Νέα

Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 368K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει το... δάχτυλο ?

• ΟΧΙ!

Ψήφοι: 452 32,2%
  • Αν ξέρει πως να το κάνει η γκόμενα... ΝΑΙ!

Ψήφοι: 686 48,9%
  • Μόνο δάχτυλο? Και κανένα δονητή αν έχει...

Ψήφοι: 266 18,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.404

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
οχι δεν παιζει ρόλο η τεχνική, ρόλο παίζει οτι όλοι οι άντρες ερεθίζονται απο το παιχνίδι στον πρωκτό.Δεν είναι κάτι άσχημο κι ούτε κατι για το οποίο μπορεις να ντρέπεσαι, πιστεύω οτι είνα ένα απο τα πιο ερεθιστικότερα κομμάτια, άνετα θα το έκανα στον εκάστοτε σύντροφο μου, απ' οτι μου έχουν πει πολλοί gay φίλοι μου μεγαλύτερη ικανοποίηση δεν υπάρχει, είναι 10 φορές πιο έντονος ο οργασμός λόγω του προστάτη
σε χει μερεντιασει κανενας?

...υπαρχει ηδη θρεντ

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
αφου μεταφορικο κωλοδαχτυλο μας βαζουν καθε μερα οι γυναικες... μικρο το κακο να μας βαλουν και κυριολεκτικο...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
οχι δεν παιζει ρόλο η τεχνική, ρόλο παίζει οτι όλοι οι άντρες ερεθίζονται απο το παιχνίδι στον πρωκτό.Δεν είναι κάτι άσχημο κι ούτε κατι για το οποίο μπορεις να ντρέπεσαι, πιστεύω οτι είνα ένα απο τα πιο ερεθιστικότερα κομμάτια, άνετα θα το έκανα στον εκάστοτε σύντροφο μου, [size=20pt]απ' οτι μου έχουν πει πολλοί gay φίλοι μου μεγαλύτερη ικανοποίηση δεν υπάρχει[/size], είναι 10 φορές πιο έντονος ο οργασμός λόγω του προστάτη
Από αξιόπιστη πηγή το έμαθες... :2funny: :2funny: :2funny:

Ο κώλος είναι μόνο για κλάσιμο και για χατζάρισμα...ΤΕΛΟΣ!!!!

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
σε χει μερεντιασει κανενας?

...υπαρχει ηδη θρεντ

ηλίθια ερώτηση, δάχτυλο είπα θα βάλω, όχι να του κάνω fisting. Δεν υπάρχει περίπτωση αμα δεν είσαι "λεχώνα" να σου φύγει τίποτα με ένα δάχτυλο, ή δεν το έχεις δοκιμάσει ή το έχεις δοκιμάσει και είσαι "λεχώνα"

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
οχι δεν παιζει ρόλο η τεχνική, ρόλο παίζει οτι όλοι οι άντρες ερεθίζονται απο το παιχνίδι στον πρωκτό.Δεν είναι κάτι άσχημο κι ούτε κατι για το οποίο μπορεις να ντρέπεσαι, πιστεύω οτι είνα ένα απο τα πιο ερεθιστικότερα κομμάτια, άνετα θα το έκανα στον εκάστοτε σύντροφο μου, απ' οτι μου έχουν πει πολλοί gay φίλοι μου μεγαλύτερη ικανοποίηση δεν υπάρχει, είναι 10 φορές πιο έντονος ο οργασμός λόγω του προστάτη

Δεν είναι το θέμα αν ντρέπομαι, είναι ότι περίμενα να είναι πιο ερεθιστικό από ότι ήταν...

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Από αξιόπιστη πηγή το έμαθες... :2funny: :2funny: :2funny:

Ο κώλος είναι μόνο για κλάσιμο και για χατζάρισμα...ΤΕΛΟΣ!!!!

φυσικά και είναι αξιόπιστη πηγή, γιατί αν δεν έχεις δοκιμάσει απλά είναι παραπληροφόρηση, δεν θα σου έλεγα στην συγκεκριμένη περίπτωση να το δοκιμάσεις, γιατί κι αυτό θέλει φαντασία που δεν την έχεις. Τύποι σαν εσένα δημιουργούν ερώτησεις των γυναικών πάνω στο σεξ όπως " θέλει βαψιμο το ταβάνι", "έχει δει κανείς το μανό μου", "τι αυτό ήταν όλο?"

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Δεν είναι το θέμα αν ντρέπομαι, είναι ότι περίμενα να είναι πιο ερεθιστικό από ότι ήταν...

ένα δάχτυλο σου έβαλε τι περίμενες???
αν είσαι ανοιχτόμυαλος δοκίμασε κι άλλα

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
[glow=red,2,300]ηλίθια ερώτηση[/glow], δάχτυλο είπα θα βάλω, όχι να του κάνω fisting. Δεν υπάρχει περίπτωση αμα δεν είσαι "λεχώνα" να σου φύγει τίποτα με ένα δάχτυλο, ή δεν το έχεις δοκιμάσει ή το έχεις δοκιμάσει και είσαι "λεχώνα"
προτιμας τις εξυπνες ερωτησεις η να βαζεις δαχτυλα στους εκαστοτε συντρφους σου?

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
φυσικά και είναι αξιόπιστη πηγή, γιατί αν δεν έχεις δοκιμάσει απλά είναι παραπληροφόρηση, δεν θα σου έλεγα στην συγκεκριμένη περίπτωση να το δοκιμάσεις, γιατί κι αυτό θέλει φαντασία που δεν την έχεις. Τύποι σαν εσένα δημιουργούν ερώτησεις των γυναικών πάνω στο σεξ όπως " θέλει βαψιμο το ταβάνι", "έχει δει κανείς το μανό μου", "τι αυτό ήταν όλο?"
Πουλιά στον αέρα πιάνεις...

Αν εσένα η φαντασία σου περιορίζεται στο πως θα κωλοδαχτυλιάσεις τον ερωτικό σου σύντροφο,ψάξτο λίγο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom