johnny.be.good
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εσένα σε έκαναν μπαν. θες κι άλλο μπανάκι ή θα πας να πλακώσεις κάνα κουκουλοφόρο να τελειώνουμες
κ μενα μπανακι με εκαναν.Εχει πεσει πολυ δημοκρατια εδω μεσα περσονα
εσένα σε έκαναν μπαν. θες κι άλλο μπανάκι ή θα πας να πλακώσεις κάνα κουκουλοφόρο να τελειώνουμες
αφτο ινε καλο πρεπι που και που να ππλενομαστεκ μενα μπανακι με εκαναν.Εχει πεσει πολυ δημοκρατια εδω μεσα περσονα
Στην Ευρωπη γενικα δεν υπαρχη αγροτης με 100 στρεμματα ουτε κτηνοτροφος με 200 προβατα.αυτό είναι το ανέκδοτο φιλαράκο που κάνουνε όργιο με κλειστά φώτα και όλο τον τρώει ένας. Ε, οι αγρότες είναι διαρκώς αυτοί που τον δίνουνε. Εγώ που έχω δώσει το μισό μου μισθό στην εφορία για τα χρεωμένα ταμεία και δεν πρόκειτια να πάρω σύνταξη και τον άλλο μισό του μισού το δίνω στην εφορία σαν άμεσο φόρο για να έχει να δίνει στον αγρότη που όπως σε κάθε επιχείρηση δεν του πήγε καλά η σοδειά, γιατί πρέπει να τον τρώω καθημερινά από εσένα τον αγρότη;
Το χτήμα του κάθε αγρότη είναι επιχείρηση. Ο Δανός πάει και στήνει γραφείο έξω από τη συνεδρίαση της κοινότητας κάθε φορά που έχει συζήτηση για τα αγροτικά. Έχουνε σωματείο και ποτέ η σοδιά τους δεν πέφτει έξω. Εκείνοι μαλάκες είναι δηλαδή;
Αει σιχτήρ σαπιοκοιλιάδες.
Εσυ μου επιτεθηκες πρωτος στο θρεντ με το που μπηκα και ειπα την γνωμη μου για τους μπυροκοιλιαδες που γαμανε τα εθνικα δικτυα της χωρας...
Εγω μαλακας μπορει να ειμαι αλλα αλλο τοσο εισαι και εσυ τοτε που καθεσαι και τσιμπας τζοχαδιαζεσαι μαζι μου
εμισ στιν ελαδα εχουμε βιομιχανιπιμενι γεοργια,και εχουμε μεγαλα χορτολιβαδικε εκτασισ σα τιν αλαμπαμα και τισ παμαπσ τισ αργεντινισ,ιμαστε τεραστια χορα σε μεγεθοσ ,γιαφτο εχουμε αγρατεσ μαγαλογεοκτιμονεσ και εκατομιριουχοσ.......Στην Ευρωπη γενικα δεν υπαρχη αγροτης με 100 στρεμματα ουτε κτηνοτροφος με 200 προβατα.
Και εαν ειναι τοσο ευκολα και ειναι ολοι τεμπελιδες και παμπλουτοι οι αγροτες γιατι δεν πας και εσυ να δεις την γλυκα?
εμισ στιν ελαδα εχουμε βιομιχανιπιμενι γεοργια,και εχουμε μεγαλα χορτολιβαδικε εκτασισ σα τιν αλαμπαμα και τισ παμαπσ τισ αργεντινισ,ιμαστε τεραστια χορα σε μεγεθοσ ,γιαφτο εχουμε αγρατεσ μαγαλογεοκτιμονεσ και εκατομιριουχοσ.......
ναι είμαι μαλάκας.
τελειώσαμε τώρα;
τι χρομα?Καλα ειδα εγω αναμεσα στα τρακτερ και ενα βυτιοφορο..
τι χρομα?
δε ιεν δικο μασ,
εγο τουσ αγροτεσ τουα αγαπο γιατι βγανουνε καλαμποκι ορεο που τρονε τα κοτο
εγο δε ιμε χομα,ιμε 63χρομοσοματα,εσι ποσα ισε?Βγαζουνε και χορταρι που τρωνε οι homo.
Και αυτοι οι αγροτες μας αγαπουν γι αυτο θελουν να μας γαμησουν.
δεν πολυδιαβασα τις αλλες σελιδες λογο σπαμαρισματος!!
Στην Γαλλια μηπως?δεν πολυδιαβασα τις αλλες σελιδες λογο σπαμαρισματος!!
κατανοω ΑΠΟΛΥΤΑ τους αγροτες εχουνε οχι 1 αλλα 1000 δικια!!
εμενα ομως και τον χ,ψ πολιτη που ειναι κλεισμενος καπου ποιος θα μας καταλαβει??
θελω να κατεβω απο το εξωτερικο και δεν κατεβαινω γιατι φοβαμαι οτι στον Προμαχωνα θα μπολκαρω! παρακατω παλι τα ιδια!! εγω σπιτι μου ποτε θα παω??
εμενα ποιος θα με καταλαβει??
ας πανε να κλεισουνε αλλους δρομους!! μπροστα στα Υπουργεια!!
γελαει η Ευρωπη μαζι μας!!!
ας τα κανουνε και αλλου αυτα!!
εγο δε ιμε χομα,ιμε 63χρομοσοματα,εσι ποσα ισε?
Δεν ειναι σπαμαρισμα.
Οι δεξιοι φασιστες τσακωνομαστε με τους αριστερους φασιστες.
φυσικα εμεις οι Γαλλοι αντε και οι Ισπανοι!Στην Γαλλια μηπως?