Ειναι,λεει,το 15% της Ελληνικης κοινωνιας και μετρανε 900.000 φορολογικες δηλωσεις
Καλλιεργουν ως επι το πλειστον βαμβακι-σιταρι-καλαμποκι και θελουν να εχουν,λεει,
Εξασφαλισμενο και Εγγυημενο Ελαχιστο Εισοδημα..
Θα μου φυγει το τσερβελο,ρε πουστη μου...Ακου αιτημα οι ανθρωποι..
Την ιδια ωρα αποξενωνουν απο το υπολοιπο σωμα των καταληψιων Εθνικων οδων,τους αγροτες
της Πελλοπονησου που εκλεισαν τον Ισθμο...(Εσωτερικες εριδες;)
Τους εκλεισαν και τα φωτα της Εθνικης,λεει ο εκπροσωπος τους,και ειναι στο σκοταδι
και δεν καλοβλεπουν.Την ιδια στιγμη που στο μπλοκο τους εχουν εγκλωβιστει και ορισμενα
αυτοκινητα που "ξεφυγαν" απο την αναστροφη πορειας που εκανε η ΕΛ.ΑΣ λιγο πιο πριν..
Ποιος θα ηθελε να ειναι στην θεση αυτων που "διεκδικουν" την λυση να πανε σπιτι
τους,γιατι καποιοι αστυνομικοι μαλακιστηκαν και καποιοι αλλοι συμπολιτες τους κλεισαν
τους δρομους;
Εμφανιζεται ο Υπουργος Χατζηδακης στο Μεγκα (ναι ρε πουστη μου,αντεξα και τους ειδα-
ειδικα αυτην την Τρεμη :S) σαν χεσμενος,ξεχνοντας οτι λιγα χρονια πριν εκπαιδευοταν
στην οδηγηση τρακτερ στα τοτε μπλοκα μαζι με τον Σουρλα και τους αλλους της τοτε
αντιπολιτευσης...
Ο οποιος υπουργος παρεμεινε αταραχος στις προτροπες του Πρετεντερη (αυτου του προτυπου
δημοσιογραφου που πετα μπουκαλακια νερου στα γηπεδα..) να ασκησει μπακαλονιτερεσα με
τους διαπραγματευτες των αγροτων του τυπου "παρε 100-οχι θελω 200-να το κανουμε 150;"
Πρακτικη,η οποια ειμαι υποχρεωμενος να πω,επικροτουσαν και ο Τραγακης και ο Υφ.Εσωτερικων
Χ.Ζωης (τον Πακη τον ρωτησε;)...
Την ιδια ωρα ο "γαμαω τα ασφαλιστικα ταμεια" Σαββας Τσιτουριδης σε εμφανιση και ομιλια
του σε ημεριδες,μεταμορφωνοταν σε τιμητη των παντων και ειδικα απεναντι στους
"φιλαρακους" του τους παλιους,που τα τρωγανε μαζι...αντι να λεει "Δοξα τω Θεω" που ειναι
εξω απο την φυλακα(να ευχαριστει τον Νομο περι Ευθυνης Υπουργων...και αυτον που τον
ψηφισε)
Το ΠΑΣΟΚ απο την αλλη μας λεει οτι τα λεφτα ειναι λιγα,αλλα πρεπει να ανοιξουν οι δρομοι
(το ειπε [size=18pt]ψιθυριστα[/size] να μην θυμωσει και κανενας απο τους καταληψιες και δεν τους
ψηφισουν..)
Το υψος των ζημιων απο τα ευπαθη προιοντα που παραμενουν εκλωβισμενα στα συνορα με την
Βουλγαρια,στον Προμαχωνα,στο κονβοι των ντλικων,ξεπερναει τα 10.000.000 ευρωπουλα,ετσι
λεει τουλαχιστον ο ενοχλημενος υπ.Εσωτερικων της γειτονος χωρας...Μωρε,ποιος ελεγε εδω
μεσα οτι οι κινητιποιησεις των αγροτων δεν ειναι σαν των κουκουλοφορων που καταστρεφουν
ξενες περιουσιες;
Απο ολο το αλλαλουμ,δεν ακουσα καμμια προταση για το μελλον...
πωπωπωπω!!!!!