Νέα

Να τελειώνουμε τα παραμύθια με τους αγρότες επιτέλους!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mgb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 287
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

johnny.be.good

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
''....Ο άνθρωπος διαθέτει σε κάθε κύτταρό του 46 χρωμοσώματα, στα οποία είναι ... Δυο από αυτά , το Χ και Υ , είναι τα λεγόμενα φυλετικά χρωμοσώματα . ...''

Που τα βρηκες τα 63;
απο την μπυρα τα βλεπεις διπλα;

εννοει ινιδια χρωματινης σε μιτωτικο σταδιο που εχει υποστει μεταλαξη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και υπαρχει και ο ψυχραιμος διαμεσολαβητης περσονας που δεν επηρεαζεται ουτε απο αριστερα η δεξια στοιχεια :2funny: :2funny: :2funny:

ρε μαλάκα εγώ είμαι μια κατηγορία μόνος μου
κεντρώος φασίστας λέγεται.....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
''....Ο άνθρωπος διαθέτει σε κάθε κύτταρό του 46 χρωμοσώματα, στα οποία είναι ... Δυο από αυτά , το Χ και Υ , είναι τα λεγόμενα φυλετικά χρωμοσώματα . ...''

Που τα βρηκες τα 63;
απο την μπυρα τα βλεπεις διπλα;

Εκτος αν Μετρας και τα χρωμοσωματα του κοτο μαζι με τα δικα σου

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Δεν ειναι σπαμαρισμα.

Οι δεξιοι φασιστες τσακωνομαστε με τους αριστερους φασιστες.

Εγω που στη μαλακια :bigdick:  και στη πολιτικη (το ιδιο πραμα ειναι εξαλου... :grin:) ειμαι δεξιος σε τι κατηγορια ειμαι;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
για καθηστε ρε παιδια  ξερετε ποσοσ αγοραζεται ενα κιλο λαδι α ποιοτητα; 2  ευρο το κιλο και 10 λεπτα. ενα μπουκαλι νερο ; ενα πακετακι τσιχλες; κανετε συγκριση δηλαδη  να μου βγαινει εμαν ο κολος να μαζεψω 100 κιλα ελιες να κανω 20 κιλα λαδι  την ημερα για να παρω ας πουμε 5 κιλα μηχανελαιο μεσαιας ποιοτητας !!!!!!! ρε παμε καλα; θα δουλευουμε για τους λιγους πολυεθνικους; αει στο σιχτιρι , γι αυτο αγανακ τησαμε !!!!! θα μασ πειτε διεθνεις οι τιμες  ε; ε σκασε μυτη εσυ λοιπον κρατος  παρε λαδι για το στρατο παρε  λαδι για να μοιρασεις στο λαο  με   2,50 γιουρο  να βαλουν οι 2- 3 εμποροι που κυκλοφορουν παραπανω , θα μου πειτε το κρατος δεν ειναι εμπορος  , ε ασ γινει  για να μη ν εχει μπλοκα τι  σοι κρατος ειναι αν δεν βοηθησει τον παραγωγο που παραγει τροφη , εκτος αν σσας δωσει χαπακια απο πλαστικα .ΥΣ μερικοι τα λενε πολυ καλα οπως ο ενφορσερ , περσονας αχορταγος κ.α  

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
οχι ρε η μαμα μου ινε γαδουρινα και ο μπαμπασ μαλον αλογατοσ,γιατι με φοναζουν μουλαρι

''...Το μουλάρι προέρχεται από γονιμοποίηση φοράδας από γάιδαρο. Ένα διαφορετικό είδος, το γαϊδουρομούλαρο ή γίννος, προκύπτει όταν γίνει γονιμοποίηση θηλυκού γαϊδουριού από άλογο...''

Τα ξερω γιατι ειμαι αγροτης.

Επισκέπτης
Κλαιγονται για λεφτα οι χωριατες στους δρομους αλλα στα μπουρδελακια μια φορα τους πετυχαινεις :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αγωνας ειναι κι αυτος!

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Αγορασα ντενεκε λαδι( 17 κιλα) 70 ευρω.
Το ελαιομαζωμα μαζι με στρωσιμο δυχτιων ραντο κτλ ποσες βδομαδες  κραταει;
Τα 100 κιλα ειναι απο μια ελια (την ημερα τοσες μαζευεις;)
Το λαδι Α ποιοτητας το αγοραζει ο εμπορος;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Στην Ευρωπη γενικα δεν υπαρχη αγροτης με 100 στρεμματα ουτε κτηνοτροφος με 200 προβατα.
Και εαν ειναι τοσο ευκολα και ειναι ολοι τεμπελιδες και παμπλουτοι οι αγροτες γιατι δεν πας και εσυ να δεις την γλυκα?
τι να κάνουμε ... δεν μου άφησε εμένα ο μπαμπάς μου 200 στρέμματα και 30 αλβανούς στη δούλεψη μου. και δεν σου είπα πως είναι εύκολη η δουλειά σου. Αλλά πρέπει να καταλάβεις πως όπως σε όλες τις δουλειές και σε όλες τις επιχειρήσεις, παίρνεις και εσύ τα ρίσκα σου. Αν δεν τα καταφέρνεις είναι πρόβλημά σου. Δεν μπορείς να ρίχνεις έξω τις επιχειρήσεις των άλλων επειδή εσύ έχεις τρακτέρ και κλείνεις το δρόμο.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
για καθηστε ρε παιδια  ξερετε ποσοσ αγοραζεται ενα κιλο λαδι α ποιοτητα; 2  ευρο το κιλο και 10 λεπτα. ενα μπουκαλι νερο ; ενα πακετακι τσιχλες; κανετε συγκριση δηλαδη  να μου βγαινει εμαν ο κολος να μαζεψω 100 κιλα ελιες να κανω 20 κιλα λαδι  την ημερα για να παρω ας πουμε 5 κιλα μηχανελαιο μεσαιας ποιοτητας !!!!!!! ρε παμε καλα; θα δουλευουμε για τους λιγους πολυεθνικους; αει στο σιχτιρι , γι αυτο αγανακ τησαμε !!!!! θα μασ πειτε διεθνεις οι τιμες  ε; ε σκασε μυτη εσυ λοιπον κρατος  παρε λαδι για το στρατο παρε  λαδι για να μοιρασεις στο λαο  με   2,50 γιουρο  να βαλουν οι 2- 3 εμποροι που κυκλοφορουν παραπανω , θα μου πειτε το κρατος δεν ειναι εμπορος  , ε ασ γινει  για να μη ν εχει μπλοκα τι  σοι κρατος ειναι αν δεν βοηθησει τον παραγωγο που παραγει τροφη , εκτος αν σσας δωσει χαπακια απο πλαστικα .ΥΣ μερικοι τα λενε πολυ καλα οπως ο ενφορσερ , περσονας αχορταγος κ.α  
Καλησπέρα.
Να μας πεις και πόσες επιδοτήσεις πήρατε;
Χωρις έλεγχο
Χωρις να εχετε στρεμματα
Χωρίς να έχετε παραγωγή

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Αγορασα ντενεκε λαδι( 17 κιλα) 70 ευρω.
Το ελαιομαζωμα μαζι με στρωσιμο δυχτιων ραντο κτλ ποσες βδομαδες  κραταει;
Τα 100 κιλα ειναι απο μια ελια (την ημερα τοσες μαζευεις;)
Το λαδι Α ποιοτητας το τρωει ο στρατος;
λοιπον φιλε σαμυ 16 κιλα πηρες  ενα κιλο ηταν ο ντενεκες που χρεωνεται 3, 50 ευρω , αν κατεβαινες σ ενα λαδοχωρι θα το επαιρνες 50  μεχρι 55 , αν στο κουβαλησαν στην αθηνα  καλα ηταν.  εγω μιλησα για τιμη εμπορου  , εγω φιλε σου μιλαω για ποιοτητα  που αγοραζουν μονο οι ιταλοι ποικιλιες αθηνοελια και κορωνεικη  για να εμπλουτιζουν τα δικα τους.δηλαδη λαδι 0.3 οξυτητας φρουτωδες κλπ και να σου πω και  κατι  οταν αγοραζεις ντενεκε  λεσ επ φιλε 2 ευρο πουλας , δωστο μου 60  η 50  αν παρεις 100 κιλα θα κανει τουμπες  αν και μενα σαν αγροτη δεν με συμφερει που στα λεω αλλα για να μαθαινεις

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
και για να μην νομιζεις οτι σ επιασαν κοροιδο  αν το ιδιο λαδι το επαιρνες στο εμποριο θα το πληρωνες  απο 90 ευρο  και πανω γιατι ενα λιτρο λαδι στα σουπερ μαρκετ ' καλο λαδι ' κανει γυρω στα 5 και βαλε .Και δεν ειναι κιλο το λιτρο αλλα 900 γραμμαρια

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
''...Το μουλάρι προέρχεται από γονιμοποίηση φοράδας από γάιδαρο. Ένα διαφορετικό είδος, το γαϊδουρομούλαρο ή γίννος, προκύπτει όταν γίνει γονιμοποίηση θηλυκού γαϊδουριού από άλογο...''

Τα ξερω γιατι ειμαι αγροτης.
δε ινε ιδοσ ινε ιβριδιο...... καλινιχταααααααααααααααααααααα

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Economics in One Lesson του Henry Hazlitt

Αν ήταν τέτοια βιβλία στην διδακτέα ύλη της βασικής εκπαίδευσης θα είχαμε γλυτώσει από πολλά δεινά σαν χώρα. Κεφάλαια όπως "Saving the X Industry", "How the Price System Works", "Stabilizing Commodities", "Government Price-Fixing" είναι απόλυτα συναφή με το θέμα των επιδοτήσεων και γιατί οι επιδοτήσεις ποτέ δεν ωφέλησαν συνολικά πουθενά.  

Στο θέμα μας. Αυτή την στιγμή πληρώνουμε κατά κεφαλή κατ' έτος 1000 ευρώ φόρους για τόκους δανείων που έχει χρεωθεί το ελληνικό δημόσιο και χρεωνόμαστε 2000 ευρώ κατά κεφαλή κατ' έτος νέα δάνεια. Αυτά όλα τα δανειάκια (25 χιλιάρικα το κεφάλι αυτή την στιγμή) είναι απαιτητά από τα παιδάκια μας και τα εγγονάκια μας με την μορφή μελλοντικών φόρων. Κάθε επιδοτησούλα που παίρνει ο Χ αγρότης, κάθε αυξησούλα που παίρνει ο Υ δημόσιος υπάλληλος και κάθε μιζούλα που παίρνει ο Ζ πολιτικός βγαίνει από αυτά τα λεφτάκια. Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με λογικά επιχειρήματα, γιατί πρέπει ο εργάτης μιας εταιρείας των 800 ευρώ τον μήνα (ο οποίος λόγω της οικονομικής κρίσης και του γεγονότος ότι η γραμμή παραγωγής βαράει μύγες, βγήκε σήμερα σε υποχρεωτική άδεια μιας εβδομάδας που αφαιρείται από την καλοκαιρινή του άδεια) να πληρώσει 50 ευρώ έξτρα φόρους για να μοιραστούν επιδοτήσεις 500 εκ. είμαι πρόθυμος να ακούσω.  

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πολύ καλά τα λες.
δεν έχεις δίκιο όμως σε ορισμένα πράγματα. Αν νομίζεις πως δεν σου κάνει η επιχείρηση αυτή (το ξέρω πως ακούγεται σκληρό αυτό που λέω) την αλλάζεις. Μια επιχείρηση που δεν σου δίνει λεφτά εδν τη συνεχίζεις παρακαλώντας. Λίγη αξιοπρέπεια.
Δεύτερον, αντιλαμβάνομαι τον κόπο σου. Αλλά εσύ δεν αντιλαμβάνεσαι τον κόπο των άλλων και τους σκίζεις εμπορικά. Γιατί;
Τρίτον, δεν παίρνεις τις επιδοτήσεις για να κάνεις ένα ωραίο αυτοκίνητο αλλά για να κάνεις την παραγωγή σου πιο αυτοματοποιημένη.  και μην μου μιλήσεις για σένα. Στο χωριό μου ξέρω πολλούς ελαιοπαραγωγούς ζάπλουτους. Και πίστεψέ με όταν λέω πως είμαι από χωριό ελαιοπαραγωγικό.

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
... ε σκασε μυτη εσυ λοιπον κρατος  παρε λαδι για το στρατο παρε  λαδι για να μοιρασεις στο λαο  με   2,50 γιουρο  να βαλουν οι 2- 3 εμποροι που κυκλοφορουν παραπανω , θα μου πειτε το κρατος δεν ειναι εμπορος  , ε ασ γινει  για να μη ν εχει μπλοκα τι  σοι κρατος ειναι αν δεν βοηθησει τον παραγωγο που παραγει τροφη , ...

Θελεις να γινεις δημοσιος υπαλληλος;

Κι εγω θελω.

Οσο θα τα περιμενετε ολα ετοιμα απο το κρατος ,
δεν προκειτε να δειτε προκοπη.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Koproni65 και persona ηρεμία ρε παιδιά. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom