Νέα

Να την πάρω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis-23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
θές να συν-γράψουμε ένα σενάριο ;
έτσι για την πλάκα μας
γιατί απο φαντασία βλέπω το χεις  ;)
Περισσοτερο για ελεγεια το βλεπω.
Προτεινω τιτλο
"Οιπαγωμενες καποτες και τα φσσολακια"
Μιλαμε πολυ σουρεαλ.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Για τις καπότες το ψυγειο και τα φασολακια το ξερω οτι ηταν μαλακια αλλα ημουν μεθυσμενος.

Απο που φαινεται το ειδα συναισθηματικα ? Να πηδηξω πηγαινα αλλα που ηταν το λαθος ?
Ο φουκσρας ο πατερας σου τη πληρωσε φιλαρακο.

Τι νσ πει στη μανα σου οτι ο μπαρμπα σταθης δινει με καθε πακετο φασολακια 3 καποτες δωρο ??

Στα σοβαρα τωρα.
Δεν εκανες κατι λαθος. Απλα εκτιμησες λαθος τις προθεσεις της.

Οταν η δικια σου ολη μερα γαμιεται το τελευταιο πραγμα που θελει μετα ειναι αλλο ενα γαμησι.

Απο εσενσ θα ζηταει κουβεντουλα επικοινωνια τρυφεροτητες αγαπουλες και γουτσου γουτσου. Θα θελει να τη προσεγγισεις και καλα οπως θα προσεγγιζες μια μεση γκομενα για να μη πω συντηρητικη γκομενα οσο οξυμωρο και αν ακουγεται αυτο. Αυτο το εχει αναγκη, να λειτουργησει σε αυτο το θεμα δηλαδη σαν φυσιολογικη μεση γυναικα.

Ξερω τι σου λεω απο εμπειρια.

Τα γρηγορα ξεχνα τα.

Υπομονη και καλη τυχη.

Τελος οταν βγαινεις με στοχο να γαμησεις μπορεις να πιεις ενα δυο ποτα αλλα φεσι μη γινεσαι.

Περιτον βεβσια να επισημανουμε οτι οι καποτες δεν μπαινουν ουτε σε ψυγεια ουτε σε φουρνους.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Συναγωνιστές και τύποι

Εμεινα με το πουλι στο χέρι , σχεδον χωρις υπνο και hangover πονοκέφαλο. Τι συνέβει :

Χτες λοιπόν παω με τα λουλουδια στο χέρι στο καφέ, η τυπισά αγνώριστη φορουσε ενα απλο τζιν ,γυαλια και χαλαρό βαψιμο.
Εμφανισιακά δεν ειχε καμία σχεση με την εντυπωσιακη καρακάβλα 5 μεγατόνων και 8 ρίχτερ που είδα στο πορνείο.Ηταν μια απλη κοπέλα
που βλέπουμε στον δρόμο και χάρηκε πολύ για τα λουλουδια - Ηταν καλή ιδέα τελικά .

Αφου ειπαμε μια δυο βλακείες για να σπάσει ο πάγος , (καθοτι πολύ τρακ ) την αφησα να μιλα συνέχεια διοτι διαβασα
στο φορουμ οτι ,για να σε γουσταρουν οι γυναικες πρεπει να τις αφηνεις να μιλάνε. Τελος παντών ο καφές εγινε μετα
2 - 3 ποτά . Μου ειπε ποια ειναι , απο που ειναι, οι στοχοι της ζωης της κλτ κλτ κλτ.

Κατά τις 1 μου είπε να πάμε στο σπίτι της για να συνεχίσουμε εκει, διοτι το καφέ εκλεινε (σημειώστε οτι τα πληρωσε ολα αυτη). Ειπα απο μεσα μου
να ρισκάρω, διοτι ο πουτσος μου απο την καβλα κοντεψε να βγει εξω ,να αρχισει να βαράει τα τραπέζια, τις καρέκλες, την τζαμαρία,
μεχρι να βγει εξω στην λεωφορο βουλιαγμενης και να τον πατανε φορτηγα κορνάροντας.
Οταν φτασαμε με το αμαξι της , εξω απο την  εισοδο κανω και ενα checking στο facebook , για κάθε ενδεχομενο. Εχω 20 - 30
ατομα γνωστους εκει οποτε εαν γινει κάτι τουλαχιστον ηθελα να ηξεραν που ημουν .

Στο σπίτι της μιλουσα συνεχεια για εμενα, διοτι με ρωτουσε, τις ειπα οτι δεν υπαρχει φραγκο και μου
ειπε οτι δεν ειχε κανενα προβλημα σε αυτο, μετα μου εδειξε κατι φωτογραφίες απο το χωρίο της κλτ .
Αφου κατεβάσαμε 3 - 4 ποτά ακομα κατα τις 4 μου ειπε
οτι νυσταζει και με συνοδευσε μεχρι την πόρτα αφου μου εδωσε ενα φιλι στο μαγουλο !?!? και συμπλήρωσε οτι
θα γινουμε καλά φιλαράκια .
Μου δωσε την υποσχεση οτι θα με παρει τηλεφωνο αλλα την ειδα γενικά χλιαρή* .

Πηρα ενα ταξι , γυρισα σπιτι μισομεθυσμενος σχεδον , πανω στην ζαλη μου θεωρησα σωστο να βαλω τις
καποτες στο ψυγειο διοτι καπου διαβασα οτι για να μη χαλάσουν και σπάσουν ηθελαν δροσερο μερος.
Τις εβαλα κατω απο ενα ταπερ με κάτι φασολάκια. Και τρελαμένος απο την καυλα τον επαιξα 2 - 3 φορές
και τα εκανα ολα σκ@τα, αλλα φλοκια στην κουβέρτα , αλλα στο καλοριφερ μεχρι και ο τοιχος την πλήρωσε .
Μετα απο αυτο της εστειλα μνμ οτι την σκεφτομαι αλλα ουτε φωνη ουτε ακρόαση.

Το ευτράπελο της υποθεσης ειναι οτι η μανα μου βρηκε τις καποτες στο ψυγείο το πρωι και εγινε της πουτάνας, αρχισε
να τσακώνεται με τον πατερα μου και με ξυπνησαν οι στριγκλιες της . Στην αρχη δεν ειπα κουβεντα διοτι ντρεπόμουν.
Οταν ομως ειδα οτι αρχιζε να του μαζευει τα πραγματα σε βαλίτσα της ειπα οτι εγω τις εβαλα εκει διοτι εκανα
ενα πειραμα και ηθελα ειδικα λαστιχενια σακουλάκια για τα δάκτυλα (εκει τους ειδα ηρεμους).

* Ισως αρχίζω να καταλαβαίνω γιατι αρκετοι τύποι και συναγωνιστες λενε οτι καλλίτερα να γαμανε πουτάνες
παρα να μπλεκουν με γυναικες καφεδες ραντευου κλτ. Φαινεται οτι αυτο το παιχνιδι τραβαει καιρο μεχρι να
γαμησεις και θελεις και ενα κουβα λεφτα ,με το ενδεχομενο να μην γαμησεις στο τέλος και να στο πηδιξει
καποιος αλλος αγωνιστης απο χαρακώματα και απο το πουθενά.

Εκανα καπου καμια μαλακια και δεν έκατσε η φάση ;
Το λαθος σου παικταρα!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Συναγωνιστές και τύποι

Εμεινα με το πουλι στο χέρι , σχεδον χωρις υπνο και hangover πονοκέφαλο. Τι συνέβει :

Χτες λοιπόν παω με τα λουλουδια στο χέρι στο καφέ, η τυπισά αγνώριστη φορουσε ενα απλο τζιν ,γυαλια και χαλαρό βαψιμο.
Εμφανισιακά δεν ειχε καμία σχεση με την εντυπωσιακη καρακάβλα 5 μεγατόνων και 8 ρίχτερ που είδα στο πορνείο.Ηταν μια απλη κοπέλα
που βλέπουμε στον δρόμο και χάρηκε πολύ για τα λουλουδια - Ηταν καλή ιδέα τελικά .

Αφου ειπαμε μια δυο βλακείες για να σπάσει ο πάγος , (καθοτι πολύ τρακ ) την αφησα να μιλα συνέχεια διοτι διαβασα
στο φορουμ οτι ,για να σε γουσταρουν οι γυναικες πρεπει να τις αφηνεις να μιλάνε. Τελος παντών ο καφές εγινε μετα
2 - 3 ποτά . Μου ειπε ποια ειναι , απο που ειναι, οι στοχοι της ζωης της κλτ κλτ κλτ.

Κατά τις 1 μου είπε να πάμε στο σπίτι της για να συνεχίσουμε εκει, διοτι το καφέ εκλεινε (σημειώστε οτι τα πληρωσε ολα αυτη). Ειπα απο μεσα μου
να ρισκάρω, διοτι ο πουτσος μου απο την καβλα κοντεψε να βγει εξω ,να αρχισει να βαράει τα τραπέζια, τις καρέκλες, την τζαμαρία,
μεχρι να βγει εξω στην λεωφορο βουλιαγμενης και να τον πατανε φορτηγα κορνάροντας.
Οταν φτασαμε με το αμαξι της , εξω απο την  εισοδο κανω και ενα checking στο facebook , για κάθε ενδεχομενο. Εχω 20 - 30
ατομα γνωστους εκει οποτε εαν γινει κάτι τουλαχιστον ηθελα να ηξεραν που ημουν .

Στο σπίτι της μιλουσα συνεχεια για εμενα, διοτι με ρωτουσε, τις ειπα οτι δεν υπαρχει φραγκο και μου
ειπε οτι δεν ειχε κανενα προβλημα σε αυτο, μετα μου εδειξε κατι φωτογραφίες απο το χωρίο της κλτ .
Αφου κατεβάσαμε 3 - 4 ποτά ακομα κατα τις 4 μου ειπε
οτι νυσταζει και με συνοδευσε μεχρι την πόρτα αφου μου εδωσε ενα φιλι στο μαγουλο !?!? και συμπλήρωσε οτι
θα γινουμε καλά φιλαράκια .
Μου δωσε την υποσχεση οτι θα με παρει τηλεφωνο αλλα την ειδα γενικά χλιαρή* .

Πηρα ενα ταξι , γυρισα σπιτι μισομεθυσμενος σχεδον , πανω στην ζαλη μου θεωρησα σωστο να βαλω τις
καποτες στο ψυγειο διοτι καπου διαβασα οτι για να μη χαλάσουν και σπάσουν ηθελαν δροσερο μερος.
Τις εβαλα κατω απο ενα ταπερ με κάτι φασολάκια. Και τρελαμένος απο την καυλα τον επαιξα 2 - 3 φορές
και τα εκανα ολα σκ@τα, αλλα φλοκια στην κουβέρτα , αλλα στο καλοριφερ μεχρι και ο τοιχος την πλήρωσε .
Μετα απο αυτο της εστειλα μνμ οτι την σκεφτομαι αλλα ουτε φωνη ουτε ακρόαση.

Το ευτράπελο της υποθεσης ειναι οτι η μανα μου βρηκε τις καποτες στο ψυγείο το πρωι και εγινε της πουτάνας, αρχισε
να τσακώνεται με τον πατερα μου και με ξυπνησαν οι στριγκλιες της . Στην αρχη δεν ειπα κουβεντα διοτι ντρεπόμουν.
Οταν ομως ειδα οτι αρχιζε να του μαζευει τα πραγματα σε βαλίτσα της ειπα οτι εγω τις εβαλα εκει διοτι εκανα
ενα πειραμα και ηθελα ειδικα λαστιχενια σακουλάκια για τα δάκτυλα (εκει τους ειδα ηρεμους).

* Ισως αρχίζω να καταλαβαίνω γιατι αρκετοι τύποι και συναγωνιστες λενε οτι καλλίτερα να γαμανε πουτάνες
παρα να μπλεκουν με γυναικες καφεδες ραντευου κλτ. Φαινεται οτι αυτο το παιχνιδι τραβαει καιρο μεχρι να
γαμησεις και θελεις και ενα κουβα λεφτα ,με το ενδεχομενο να μην γαμησεις στο τέλος και να στο πηδιξει
καποιος αλλος αγωνιστης απο χαρακώματα και απο το πουθενά.

Εκανα καπου καμια μαλακια και δεν έκατσε η φάση ;
τυπε εχετε οικογενειακο χαρισμα δηλαδη :grin:

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καλύτερα από τα φαρμακεία να αγοράζεις

Την επεσα για υπνο το μεσημέρι διοτι δεν την παλεψα απο το ξενυχτι, εφτιαξα μια φραπα και τωρα θα απαντησω σε καθε εναν συναγωνιστη ξεχωριστα.
Σε ευχαριστώ που σκυψατε στο πρόβλημα μου.

Γιατι πρεπει να παιρνω καπότες απο το φαρμακείο και οχι απο τον σκλαβενίτη ? Τι διαφορές εχουν ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Την επεσα για υπνο το μεσημέρι διοτι δεν την παλεψα απο το ξενυχτι, εφτιαξα μια φραπα και τωρα θα απαντησω σε καθε εναν συναγωνιστη ξεχωριστα.

Γιατι πρεπει να παιρνω καπότες απο το φαρμακείο και οχι απο τον σκλαβενίτη ? Τι διαφορές εχουν ?
τυπε κανα νεο απτην γκομενα?σε πηρε κανα τηλεφωνο?
γιατι δεν της την επεσες χτες στο σπιτι της?

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
1.Σου κέρασε το στουντιοκόριτσο καφέ και 2-3 ποτά πήγατε σπίτι της και ξαναήπιατε (συνήθως αυτές οι αλβανίδες ή στην καλύτερη ουκρανέζες κάνουν το σκατό τους παξιμάδι και δεν κερνούν, δεν είναι και στην κουλτούρα των λαών τους το κέρασμα όπως εδώ Ελλάδα)...
2.Δεν της έβγαλες τον "ηρακλάκο" έξω εκεί πάνω στην σούρα, συνήθως γίνονται τα καλύτερα γαμίσια άσε που δεν μπορείς να χύσεις...
3.Τα προφυλακτικά δεν θέλουν ψυγείο μόνο να είναι επώνυμα, σε δροσερό μέρος και άθικτη η συσκευασία.

το 2 και το 3 θα το κρατησω συμβουλη, δεν πρεπει να πινω οταν ειναι να γαμισω για να μην χανω τον ελεγχο.
για το 1 :

H γυναικα δεν ειναι ξενη , Ελληνιδα ειναι που κανει την δουλεια λιγο καιρο . Απο γνωστη σε γνωστη εμαθε για την δουλεια .
Το τσεκαρα οτι ειναι 100% Ελληνιδα διοτι ειδα φωτογραφιες παο το χωριο της ενω τις εκανα ενα αστειο για να μπει στην διαδικασια να μου δειξει ταυτοτητα.
Το καλό της υπόθεσης ειναι οτι σταματαει στις γιορτες, θα δουλεψει φουλ με τα δωρα που θα παρει ο κοσμος και μετα Stop.

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ο φουκσρας ο πατερας σου τη πληρωσε φιλαρακο.

Τι νσ πει στη μανα σου οτι ο μπαρμπα σταθης δινει με καθε πακετο φασολακια 3 καποτες δωρο ??

Στα σοβαρα τωρα.
Δεν εκανες κατι λαθος. Απλα εκτιμησες λαθος τις προθεσεις της.

Οταν η δικια σου ολη μερα γαμιεται το τελευταιο πραγμα που θελει μετα ειναι αλλο ενα γαμησι.

Απο εσενσ θα ζηταει κουβεντουλα επικοινωνια τρυφεροτητες αγαπουλες και γουτσου γουτσου. Θα θελει να τη προσεγγισεις και καλα οπως θα προσεγγιζες μια μεση γκομενα για να μη πω συντηρητικη γκομενα οσο οξυμωρο και αν ακουγεται αυτο. Αυτο το εχει αναγκη, να λειτουργησει σε αυτο το θεμα δηλαδη σαν φυσιολογικη μεση γυναικα.

Ξερω τι σου λεω απο εμπειρια.

Τα γρηγορα ξεχνα τα.

Υπομονη και καλη τυχη.

Τελος οταν βγαινεις με στοχο να γαμησεις μπορεις να πιεις ενα δυο ποτα αλλα φεσι μη γινεσαι.

Περιτον βεβσια να επισημανουμε οτι οι καποτες δεν μπαινουν ουτε σε ψυγεια ουτε σε φουρνους.
Βασικά δεν ξερω πως να προσεγγισω μια μεση γκομενα, δεν ειχε τυχει ποτε  :- τι πρεπει να κάνω δηλαδη ??

Επισκέπτης

αξιοπιστια ποιοτητα λιγοτερο εκτεθειμενες..δυστυχως για σενα εμεις σκυψαμε η γκομενα ομως δεν...

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
τυπε κανα νεο απτην γκομενα?σε πηρε κανα τηλεφωνο?
γιατι δεν της την επεσες χτες στο σπιτι της?

Οχι , τιποτα, εστειλα ενα μνμ τα ξημερωματα , τις εστειλα και αλλο ενα πριν μπω στο φορουμ αλλα τιποτα . Σημερα δεν δουλευει απο οτι ξερω.
Χτες πηγα να της την πεσω αλλα με ρωταγε για εμενα και τις ειπα , ισως να βαρεθηκε οταν της ειπα για την στατιστικη και ενα θεωρημα μου . Πηρε κανενα μισαωρο το μπουρου μπουρου .

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οχι , τιποτα, εστειλα ενα μνμ τα ξημερωματα , τις εστειλα και αλλο ενα πριν μπω στο φορουμ αλλα τιποτα . Σημερα δεν δουλευει απο οτι ξερω.
Χτες πηγα να της την πεσω αλλα με ρωταγε για εμενα και τις ειπα , ισως να βαρεθηκε οταν της ειπα για την στατιστικη και ενα θεωρημα μου . Πηρε κανενα μισαωρο το μπουρου μπουρου .
καλα ρε τυπε μιλουσες στην γκομενα για μαθηματικα θεωρηματα? :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ουπς , τωρα το ειδα , μαλλον με δουλευει το απολυτο αρσενικο, σε νομιζα φιλο μου και σου απαντησα σοβαρα  >:(
τυπε ο κριστιανο ειναι μπαχαλακιας μην δινεις σημασια :S
εγω προσπαθω να σε βοηθησω στο προβλημα σου :rockon:

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
καλα ρε τυπε μιλουσες στην γκομενα για μαθηματικα θεωρηματα? :S

Ναι , αφου ηθελε να μάθει για την ειδικότητα μου
ηθελα και να εντυπωσιασω αλλα μας πηρε η ωρα , 30 λεπτα μιλαγα .
Το κακο ηταν οτι ειχε κολλήσει πανω μου και δεν μπορουσα να
σχεδιασω ανετα σε ενα χαρτι την θεωρια για να την αναλυσω .

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι , αφου ηθελε να μάθει για την ειδικότητα μου
ηθελα και να εντυπωσιασω αλλα μας πηρε η ωρα , 30 λεπτα μιλαγα .
Το κακο ηταν οτι ειχε κολλήσει πανω μου και δεν μπορουσα να
σχεδιασω ανετα σε ενα χαρτι την θεωρια για να την αναλυσω .
καλα ρε τυπε αυτη οταν ειχε κολλησει πανω σου εσυ τι εκανες?
δεν την χουφτωσες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom