με πετας ιδεες αδελφε βλεπω να ανοιγει θρεντ με τιτλο ''ψαχνω γιατρο με μεγαλα δαχτυλα,ξερει κανεις τιποτα? ''
και το πιο αστειο θα ειναι να υπαρξουν απαντησεις του τυπου. "ξερω εναν καλο κοντα στην κηφισσια , θα σου στειλω σε πμ την διευθυνση"
με πετας ιδεες αδελφε βλεπω να ανοιγει θρεντ με τιτλο ''ψαχνω γιατρο με μεγαλα δαχτυλα,ξερει κανεις τιποτα? ''
ε αλλο να σε δαχτυλωνει ο γιατρος με τα τριχωτα μπριζολοχερα του και αλλο μια μουναρα!
Σαφώς και δεν είπα ότι θα το δοκιμάσεις! Έχω φίλο που το γουστάρει με τα χίλια! Όχι strap on και τέτοια απλό δαχτυλάκι κατα την διάρκεια της πίπας! Λέει ότι είναι και γαμώ! Εμένα πάντως τότε διαφορετικό μου φάνηκε!!
απο τους αλλους μισουςτουλαχιστον οι μισοι σε αυτο το φορουμ τους αρεσει να παιρνουν στο κωλαρακι τους το δαχτυλο της κοπελας
κατα τη διαρκεια του σεξ..
απλα δεν το ομολογουν γιατι θα παρεξηγηθουν και θα γινουν αντικειμενου σχολιασμου.
;)
απο τους αλλους μισους
με μερεντα η χωρις?εγώ χάιδεμα γλείψιμο πάντα γούσταρα όταν όμως δοκίμασα δάχτυλο το βρήκα απαίσιο...
ρε φιλε μου ερχόταν να χεστώ!!!μόλις το βγάζε έτρεχα τουαλέτα αλλα τίποτα!γάμησε τα!
και μια άλλη φορα μια γκόμενα που γνώρισα βραδυ έξω και πήγαμε να γαμηθούμε μετά, δεν προλάβαμε να πέσουμε στο κρεβάτι και λύσσαξε να μου βάλει δάχτυλο...εγώ δεν ήθελα και επειδή μου πρήξε τα αρχίδια την άφησα και μετά όταν το βγάλε είχε μείνει μονο κόκαλο!
Δροσερότερα απο μπουκάλι η κουτί CocaColaς?ετσι νιωθεις και μια δροσια,σου περνει λιγο την καψα
Σκέψου να τον έτρωγες κιόλας!! Εκει ναβλεπες γλύκα χύσιμο και βογκητό που θάκανες!!!Παίδες το δαχτυλάκι είναι τέλειο. Αν είχαν καταλάβει τα cg την αξία του, τότε όπως σου ρίχνονται στην πίπα, θα ακολουθούσαν και την πίσω οδό. Θέλει όμως ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση για να σηκώσει λίγο πιο ψηλά τον κώλο για να έχει άνεση στις κινήσεις.
Όμως προσοχή! Η αξία του είναι να εντοπίσει το σημείο και να το ερθίζει. Δεν έχει αξία το μέσα-έξω όπως με το γαμήσι. Αξία έχει να ακουμπήσει τον προστάτη και να τον πιέζει σαν να διαγράφεις με το Backspace. Άλλοτε click-click κι άλλοτε παρατεταμένα.
Το χύσιμο και το βογκητό που κάνεις με αυτόν τον τρόπο είναι μοναδικό.
Αν το συνοδεύεις με ένα γλυφομούνι (69) ή με γλωσσόφιλα από άλλη γυνάικα τότε το γαμήσι θα το βλέπεις για διάλειμμα.
τον βαζεις σε σκεψεις......Δροσερότερα απο μπουκάλι η κουτί CocaColaς?
Σκέψου να τον έτρωγες κιόλας!! Εκει ναβλεπες γλύκα χύσιμο και βογκητό που θάκανες!!!
πια η αποψη σας? το εχεται δοκιμασει
ειμαι σιγουρος οτι αν το φανε οι ειρωνες θα αρχισουν τα βογγητα,οσους δεν τους ενδιαφερει το θεμα μην απαντουν ετσι χλεβαζοντας
ok! δεν με ενδιαφέρει για... ιδεολογικούς λόγους και δεν απαντώ!
καλά να περνάτε εσείς που το θέλετε και εμείς που δεν θέλουμε.
άντρακλες νεοέλληνες....
ασε ρε που δεν το θελεις..