Νέα

Να τελειώνουμε τα παραμύθια με τους αγρότες επιτέλους!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mgb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 287
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

johnny.be.good

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
αυτό είναι το ανέκδοτο φιλαράκο που κάνουνε όργιο με κλειστά φώτα και όλο τον τρώει ένας. Ε, οι αγρότες είναι διαρκώς αυτοί που τον δίνουνε. Εγώ που έχω δώσει το μισό μου μισθό στην εφορία για τα χρεωμένα ταμεία και δεν πρόκειτια να πάρω σύνταξη και τον άλλο μισό του μισού το δίνω στην εφορία σαν άμεσο φόρο για να έχει να δίνει στον αγρότη που όπως σε κάθε επιχείρηση δεν του πήγε καλά η σοδειά, γιατί πρέπει να τον τρώω καθημερινά από εσένα τον αγρότη;

Το χτήμα του κάθε αγρότη είναι επιχείρηση. Ο Δανός πάει και στήνει γραφείο έξω από τη συνεδρίαση της κοινότητας κάθε φορά που έχει συζήτηση για τα αγροτικά. Έχουνε σωματείο και ποτέ η σοδιά τους δεν πέφτει έξω. Εκείνοι μαλάκες είναι δηλαδή;
Αει σιχτήρ σαπιοκοιλιάδες.
Στην Ευρωπη γενικα δεν υπαρχη αγροτης με 100 στρεμματα ουτε κτηνοτροφος με 200 προβατα.
Και εαν ειναι τοσο ευκολα και ειναι ολοι τεμπελιδες και παμπλουτοι οι αγροτες γιατι δεν πας και εσυ να δεις την γλυκα?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσυ μου επιτεθηκες πρωτος στο θρεντ με το που μπηκα και ειπα την γνωμη μου για τους μπυροκοιλιαδες που γαμανε τα εθνικα δικτυα της χωρας...

Εγω μαλακας μπορει να ειμαι αλλα αλλο τοσο εισαι και εσυ τοτε που καθεσαι και τσιμπας τζοχαδιαζεσαι μαζι μου :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ναι είμαι μαλάκας.
τελειώσαμε τώρα;

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Α ρε whitey_.......το εχουμε ξαναπει....η πολυ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:...ΒΛΑΠΤΕΙ...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Στην Ευρωπη γενικα δεν υπαρχη αγροτης με 100 στρεμματα ουτε κτηνοτροφος με 200 προβατα.
Και εαν ειναι τοσο ευκολα και ειναι ολοι τεμπελιδες και παμπλουτοι οι αγροτες γιατι δεν πας και εσυ να δεις την γλυκα?
εμισ στιν ελαδα εχουμε βιομιχανιπιμενι γεοργια,και εχουμε μεγαλα χορτολιβαδικε εκτασισ σα τιν αλαμπαμα και τισ παμαπσ τισ αργεντινισ,ιμαστε τεραστια χορα σε μεγεθοσ ,γιαφτο εχουμε αγρατεσ μαγαλογεοκτιμονεσ και εκατομιριουχοσ.......

εγο τον Ασπρουλι τον αγαπο ινε φιλοσ μου και ξερι πολα ορεα πραματα

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
εμισ στιν ελαδα εχουμε βιομιχανιπιμενι γεοργια,και εχουμε μεγαλα χορτολιβαδικε εκτασισ σα τιν αλαμπαμα και τισ παμαπσ τισ αργεντινισ,ιμαστε τεραστια χορα σε μεγεθοσ ,γιαφτο εχουμε αγρατεσ μαγαλογεοκτιμονεσ και εκατομιριουχοσ.......

Καλα ειδα εγω  αναμεσα στα τρακτερ και ενα βυτιοφορο..

:2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ναι είμαι μαλάκας.
τελειώσαμε τώρα;

μονος σου το αρχιζεις μονος σου το τελιωνεις...

Πολυ θεωρια και μπλα μπλα εισαι...αν στην σπαω τοσο ελα να μου τα ψαλεις απο κοντα αντι να καθεσαι μονος σου να κωλοκτυπιεσαι σε ενα φορουμ

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
εγο τουσ αγροτεσ τουα αγαπο γιατι βγανουνε καλαμποκι ορεο που τρονε τα κοτο

Βγαζουνε και χορταρι που τρωνε οι homo.

Και αυτοι οι αγροτες  μας αγαπουν  :smitten:γι αυτο θελουν να μας γαμησουν.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δεν πολυδιαβασα τις αλλες σελιδες λογο σπαμαρισματος!!

κατανοω ΑΠΟΛΥΤΑ τους αγροτες εχουνε οχι 1 αλλα 1000 δικια!!
εμενα ομως και τον χ,ψ πολιτη που ειναι κλεισμενος καπου ποιος θα μας καταλαβει??
θελω να κατεβω απο το εξωτερικο και δεν κατεβαινω γιατι φοβαμαι οτι στον Προμαχωνα θα μπολκαρω! παρακατω παλι τα ιδια!! εγω σπιτι μου ποτε θα παω??
εμενα ποιος θα με καταλαβει??
ας πανε να κλεισουνε αλλους δρομους!! μπροστα στα Υπουργεια!!
γελαει η Ευρωπη μαζι μας!!!
ας τα κανουνε και αλλου αυτα!!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
δεν πολυδιαβασα τις αλλες σελιδες λογο σπαμαρισματος!!

κατανοω ΑΠΟΛΥΤΑ τους αγροτες εχουνε οχι 1 αλλα 1000 δικια!!
εμενα ομως και τον χ,ψ πολιτη που ειναι κλεισμενος καπου ποιος θα μας καταλαβει??
θελω να κατεβω απο το εξωτερικο και δεν κατεβαινω γιατι φοβαμαι οτι στον Προμαχωνα θα μπολκαρω! παρακατω παλι τα ιδια!! εγω σπιτι μου ποτε θα παω??
εμενα ποιος θα με καταλαβει??
ας πανε να κλεισουνε αλλους δρομους!! μπροστα στα Υπουργεια!!
γελαει η Ευρωπη μαζι μας!!!
ας τα κανουνε και αλλου αυτα!!
Στην Γαλλια μηπως?

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
εγο δε ιμε χομα,ιμε 63χρομοσοματα,εσι ποσα ισε?

''....Ο άνθρωπος διαθέτει σε κάθε κύτταρό του 46 χρωμοσώματα, στα οποία είναι ... Δυο από αυτά , το Χ και Υ , είναι τα λεγόμενα φυλετικά χρωμοσώματα . ...''

Που τα βρηκες τα 63;
απο την μπυρα τα βλεπεις διπλα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom