ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Παντα βρισκει πατημα !!
πασχει απο δυσκοιλιοτητα ο δικός σου? πες του να φάει ακτινιδια να ξεφραξει το διαδρομο να μη πατωνεις
Παντα βρισκει πατημα !!
πασχει απο δυσκοιλιοτητα ο δικός σου? πες του να φάει ακτινιδια να ξεφραξει το διαδρομο να μη πατωνεις
Το κανεις πραξη ε??με κοπανημα δε ξεφραζει. Ακτινιδιο λεμε
Το κανεις πραξη ε??
γι'αυτο το συμβουλευεις και σε αλλους ...
εγω? κανω κακα μου σαν ελβετικο ρολοι
κωλαση..
οι περισσοτεροι ανδρες εχουν θηλυκοποιηθει.
το 50 % λεει οτι του αρεσει το δαχτυλο στον κωλο.
φανταστειτε ποσο μεγαλυτερο ειναι το ποσοστο αν σκεφτουμε τους παντρεμενους και τους μη εχοντες ιντερνετ
στα απομακρυσμενα χωρια..
Με αυτόν που ΄μαι τώρα του το ΄χα προτείνει μια φορά (χωρίς να ψήνομαι) για να κόψω αντιδράσεις.
Τελικά μόνο χάιδεμα και γλείψιμο με άφησε και αυτά με το ζόρι και μάλιστα δεν μου τα ΄χει ξαναζητήσει ποτέ πάλι.
έχετε προφανώς μπερδέψει τη χρησιμότητα του κάθε οργάνου σας.
με το πέος γαμάς, με τον κώλο χέζεις. Αν θεωρείς πως με τον κώλο γαμάς, προφανώς είσαι σε σύγχιση.
Τώρα, ο καθένας περνάει όπως γουστάρει καλά. Αλλά δεν θα μας πείσετε πως αυτό είναι το φυσιολογικό. Ή πως το κάνουνε όλοι.
Είναι σαν το μότο των πούστηδων πως αν δεν το δοκιμάσουμε, δεν ξέρουμε τη γλύκα ή σαν το άλλο μόνο πως όλοι οι άντρες το δοκιμάζουν μια φορά. Παραμύθια για να τα λένε μεταξύ τους.
ενώ το μουνάκι σου παλιομαλάκα είναι και για τα δυομαγκες ο κωλος ειναι μονο για εξερχωμενα
και οχι εισερχωμενα
γκε γκε ?
ενώ το μουνάκι σου παλιομαλάκα είναι και για τα δυο
Άμα η γκόμενα σου σου δώκει κώλο πες της ότι είναι μόνο για εξερχόμενα...μαγκες ο κωλος ειναι μονο για εξερχωμενα
και οχι εισερχωμενα
γκε γκε ?
γκέ γκέ να λες στην καριόλα τη μάνα σου μωρή τρυπαρε αδερφη του ελεους ασχολισου με τον κωλο σου κι ασε με εμενα για να μην εχουμε αναγουλες
γκε γκε ?
γκέ γκέ να λες στην καριόλα τη μάνα σου μωρή τρυπα