Νέα

Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει το... δάχτυλο ?

• ΟΧΙ!

Ψήφοι: 452 32,2%
  • Αν ξέρει πως να το κάνει η γκόμενα... ΝΑΙ!

Ψήφοι: 686 48,9%
  • Μόνο δάχτυλο? Και κανένα δονητή αν έχει...

Ψήφοι: 266 18,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.404

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
μμμμ μάλλον κάποιος εκνευρίστηκε, μήπως φανερλωσαμε ένα μυστικό? :grin:
Ναι,δεν θα κοιμηθώ το βράδυ απ'τη ζοχάδα μου...
Μάγος είσαι................. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κλώνος σου???ή έχετε κωλοδαχτυλιάσει τους φίλους σου τους gay μαζί...???? :2funny: :2funny: :2funny:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Ναι,δεν θα κοιμηθώ το βράδυ απ'τη ζοχάδα μου...Κλώνος σου???ή έχετε κωλοδαχτυλιάσει τους φίλους σου τους gay μαζί...???? :2funny: :2funny: :2funny:

μακάρι όλοι οι άντρες να ήταν σαν τους "gay" που έχω πάει, ενας λόγος που δεν θα πήγαινα ποτέ μαζί σου είναι οι δεν είσαι αρκετα "gay" για μένα.
Περα απ' ολα τα άλλα είσαι πολυ μικρος και στα αισθήματα και στο μυαλό και σε πολλά ακόμα που δεν ξέρω αλλα είμαι σίγουρη

Blondtiny

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
[size=15pt]Πως να διεγείρετε έναν άνδρα[/size]

[size=11pt]Ο προστάτης και ο πρωκτός, αν ερεθιστούν, γεννούν έντονη σεξουαλική απόλαυση. Η τεχνική αυτή είναι πολύ χρήσιμη, όταν ο ανδρισμός του παρτενέρ σας βρίσκεται σε κάμψη. Αλείψτε πρώτα το δάχτυλο ή τα δάχτυλά σας με κάποια λιπαντική ουσία (αν δεν το κάνετε, ο σύντροφός σας θα πονέσει). Να τα περάσετε σιγά σιγά μέσα στο ορθόν, σε βάθος πέντε περίπου πόντων. Για να ερεθίσετε τον αδένα του προστάτη, πιέστε το πρόσθιο τοίχωμα του ορθού με απαλές, κάθετες κινήσεις. Ταυτόχρονα, πιέστε δυνατά με τον καρπό του χεριού σας την περιοχή πίσω από το όσχεο. [/size]

[size=13pt]health.in.gr[/size]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παλι παρεκτραπη η συζητηση.... :headbang:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Πάνε δυο πισωγαργαλιάρηδες για μπάνιο. Μπαίνει η πρώτη και τη ρωτάει η άλλη:
- Πώς είναι η θάλασσα σήμερα;
- Πούτσες.
- Καλά, θα πέσω με τον κώλο.

:headbang: :headbang: :headbang:

Αφήστε ήσυχα τα κωλαράκια μας λέμεεεεεεεεεε :s&m_3:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
μακάρι όλοι οι άντρες να ήταν σαν τους "gay" που έχω πάει, [size=30pt]ενας λόγος που δεν θα πήγαινα ποτέ μαζί σου είναι οι δεν είσαι αρκετα "gay" για μένα.[/size]Περα απ' ολα τα άλλα είσαι πολυ μικρος και στα αισθήματα και στο μυαλό και σε πολλά ακόμα που δεν ξέρω... αλλα είμαι σίγουρη
Ευτυχώωωωωωωως... :2funny: :2funny: :2funny:

Κατά τ'άλλα μ'αρέσει που είσαι σίγουρη για κάτι που δεν ξέρεις...

Ειδικά για το τελευταίο κατέβασα και το παντελόνι για να το διαβάσουν και τ'αρχίδια μου... :2funny: :2funny: :2funny:

Συνέχισε να μας διασκεδάζεις...

Blondtiny

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
[size=15pt]Σημείο G στον άνδρα[/size]

[size=11pt]Είναι σχεδόν βέβαιο πως υπάρχει μια κρυφή περιοχή, σε ορισμένους τουλάχιστον άνδρες και γυναίκες, η οποία, όταν ερεθιστεί, προκαλεί απερίγραπτη ηδονή και οργασμό.

Στις γυναίκες είναι γνωστή ως σημείο G, στους άνδρες εντοπίζεται στον αδένα του προστάτη .

Το σημείο G στον άνδρα είναι ο αδένας του προστάτη ο οποίος, όπως το αντίστοιχο σημείο στη γυναίκα, βρίσκεται γύρω από την ουρήθρα στον αυχένα της ουροδόχου κύστης. Ο αδένας αυτός παράγει ένα υγρό που κατά τη συνουσία βοηθά την κίνηση των σπερματοζωαρίων προς τον κόλπο.

H διέγερσή του, πριν από ή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, οδηγεί σε έναν έντονο οργασμό και σε μια εκσπερμάτωση μάλλον ήρεμη παρά ορμητική.Ο μόνος τρόπος να τον αγγίξετε, είναι από τον πρωκτό.

Η καλύτερη θέση για να τα καταφέρετε είναι να ξαπλώσετε ανάσκελα, με τα γόνατα λυγισμένα και τα πέλματα να ακουμπούν με όλη τους την επιφάνεια στο δάπεδο ή με τα γόνατα λυγισμένα έως το στήθος.Περάστε τον αντίχειρα στον πρωκτό και πιέστε το πρόσθιο τοίχωμα. Θα αισθανθείτε τότε μια στερεή μάζα, μεγάλη όσο ένα καρύδι, τον προστάτη.Αν προτιμάτε να σας διεγείρει η παρτενέρ σας, ξαπλώστε μπρούμυτα και αφήστε τη να περάσει το δάχτυλό της στον πρωκτό σας.

Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, ώσπου να συνηθίσει το δάχτυλο εκεί μέσα, και ύστερα ζητήστε της να ψηλαφίσει το πρόσθιο τοίχωμα, ώσπου να αγγίξει τον προστάτη. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, ώσπου να συνηθίσει το δάχτυλο εκεί μέσα, και ύστερα ζητήστε της να ψηλαφίσει το πρόσθιο τοίχωμα, ώσπου να αγγίξει τον προστάτη.

Μπορεί τότε να αρχίσει τις μαλάξεις και στη συνέχεια να τον χαϊδεύει πάνω κάτω.Ακόμα και αν η σύντροφός σας δεν αγγίξει καν το πέος σας, το πιθανότερο είναι ότι και στύση θα έχετε και οργασμό.

Tο γεγονός ότι απολαμβάνετε την αίσθηση δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχετε ομοφυλοφιλικές τάσεις, αλλά μάλλον ότι χάρη στον απελευθερωμένο τρόπο που προσεγγίζετε τη σεξουαλική σας ζωή επιτρέψατε στον ευατό σας να ανακαλύψει έναν καινούργιο τρόπο ερεθισμού. Από την άλλη θα πρέπει να δείξετε κατανόηση και για την αντίδραση της φίλης σας, καθώς η πρωκτική διέγερση για τον άντρα αποτελεί ταμπού για την κοινωνία μας και μάλλον η έλλειψη πληροφόρησης είναι αυτή που την κάνει να σας θεωρεί "περίεργο".[/size]

[size=13pt]healthierworld.gr[/size]

Επισκέπτης
[size=15pt]Πως να διεγείρετε έναν άνδρα[/size]

[size=11pt]Ο προστάτης και ο πρωκτός, αν ερεθιστούν, γεννούν έντονη σεξουαλική απόλαυση. Η τεχνική αυτή είναι πολύ χρήσιμη, όταν ο ανδρισμός του παρτενέρ σας βρίσκεται σε κάμψη. Αλείψτε πρώτα το δάχτυλο ή τα δάχτυλά σας με κάποια λιπαντική ουσία (αν δεν το κάνετε, ο σύντροφός σας θα πονέσει). Να τα περάσετε σιγά σιγά μέσα στο ορθόν, σε βάθος πέντε περίπου πόντων. Για να ερεθίσετε τον αδένα του προστάτη, πιέστε το πρόσθιο τοίχωμα του ορθού με απαλές, κάθετες κινήσεις. Ταυτόχρονα, πιέστε δυνατά με τον καρπό του χεριού σας την περιοχή πίσω από το όσχεο. [/size]

[size=13pt]health.in.gr[/size]

Συγγνώμη κιόλας αλλά άντρας να ερεθιστεί δεν είναι πολύ δύσκολο ούτε χρειάζεται επιστημονική ανάλυσηηη!!! :2funny: :2funny:

Blondtiny

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
[size=11pt]Είναι γεγονός ότι στον άντρα τόσο η είσοδος του πρωκτού, όσο και ο προστάτης που μπορεί κανείς να ψηλαφίσει εισχωρώντας το δάκτυλο μέσα στον πρωκτό έχουν νευρικές απολήξεις και αποτελούν ερωτογενείς ζώνες και επομένως είναι φυσιολογικό ένας άντρας να βρίσκει ευχάριστη την αίσθηση των χαδιών στον πρωκτό του. Μάλιστα το γεγονός ότι απολαμβάνει την αίσθηση δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχει ομοφυλοφιλικές τάσεις, αλλά μάλλον ότι χάρη στον απελευθερωμένο τρόπο που προσεγγίζει τη σεξουαλική του ζωή επέτρεψε στον εαυτό του να ανακαλύψει έναν καινούργιο τρόπο ερεθισμού.[/size]

[size=11pt]]

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Ευτυχώωωωωωωως... :2funny: :2funny: :2funny:

Κατά τ'άλλα μ'αρέσει που είσαι σίγουρη για κάτι που δεν ξέρεις...

Ειδικά για το τελευταίο κατέβασα και το παντελόνι για να το διαβάσουν και τ'αρχίδια μου... :2funny: :2funny: :2funny:

Συνέχισε να μας διασκεδάζεις...

μα εσυ είσαι η αστεία της υπόθεσης
εγώ σου μιλάω εμπειρικα, η φίλη η blondtiny επιστημονικά κι εσυ συνεχιζεις να κάνεις το κομμάτι σου, μηπως πρέπει να γίνεις ηθοποιός???

Επισκέπτης
μα εσυ είσαι η αστεία της υπόθεσης
εγώ σου μιλάω εμπειρικα, η φίλη η blondtiny επιστημονικά κι εσυ συνεχιζεις να κάνεις το κομμάτι σου, μηπως πρέπει να γίνεις ηθοποιός???
Αυτό ελπίζω να σου ξεφύγεεεεε αλλιώς επισύρη ποινές!!! :2funny: :2funny:

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
[size=11pt]Είναι γεγονός ότι στον άντρα τόσο η είσοδος του πρωκτού, όσο και ο προστάτης που μπορεί κανείς να ψηλαφίσει εισχωρώντας το δάκτυλο μέσα στον πρωκτό έχουν νευρικές απολήξεις και αποτελούν ερωτογενείς ζώνες και επομένως είναι φυσιολογικό ένας άντρας να βρίσκει ευχάριστη την αίσθηση των χαδιών στον πρωκτό του. Μάλιστα το γεγονός ότι απολαμβάνει την αίσθηση δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχει ομοφυλοφιλικές τάσεις, αλλά μάλλον ότι χάρη στον απελευθερωμένο τρόπο που προσεγγίζει τη σεξουαλική του ζωή επέτρεψε στον εαυτό του να ανακαλύψει έναν καινούργιο τρόπο ερεθισμού.[/size]

[size=11pt]]
Μπράβο ρε blondtiny, πες τα...
Η φωνή της επιστήμης!!

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
με λιγο υπομονη
ο κωλος γινετε μουνι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Μη τους λες τέτοια και συ ρε. :headbang:
Πώς θα γλιτώσουμε απ'το λάκκο με τα κωλοδάχτυλα; :helpplea:
βυζο οι γυναικες εχουν πλεον το πανω χερι σε ολα.
ετοιμασου σε λιγα χρονια να στυνεσε στα 4 και να σε γαμανε με πλαστικες πουτσες.
μπορει να σε βαλουν να φορεσεις και κανενα ζευγαρι ψευτικα βιζια.
κυρια χιλντα θα σε κανουν κανονικα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom