hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
πουριτανος μεν,βερος αθηναιος δε..Πουριτανοί και χωριάτες
πουριτανος μεν,βερος αθηναιος δε..Πουριτανοί και χωριάτες
Οχι,είμαι πουριτανός και χωριάτης....
Ειπαμε...
Πουριτανοί και χωριάτες
απαντησε μου τι πιστευεις και θα σ απαντησω ...σοβαρα εχω λογο...
Πουλιά στον αέρα πιάνεις...
Αν εσένα η φαντασία σου περιορίζεται στο πως θα κωλοδαχτυλιάσεις τον ερωτικό σου σύντροφο,ψάξτο λίγο...
κοιτα αγαπούλα μου, συνήθως δεν ψάχνω ποτέ μόνη μου τον εαυτό μου, με ψάχνουν οι άλλοι, κάτι που σίγουρα δεν κάνουν σε εσένα γιατί σίγουρα βαριούνται.Το οτι είσαι στενόμυαλος και πουριτανός δεν υποδηλώνει τον αντρισμό σου, το να θες να φανείς άντρας σε ένα σαιτ υποδηλώνει πολλά.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση η συμβουλή σου αυτομάτως αντιστρέφεται.
Οι φαντασιώσεις μου δεν περιορίζονται, γιατί βαριεμαι γρήγορα, οπότε κάνω διάφορα πράγματα για να για να μην πλήττω
απο το κακο στο χειροτερο δηλαδη....πουριτανος μεν,βερος αθηναιος δε..
Υποδείξεις στο σπιτάκι σου...όχι σε'μενα!!!το έχουμε καταλάβει, δεν χρειάζεται να το επιβεβαιώνεις, οπότε άλλαξε θέμα, τόσο πολύ σε ενδιαφέρει η κουβέντα κι επιμένεις? θες να μας αποδείξεις που δεν είναι εμφανές?
Πάει ο gay νεαρός στον γιατρό και του βάζει δακτυλάκι λέγοντας του πες 600,τότε εκείνος:
1,2,3,4,5,6,7,8......
απο το κακο στο χειροτερο δηλαδη....
συμφωνα λοιπον με το επιχειρημα της μπουμπας(η οποια ξερει ν απανταει σοβαρα μονο στην κατγουμαν) εφοσον επικαλειται αυτη την αντιστοιχια ανδρικου-γυναικειου κωλου και κωλοδαχτυλου το να τρωει και πουτσα ο αντρικος κωλος δεν κανει γκει τον κατοχο τουάμα στη γυναίκα αρέσει το κωλοδάχτυλο είναι γκέι?
ποτε προλαβες κι απαντησες?Αφού είπα ρε βλάκα ότι και για τη γυναίκα που τον τρώει είναι γκέι.
πάει και τελείωσε, ο κώλος είναι γκέι από όποια πλευρά κι αν το δεις, είτε παίρνεις είτε δίνεις.
παλιαδερφές
ποτε προλαβες κι απαντησες?
άμα έχω κέφια ποστάρω πιο γρήγορα κι από τον ίσκιο μου.
κολ μι μπούμπι λουκ
ετοιμα τα εχει....εγω της τα γραφω....ποτε προλαβες κι απαντησες?
κλαψε μπουγατσααπο το κακο στο χειροτερο δηλαδη....
Υποδείξεις στο σπιτάκι σου...όχι σε'μενα!!!
Αφού είπα ρε βλάκα ότι και για τη γυναίκα που τον τρώει είναι γκέι.
πάει και τελείωσε, ο κώλος είναι γκέι από όποια πλευρά κι αν το δεις, είτε παίρνεις είτε δίνεις.
παλιαδερφές
μμμμ μάλλον κάποιος εκνευρίστηκε, μήπως φανερωσαμε ένα μυστικό?
θα τα ξερασεις ολα...τι ξερεις λεγε.....μμμμ μάλλον κάποιος εκνευρίστηκε, μήπως φανερωσαμε ένα μυστικό?