Νέα

Να αδειάζουμε που και που τα pm μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν χαραμίζομαι αυτή είναι η δουλειά μου. Eίμαι Creative director, πουλάω φύκια για μεταξωτές κορδέλες...
Φιλιά πάω πίτι μου.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Και αν ο since σε αυτό το thread, την τάξη έχει βάλει
σε έρμαια του bsb , πιστές εις τον cavalli..
Ω!Δείξε έλεος καλέ, δεν είναι του επιπέδου!
να πέφτει η συζήτηση, πιο κάτω του δαπέδου.. !
σκέψου τις πόρνες της Φυλής,μα και αναρωτήσου..
αξίζουν περισσότερο .. αυτές για το πουλί σου?

Επισκέπτης
Και αν ο since σε αυτό το thread, την τάξη έχει βάλει
σε έρμαια του bsb , πιστές εις τον cavalli..
Ω!Δείξε έλεος καλέ, δεν είναι του επιπέδου!
να πέφτει η συζήτηση, πιο κάτω του δαπέδου.. !
σκέψου τις πόρνες της Φυλής,μα και αναρωτήσου..
αξίζουν περισσότερο .. αυτές για το πουλί σου?

Μπράβο !Τέλειο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ποιος ειναι ο since και με ποιο σκεπτικο ειναι γουορντ το παιδι??? τον αγαπω :2funny:

ρε σιγα μη βγαλουμε τα πμ πατε καλα? εγω τουλαχιστον δεν προκειται....απλα ειναι ενδιαφερον θεμα συζητησης τελικα το τι "πουλανε" στην παρεα τους και τι λενε στα γκομενακια τελικα οι αντρες (και οι γυναικες) σημερα....

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ω αγαπητέ - εσύ πως να καταλαβεις;
Κάποιοι αλλοι όμως... που τους έπιασε η μουγκαμάρα και ψάχνουν τα πμ τους..
πίστεψέ με κατάλαβαν και αν δεν κατάλαβαν...θα καταλάβουν.

:grin: erinal_w καθάρισε τα pm σου. Τόση ώρα προσπαθώ να στο στείλω και δεν γίνεται τίποτα.

Αγαπημένη μου erinal

Συγχώρεσε με γλυκιά μου αν τα λόγια μου δεν βγάζουν νόημα αλλά νιώθω την ανάγκη να εκφραστώ!

Η μορφή σου μονοπωλεί τα όνειρα μου, η σκέψη της παρουσίας σου εισβάλει στο μυαλό μου και εκτοπίζει τα τελευταία στοιχεία της λογικής μου. Η οντότητα σου είναι κυρίαρχη παντού γύρω μου … Το άρωμα των μαλλιών σου διαχέεται στο δωμάτιο … το άγγιγμα των χειλιών σου προκαλεί στατικό ηλεκτρισμό που διαπερνά το κορμί μου … η καρδιά μου πάλλεται ακανόνιστα αναζητώντας τρόπο να συντονιστεί με την δικιά σου.

Όλο μου το είναι ποθεί να ενωθεί μαζί σου και να απελευθερώσει την συσσωρευμένη ενέργεια του. Θέλω η γλώσσα μου να γευτεί τους χυμούς της έκστασης σου, θέλω τα δάκτυλα μου να αγγίξουν  τις θηλές σου, θέλω το μόριο μου να σβήσει την κάψα του στο ηδονικό υγρό σου αιδοίο, θέλω οι ωθήσεις της λεκάνης μου να ενωθούν με τα αγκομαχητά σου, θέλω να νιώσω την ανάσα σου στο πρόσωπο μου και να εισπνεύσω την εκπνοή σου.

Ψιθύρισε γλυκιά μου το όνομα μου και το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να βρεθώ δίπλα σου.

Για πάντα δικός σου!!!

Α! Και στείλε μου και μια φωτοτυπία του Ε1 και Ε9 σου.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
:-) Έχεις χιούμορ τελικά. Οπότε είσαι εντάξει παιδί και σε κατατάσσω στην φωτεινή πλευρά της δύναμης.

Επισκέπτης
H Φωτεινή πλευρά της Δύναμης πίνει Oβομαλτίνη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom