Νέα

Να τελειώνουμε τα παραμύθια με τους αγρότες επιτέλους!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mgb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 287
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν φταινε αυτοι...Αλλα η κυβερνηση και μονο που αντι να στειλει τα ματ να τους μπουζουριασουν τους αφηνει να μας σπανε τα @@ οι μπυροκοιλιαδες χωριατες

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ωραια λογικη εχουν ορισμενοι!!!
Τοσα χρονια επιδοτησεις επερναν οι αγροτες και τα φαγανε οποτε τωρα να παν να γαμηθουν!!!
Τοτε
α)Να κλεισει αυριο το μετρο και ολα τα ΜΜΜ της Αθηνας που κοστισαν τα τελευταια 10 χρονια γυρω στα 15 δις ευρω
β)Να κλεισουν ολα τα ξενοδοχεια και τα ενοικιαζομενα που εγιναν τα τελευταια 20 χρονια με επιδοτησεις ΕΕ(LEADER κτλ)
γ)Να απολυθουν αμεσα οι μισοι δημοσιοι υπαλληλοι που μονο στην κεντρικη κυβερνηση οι μισθοι τους το 2007 ξεπερασαν τα 17 δις ευρω,μονο οι μισθοι χωρις τα υπολοιπα εξοδα τους.
δ)Να μειωθουν οι συνταξεις γιατι εμεις ολοι μας δεινουμε 5 δις το χρονο μεσα απο τον προυπολογισμο χωρις της αμεσες συνεισφορες μας  για να μπορουν τα ταμεια να δεινουν συνταξεις
ε)να,να,να
Την κοινωνικη συνοχη την ξερετε ή τρωτε κουτοχορτο απο την εκαστοστε εξουσια?
Εαν σημερα πηδηξουν τους αγροτες αυριο θα πηδηξουν εσενα
Και μην ξεχναμε..
αγροτη πεινας-ναι
αγροτη πεινας-ναι
αγροτη πεινας γαμειτε ο πειραιας

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ενα μιριο νανε ποσο κανι η διερεσι?

500 ζητανε για φετος.
Του χρονου θα θελουν τα διπλα.

Οι τυχεροι του πλανητη.
οι Αραβες με τα πετρελαια και οι Λαρισινοι με την Εθνικη.
Κοβουν χρημα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Απλά πράγματα στην ελληνική οικονομία. Απλά μαθηματικά είναι πάντα, αλλά στην κοιτίδα του Πολιτισμού, στην πατρίδα του Αριστοτέλη και του Πραξιτέλη, στην γενέτειρα των μαθηματικών θεωρηματων και της επιστήμης, η απλή αριθμητική δεν έχει πια θέση.

Έχεις λοιπόν εσύ 100 δραχμές στην αρχή του χρόνου. Και λες: έχω 160 δραχμές έξοδα και 60 δραχμές επιπλέον έσοδα μέσα στο χρόνο. Στο τέλος του χρόνου θα μου μείνουνε τίποτα. Αυτό λέγεται προϋπολογισμός κράτους.

Βγαίνει τώρα η κυριούλα σου και σου λέει, ναι, αλλά στα έξοδα δεν έβαλες το δικό μου το δαχτυλίδι που πρέπει να μου πάρεις γιατί το άλλο που πήρα πέρυσι ήταν πράσινο και εγώ δεν είχα καταλάβει πως το μπλε είναι το αγαπημένο μου χρώμα. Αυτό κάνει 50 δραχμές. Αυτό λέγεται αγρότης που ζητάει χρήματα.

Εσύ λοιπόν πρέπει να βρεις τις 50. ή θα στήσεις κώλο και θα τα πάρεις αμοιβή ή/και θα δανειστείς. Αυτό λέγεται εθνικός δανεισμός και επίσης λέγεται εθνικές παραχωρήσεις εξωτερικής πολιτικής.
μπορείς και να κάνεις κάτι άλλο. Βρίσκεις ένα άλλο μαλάκα που έχει δανειστεί τόσα που και λίγο παραπάνω να δανειστεί για να σοθ δώσει εσένα δεν πειράζει και τα ζητάς από αυτόν. Επειδή επίσης είναι και όμορφο αγοράκι, του τον φορμάρεις και λιγάκι. Αυτό λέγεται έλληνας φορολογούμενος.

Και επειδή η κυρία είναι ευχαριστημένη με τον άντρα της που της πήρε το δαχτυλίδι πούντο πούντο, βρίζει και το γείτονα που δεν παίρνει και στη δικιά του και μόνο δανείζεται για να δίνει σε άλλους (το δικό της άντρα) χρήματα. Αυτό είναι ο αγρότης που λέει στις άλλες τάξεις "κάντε κι εσείς αγώνες".

Εγώ τώρα που είμαι έλληνας φορολογούμενος, μισθωτός, που αύριο μπορεί να απολυθώ και φυσικά το κράτος δεν θα τρέξει για μένα, αλλά θα βγάλει και άλλους 3000 από ΟΑΕΔ για να μου πάρουνε τη δουλειά....δεν είμαι πουτάνα...γιατί η πουτάνα πληρώνεται για τις υπηρεσίες της. Εγώ μόνο πληρώνω.

Και επειδή δεν έχω δει αγρότη να κυκλοφορεί (μα ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ) με αυτοκίνητο κάτω από 1600 κυβικά (και δεν μιλάω για τα αγροτικά)...να πάει να πουλήσει τη μερσεντές του για να εξασφαλίσει ελάχιστο εισόδημα.

Α, και στο δρόμο όπως πάει να την πουλήσει...να του καεί το βίντεο και αει σιχτήρια...

εσείς και οι μαθητές τις ίδιες παπαριές κάθε χρόνο.
Να κάνετε τα φρούτα σας ανταγωνιστικά και υγιεινά παλιοαπατεώνες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν φταινε αυτοι...Αλλα η κυβερνηση και μονο που αντι να στειλει τα ματ να τους μπουζουριασουν τους αφηνει να μας σπανε τα @@ οι μπυροκοιλιαδες χωριατες

άντε γαμήσου ρε καμμένε.......
μας έχεις ζαλίσει τα πελέ με τα ματ...
πήγαινε εσύ να τους πλακώσεις.

πόσους να πλακώσουν ρε ηλίθιε τα ματ πλέον; από που να πρωτοαρχίσουν;
από τους φοιτητές;
από τους αγρότες;
από τους συνταξιούχους;

δεν καταλαβαίνεις ότι το πρόβλημα δεν είναι τα ματ πλέον;
πόσα δράμια μυαλό χρειάζεται να καταλάβεις ρε καμμένε ότι δεν μπορεί κάθε βδομάδα να πλακώνονται τα ματ με κοινωνικές ομάδες, αλλά ότι αλλού είναι το πρόβλημα;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τοσα χρονια επιδοτησεις επερναν οι αγροτες και τα φαγανε οποτε τωρα να παν να γαμηθουν!!!
Τοτε
α)Να κλεισει αυριο το μετρο και ολα τα ΜΜΜ της Αθηνας που κοστισαν τα τελευταια 10 χρονια γυρω στα 15 δις ευρω
β)Να κλεισουν ολα τα ξενοδοχεια και τα ενοικιαζομενα που εγιναν τα τελευταια 20 χρονια με επιδοτησεις ΕΕ(LEADER κτλ)
γ)Να απολυθουν αμεσα οι μισοι δημοσιοι υπαλληλοι που μονο στην κεντρικη κυβερνηση οι μισθοι τους το 2007 ξεπερασαν τα 17 δις ευρω,μονο οι μισθοι χωρις τα υπολοιπα εξοδα τους.
δ)Να μειωθουν οι συνταξεις γιατι εμεις ολοι μας δεινουμε 5 δις το χρονο μεσα απο τον προυπολογισμο χωρις της αμεσες συνεισφορες μας  για να μπορουν τα ταμεια να δεινουν συνταξεις
ε)να,να,να
Την κοινωνικη συνοχη την ξερετε ή τρωτε κουτοχορτο απο την εκαστοστε εξουσια?Εαν σημερα πηδηξουν τους αγροτες αυριο θα πηδηξουν εσενα

+1000 παλλικάρι μου.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
το θεμα ινε οταν κανουν απεργια τα ματ,θα κατεβι η εσα για να τουσ πλακοσι?

Επισκέπτης
άντε γαμήσου ρε καμμένε.......
μας έχεις ζαλίσει τα πελέ με τα ματ...
πήγαινε εσύ να τους πλακώσεις.

πόσους να πλακώσουν ρε ηλίθιε τα ματ πλέον; από που να πρωτοαρχίσουν;
από τους φοιτητές;
από τους αγρότες;
από τους συνταξιούχους;

δεν καταλαβαίνεις ότι το πρόβλημα δεν είναι τα ματ πλέον;
πόσα δράμια μυαλό χρειάζεται να καταλάβεις ρε καμμένε ότι δεν μπορεί κάθε βδομάδα να πλακώνονται τα ματ με κοινωνικές ομάδες, αλλά ότι αλλού είναι το πρόβλημα;

Δεν νομιζω οτι πλακωσαν και πολλους τα ΜΑΤ τον Δεκεμβρη που καθε αληταρας εκαιγε την Αθηνα (εκτος αν μετρας και τα δακρυγονα που εριχναν για να διαλυσουν τα πληθη)

Το προβλημα δεν ειναι τα ματ αλλα οτι η Κυβερνηση δεν ειναι ικανη να επιβαλει τον νομο και την ταξη και αφηνει την χωρα ερμαιο του καθε κουκουλοφορου ,του καθε συνδικαλιστη και γενικα ο καθενας μπορει να κανει σχεδον οτι θελει για οσο καιρο το θελει ατιμωρητα...

Για αρχη παντως εσενα θα πλακωσω μπαρμπα

Σε οποιαδηποτε αλλη πολιτισμενη χωρα του κοσμου καμια κυβερνηση δεν θα ειχει αφησει για τοσο μεγαλο διαστημα χωριατες να γαμανε τους δρομους και την επικοινωνια στην χωρα.
Δεν μπορουν να το καταλαβουν και αυτοι οι χοντροκομμενοι χωριατες οτι οσο και να φωναζουν και να κτυπιουνται λεφτα δεν υπαρχουν για να φανε...Αλλα εκει...επιμενουν να εκβιαζουν και να προκαλουν προβληματα στους πολιτες (γιατι δεν νομιζω οτι ιδρωνει το αυτι κανενος πολιτικου)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
Πεστααααααααααααααα
πρεπη να γραψουνε εφημεριδα γαι να καταλαβουνε οτι ινε μαλακες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τοτε
ε)να,να,να
Την κοινωνικη συνοχη την ξερετε ή τρωτε κουτοχορτο απο την εκαστοστε εξουσια?Εαν σημερα πηδηξουν τους αγροτες αυριο θα πηδηξουν εσενα
αυτό είναι το ανέκδοτο φιλαράκο που κάνουνε όργιο με κλειστά φώτα και όλο τον τρώει ένας. Ε, οι αγρότες είναι διαρκώς αυτοί που τον δίνουνε. Εγώ που έχω δώσει το μισό μου μισθό στην εφορία για τα χρεωμένα ταμεία και δεν πρόκειτια να πάρω σύνταξη και τον άλλο μισό του μισού το δίνω στην εφορία σαν άμεσο φόρο για να έχει να δίνει στον αγρότη που όπως σε κάθε επιχείρηση δεν του πήγε καλά η σοδειά, γιατί πρέπει να τον τρώω καθημερινά από εσένα τον αγρότη;

Το χτήμα του κάθε αγρότη είναι επιχείρηση. Ο Δανός πάει και στήνει γραφείο έξω από τη συνεδρίαση της κοινότητας κάθε φορά που έχει συζήτηση για τα αγροτικά. Έχουνε σωματείο και ποτέ η σοδιά τους δεν πέφτει έξω. Εκείνοι μαλάκες είναι δηλαδή;
Αει σιχτήρ σαπιοκοιλιάδες.

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6

+1000 παλλικάρι μου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν νομιζω οτι πλακωσαν και πολλους τα ΜΑΤ τον Δεκεμβρη που καθε αληταρας εκαιγε την Αθηνα (εκτος αν μετρας και τα δακρυγονα που εριχναν για να διαλυσουν τα πληθη)

Το προβλημα δεν ειναι τα ματ αλλα οτι η Κυβερνηση δεν ειναι ικανη να επιβαλει τον νομο και την ταξη και αφηνει την χωρα ερμαιο του καθε κουκουλοφορου ,του καθε συνδικαλιστη και γενικα ο καθενας μπορει να κανει σχεδον οτι θελει για οσο καιρο το θελει ατιμωρητα...

Για αρχη παντως εσενα θα πλακωσω μπαρμπα

το πολύ πολύ να μου κλάσεις τ αρχίδια ρε καμμένε.
σου είπα και σου ξαναλέω. τα ματ δεν μπορούνε να βγάλουνε άκρη γιατι έχει γιομίσει ο τόπος από καμμένους σαν και σένα που ζητάνε από τα ΜΑΤ διαρκώς να καθαρίσουν τη μαλακία που τους δέρνει όταν ψηφίζουν, όταν γαμάνε, όταν δουλεύουν....
γενικά τη ζωή τους που έχει καταντήσει μαι μαλακία και μισή και τη βρίσκουν πλέον μόνο με αίμα και βία.

Επισκέπτης
πεστα ρε μοικανε που ο καθε αριστεροσυνδικαλιστης μας ζαλιζει τα ουμπαλα...

Αν δεν βγαζουν λεφτα απο τις σοδειες να πανε να ασχοληθουν με κατι αλλο που μπορει να τους αποφερει κερδος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το θεμα ινε οταν κανουν απεργια τα ματ,θα κατεβι η εσα για να τουσ πλακοσι?

όχι ρε...
ο whitey θα κατέβει...
έχει πλακώσει και εξακολουθεί να πλακώνει ότι κινείται.... ρομποκοπ λέμε........

Επισκέπτης
το πολύ πολύ να μου κλάσεις τ αρχίδια ρε καμμένε.
σου είπα και σου ξαναλέω. τα ματ δεν μπορούνε να βγάλουνε άκρη γιατι έχει γιομίσει ο τόπος από καμμένους σαν και σένα που ζητάνε από τα ΜΑΤ διαρκώς να καθαρίσουν τη μαλακία που τους δέρνει όταν ψηφίζουν, όταν γαμάνε, όταν δουλεύουν....
γενικά τη ζωή τους που έχει καταντήσει μαι μαλακία και μισή και τη βρίσκουν πλέον μόνο με αίμα και βία.

Καλα πηγαινε να μοιρασεις τωρα καραμελες στα παιδακια τις Αιθιοπιας :2funny:
Και βαλε μερικες φωτο και του τσε παπαρα στο διπλα μαγαζι..αντε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Αν δεν βγαζουν λεφτα απο τις σοδειες να πανε να ασχοληθουν με κατι αλλο που μπορει να τους αποφερει κερδος.

εσένα σε έκαναν μπαν. θες κι άλλο μπανάκι ή θα πας να πλακώσεις κάνα κουκουλοφόρο να τελειώνουμες

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αυτό είναι το ανέκδοτο φιλαράκο που κάνουνε όργιο με κλειστά φώτα και όλο τον τρώει ένας. Ε, οι αγρότες είναι διαρκώς αυτοί που τον δίνουνε. Εγώ που έχω δώσει το μισό μου μισθό στην εφορία για τα χρεωμένα ταμεία και δεν πρόκειτια να πάρω σύνταξη και τον άλλο μισό του μισού το δίνω στην εφορία σαν άμεσο φόρο για να έχει να δίνει στον αγρότη που όπως σε κάθε επιχείρηση δεν του πήγε καλά η σοδειά, γιατί πρέπει να τον τρώω καθημερινά από εσένα τον αγρότη;

Το χτήμα του κάθε αγρότη είναι επιχείρηση. Ο Δανός πάει και στήνει γραφείο έξω από τη συνεδρίαση της κοινότητας κάθε φορά που έχει συζήτηση για τα αγροτικά. Έχουνε σωματείο και ποτέ η σοδιά τους δεν πέφτει έξω. Εκείνοι μαλάκες είναι δηλαδή;
Αει σιχτήρ σαπιοκοιλιάδες.
νε και στι δανια οταν ιπαρχουν ιποψιεσ για διαπλοκι ολι η κβερνισι παρετιτε.......

ορεα παραδιγματα η ελαδα ινε δανια!!!!!!!!!!!!!

εμποριο οπλον ,καναβουρι,ζοον,και γινεκον
όχι ρε...
ο whitey θα κατέβει...
έχει πλακώσει και εξακολουθεί να πλακώνει ότι κινείται.... ρομποκοπ λέμε........
τονε σεβομ ετοτε ιεμ λατρισ τισ ροβοτικις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλα πηγαινε να μοιρασεις τωρα καραμελες στα παιδακια τις Αιθιοπιας :2funny:
Και βαλε μερικες φωτο και του τσε παπαρα στο διπλα μαγαζι..αντε...
δε σε γαμάω ρε αρχίδι.
και να σου πω και κάτι...
είχε δίκιο τελικά ο γέρος....
πιο μαλάκας από αυτόν είσαι.
Αει γαμήσου τώρα......

Επισκέπτης
δε σε γαμάω ρε αρχίδι.
και να σου πω και κάτι...
είχε δίκιο τελικά ο γέρος....
πιο μαλάκας από αυτόν είσαι.
Αει γαμήσου τώρα......

Εσυ μου επιτεθηκες πρωτος στο θρεντ με το που μπηκα και ειπα την γνωμη μου για τους μπυροκοιλιαδες που γαμανε τα εθνικα δικτυα της χωρας...

Εγω μαλακας μπορει να ειμαι αλλα αλλο τοσο εισαι και εσυ τοτε που καθεσαι και τσιμπας τζοχαδιαζεσαι μαζι μου :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom