πολυ απο κατω χωρις ιδιαιτερο λογο...μαλλον οι υψηλες προσδοκιες εκαναν τη δουλεια τους..δεν πειραζει με τις καποτες λαθη κανουμε...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

παλι καλα που δεν εφαγες κανα υποθετο πανω στη σουρα σου

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
θές να συν-γράψουμε ένα σενάριο ;
έτσι για την πλάκα μας
γιατί απο φαντασία βλέπω το χεις  ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Συναγωνιστές και τύποι

καλα τις καποτες ποτε τις αγορασες?στον Ψυχρο Πολεμο??  :think: :think: :think:

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.656
Πόντοι
31.558
Καλύτερα από τα φαρμακεία να αγοράζεις

sildenafil

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Like
24
Πόντοι
1
1.Σου κέρασε το στουντιοκόριτσο καφέ και 2-3 ποτά πήγατε σπίτι της και ξαναήπιατε (συνήθως αυτές οι αλβανίδες ή στην καλύτερη ουκρανέζες κάνουν το σκατό τους παξιμάδι και δεν κερνούν, δεν είναι και στην κουλτούρα των λαών τους το κέρασμα όπως εδώ Ελλάδα)...
2.Δεν της έβγαλες τον "ηρακλάκο" έξω εκεί πάνω στην σούρα, συνήθως γίνονται τα καλύτερα γαμίσια άσε που δεν μπορείς να χύσεις...
3.Τα προφυλακτικά δεν θέλουν ψυγείο μόνο να είναι επώνυμα, σε δροσερό μέρος και άθικτη η συσκευασία.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τυπε πέρα απο την πλάκα πηγες αλήθεια με λουλούδια στο χερι για καφέ;που ζεις;

Stories