oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
αχ γλυκια μου μούτζα πόσο χαίρομαι, μόνο εσύ το κατάλαβες :-* :-* :-*
οι υπολοιποι δεν το καταλαβατε?
αχ γλυκια μου μούτζα πόσο χαίρομαι, μόνο εσύ το κατάλαβες :-* :-* :-*
το επι πληρωμη ειναι χομπυ γαμα..
σαν το γηπεδο..
Οτι πεις Μάκαρε...κοιτα αγαπούλα μου, συνήθως δεν ψάχνω ποτέ μόνη μου τον εαυτό μου, με ψάχνουν οι άλλοι, κάτι που σίγουρα δεν κάνουν σε εσένα γιατί σίγουρα βαριούνται.Το οτι είσαι στενόμυαλος και πουριτανός δεν υποδηλώνει τον αντρισμό σου, το να θες να φανείς άντρας σε ένα σαιτ υποδηλώνει πολλά.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση η συμβουλή σου αυτομάτως αντιστρέφεται.
Οι φαντασιώσεις μου δεν περιορίζονται, γιατί βαριεμαι γρήγορα, οπότε κάνω διάφορα πράγματα για να για να μην πλήττω
:-*
ενταξει..εισαι πολυ μπροστα εσυ...ασε μας εμας..οι γκόμενες που πας εσύ...δεν γουστάρουν κοκαλάκι...;)
διαλέγω κ με διαλέγουν αυτές που ξεπερνάμε τέτοιες μαλακίες/σκέψεις στο πρώτο δευτερόλεπτο...ή έστω μετά την πρώτη ματιά...
φιλάκια λέέέέέέέέμεεεεεεεε....
να φανταστω οτι το παραπανω ειναι αποτελεσμα χρονιας ψυχοθεραπειας και σκληρης αυτοκριτικης?? ;)το να γαμάς μόνο επι -άμεση- πληρωμή...είναι κατάντια...;)
Εσύ βάζεις δακτυλάκη ή είναι αντιφεμινιστικό;!
το να γαμάς μόνο επι -άμεση- πληρωμή...είναι κατάντια...;)
μονο ναι δεν ειπες οτι θα λες?οι γκόμενες που πας εσύ...δεν γουστάρουν κοκαλάκι...;)
διαλέγω κ με διαλέγουν αυτές που ξεπερνάμε τέτοιες μαλακίες/σκέψεις στο πρώτο δευτερόλεπτο...ή έστω μετά την πρώτη ματιά...
Οποιος δεν δίνει κώλο είναι πουριτανός....στο βωμο της απελευθερωσης πρεπει να σε κανει σουρωτηρι σα να λεμε..
αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΟτι πεις Μάκαρε...
[glow=red,2,300]Για καμιά καργιόλα δεν θα κάνω σουροτήρι τον κώλο μου επειδή θέλει να δοκιμάζει διάφορα για να μην πλήττει[/glow]...
Πρόσεχε μη σου ζητήσει strap-on μετά ή να φέρεις και κανένα φίλο σου...
να φανταστω οτι το παραπανω ειναι αποτελεσμα χρονιας ψυχοθεραπειας και σκληρης αυτοκριτικης?? ;)
Οτι πεις Μάκαρε...
Για καμιά καργιόλα δεν θα κάνω σουροτήρι τον κώλο μου επειδή θέλει να δοκιμάζει διάφορα για να μην πλήττει...
Οτι πεις Μάκαρε...
Για καμιά καργιόλα δεν θα κάνω σουροτήρι τον κώλο μου επειδή θέλει να δοκιμάζει διάφορα για να μην πλήττει...
οκ φιλοςοι γκόμενες που πας εσύ...δεν γουστάρουν κοκαλάκι...;)
ταβανια,κουρτινες,ολα εκεινη την ωρα τα λυνει!!!Οποιος δεν δίνει κώλο είναι πουριτανός....
Κι εσένα η δικιά σου όταν τη γαμάς σκέφτεται τι χρώμα θα βάψει το ταβάνι σύντροφε???
Αράαα εχείς βάλει!!!νταξ το γαμας λιγο κι εσυ... ολα γινονται με τη συναινεση και των 2.. γτ αρπαζεστε ετσι?
σιγουρα ειναι χειροτερο..αξιολυπητο θα ελεγα..μπααααααα.....πλήρωνα κ ίσως πληρώσω ξανά στο μέλλον...για παρέα...ποτέ για γαμήσι...ίσως/μάλλον είναι χειρότερο...
σιγουρα ειναι χειροτερο..αξιολυπητο θα ελεγα..
οκ φιλος
επιλογες ειναι αυτες
δεν σημαινει οτι αυτες που γουσταρουν την αλλη πλευρα
ειναι ανοητες,κομπλεξικες και (μαλακιες οπως τα λες...)
ρε φιλε εμπλεξα με κατι βουλαγαρους
σαν και αυτους....