Συναγωνιστές και τύποι
Εμεινα με το πουλι στο χέρι , σχεδον χωρις υπνο και hangover πονοκέφαλο. Τι συνέβει :
Χτες λοιπόν παω με τα λουλουδια στο χέρι στο καφέ, η τυπισά αγνώριστη φορουσε ενα απλο τζιν ,γυαλια και χαλαρό βαψιμο.
Εμφανισιακά δεν ειχε καμία σχεση με την εντυπωσιακη καρακάβλα 5 μεγατόνων και 8 ρίχτερ που είδα στο πορνείο.Ηταν μια απλη κοπέλα
που βλέπουμε στον δρόμο και χάρηκε πολύ για τα λουλουδια - Ηταν καλή ιδέα τελικά .
Αφου ειπαμε μια δυο βλακείες για να σπάσει ο πάγος , (καθοτι πολύ τρακ ) την αφησα να μιλα συνέχεια διοτι διαβασα
στο φορουμ οτι ,για να σε γουσταρουν οι γυναικες πρεπει να τις αφηνεις να μιλάνε. Τελος παντών ο καφές εγινε μετα
2 - 3 ποτά . Μου ειπε ποια ειναι , απο που ειναι, οι στοχοι της ζωης της κλτ κλτ κλτ.
Κατά τις 1 μου είπε να πάμε στο σπίτι της για να συνεχίσουμε εκει, διοτι το καφέ εκλεινε (σημειώστε οτι τα πληρωσε ολα αυτη). Ειπα απο μεσα μου
να ρισκάρω, διοτι ο πουτσος μου απο την καβλα κοντεψε να βγει εξω ,να αρχισει να βαράει τα τραπέζια, τις καρέκλες, την τζαμαρία,
μεχρι να βγει εξω στην λεωφορο βουλιαγμενης και να τον πατανε φορτηγα κορνάροντας.
Οταν φτασαμε με το αμαξι της , εξω απο την εισοδο κανω και ενα checking στο facebook , για κάθε ενδεχομενο. Εχω 20 - 30
ατομα γνωστους εκει οποτε εαν γινει κάτι τουλαχιστον ηθελα να ηξεραν που ημουν .
Στο σπίτι της μιλουσα συνεχεια για εμενα, διοτι με ρωτουσε, τις ειπα οτι δεν υπαρχει φραγκο και μου
ειπε οτι δεν ειχε κανενα προβλημα σε αυτο, μετα μου εδειξε κατι φωτογραφίες απο το χωρίο της κλτ .
Αφου κατεβάσαμε 3 - 4 ποτά ακομα κατα τις 4 μου ειπε
οτι νυσταζει και με συνοδευσε μεχρι την πόρτα αφου μου εδωσε ενα φιλι στο μαγουλο !?!? και συμπλήρωσε οτι
θα γινουμε καλά φιλαράκια .
Μου δωσε την υποσχεση οτι θα με παρει τηλεφωνο αλλα την ειδα γενικά χλιαρή* .
Πηρα ενα ταξι , γυρισα σπιτι μισομεθυσμενος σχεδον , πανω στην ζαλη μου θεωρησα σωστο να βαλω τις
καποτες στο ψυγειο διοτι καπου διαβασα οτι για να μη χαλάσουν και σπάσουν ηθελαν δροσερο μερος.
Τις εβαλα κατω απο ενα ταπερ με κάτι φασολάκια. Και τρελαμένος απο την καυλα τον επαιξα 2 - 3 φορές
και τα εκανα ολα σκ@τα, αλλα φλοκια στην κουβέρτα , αλλα στο καλοριφερ μεχρι και ο τοιχος την πλήρωσε .
Μετα απο αυτο της εστειλα μνμ οτι την σκεφτομαι αλλα ουτε φωνη ουτε ακρόαση.
Το ευτράπελο της υποθεσης ειναι οτι η μανα μου βρηκε τις καποτες στο ψυγείο το πρωι και εγινε της πουτάνας, αρχισε
να τσακώνεται με τον πατερα μου και με ξυπνησαν οι στριγκλιες της . Στην αρχη δεν ειπα κουβεντα διοτι ντρεπόμουν.
Οταν ομως ειδα οτι αρχιζε να του μαζευει τα πραγματα σε βαλίτσα της ειπα οτι εγω τις εβαλα εκει διοτι εκανα
ενα πειραμα και ηθελα ειδικα λαστιχενια σακουλάκια για τα δάκτυλα (εκει τους ειδα ηρεμους).
* Ισως αρχίζω να καταλαβαίνω γιατι αρκετοι τύποι και συναγωνιστες λενε οτι καλλίτερα να γαμανε πουτάνες
παρα να μπλεκουν με γυναικες καφεδες ραντευου κλτ. Φαινεται οτι αυτο το παιχνιδι τραβαει καιρο μεχρι να
γαμησεις και θελεις και ενα κουβα λεφτα ,με το ενδεχομενο να μην γαμησεις στο τέλος και να στο πηδιξει
καποιος αλλος αγωνιστης απο χαρακώματα και απο το πουθενά.
Εκανα καπου καμια μαλακια και δεν έκατσε η φάση ;